افاقه نمیکنهنقل قول:
در حالت عادی دو تا هستش بالای 70 درصد مشغولن
Printable View
افاقه نمیکنهنقل قول:
در حالت عادی دو تا هستش بالای 70 درصد مشغولن
والا من خیلی ریفرش کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
همونطوری که Thor God عزیز هم گفتن باید منابع ویرچوال ماشین رو افزایش بدین ضمن اینکه چرا از اوبونتو 13.4 استفاده کردین وقتیکه 14.04 هست؟نقل قول:
راستی یونیتی هم سنگینه من توصیه میکنم از یه میز کار دیگه مثل XFCE یا Cinnamon روی ویرچوال ماشین استفاده کنی. حتی KDE هم از یونیتی که میز کار خود اوبونتو هست سبکتره
از چه نرمافزاری برای مجازیسازی استفاده میکنی و منابع سیستمی که بهش تخصیص دادی چه مقادیریه؟نقل قول:
Oracle VM VirtualBox Managerنقل قول:
1500 مگ رم
پردازنده intel e7500 - هر دو تا هستش رو
10 گیگ فضا
بنظرم رو وی ام ویر نصب کنی خیلی بهتره . من خودم روش هفت هشتا سیستم عامل نصب کردم مشکلی نداشته . ولی با ویرچوال همش مشکل داشتم.
..
ضمنا مجازی سازی همیشه راندمان کمتری داره . اگرم سی پی تون بالای هفتادرصد میره سی پی یوتون ضعیفه .
رمتون اگر ۲ گیگ هست میزان رم اختصاص داده شده رو کاهش بدید فکر کنم حل بشهنقل قول:
سیستمتون هم خیلی قوی نیست ممکنه ضعف سیستم باعثش بشه
خوب رو هارد نصبش کن من روش خوبی دارم برای نصبش راحت هم هست اگر خواستید توضیح بدم چون یه مقدار طولانیه نوشتنش سخته
سلام
بعد از نصب اوبونتور 14.4در وی ام ویر به یه مرحله ایی می رسه که فقط کامند می شه تایپ کرد و هیچ جوره نتونستم ردش کنم .
راهنمایی بفرمایید. مرسی
میشه دقیق تر بگید چی میشه دقیقا ؟نقل قول:
توی ویژوال باکس که من نصب کردم فقط مدل سیستم عامل رو مشخص کردم و سخت افزاری که اجازه استفاده داره و بعد فایل ایزو رو بهش دادم و رفت تو محیط نصبش که مثل بقیه ورژن هاش هست خودتون هم انجام دادید حتما
ازتون تمنا میکنم الکی کاربرهارو به سمت نرمافزارهای پولی ارجاع ندین!نقل قول:
من خودم چند ساله دارم از ویرچوالباکس استفاده میکنم و سیستم عاملهای مختلفی هم روش نصب کردم و هیچوقت هم مشکلی باهاش نداشتم.
اینکه شما باهاش مشکل داشتی یک بحث جداست و اینکه خود ویرچوالباکس مشکل داره یک بحث مجزا.
در اینکه vmware مجازیساز قوییی هست شکی نیست اما برای کسی که میخواد یک سیستم عامل رو بصورت مجازی توی کامپیوترش نصب و باهاش کار کنه، ویرچوالباکس عالیه.
ضمن اینکه اگه بخوایم در مورد مجازیسازها بحث کنیم، Xen و KVM بمراتب از vmware بهترن و مثل vmware قابلیتهایی مثل کنسول رو به ویندوز محدود نکردن و از روشهای بمراتب استانداردتر و بهتری استفاده میکنند.
پس شما بجای vmware تشریف ببرین سمت Xen!
دوستمون احتمالا از نسخه های کرک شده استفاده میکنن!نقل قول:
1 سوال در مورد اوبونتو داشتم فرق اوبونتو با نسخه ای مثل کالی که بیسش اوبونتو هستش فقط تو بسته هایی هست که بصورت پیشفرض نصب شدن هستش؟
یعنی اگه من اوبونتو نصب کنم و بعد دوباره اون بسته های کالی رو نصب کنم هر دو مثل هم میشن تقریبا؟