نه داداش من! شما درست بزنی که قبول می کنه. بعضی وقت ها (یعنی وقتی طرف بخواد اذیت بکنه) هکر محترم سوال امنیتی رو عوض نمی کنه ولی جوابش رو عوض می کنه. حالا هی تو بزن بعد ببین نمی شه!نقل قول:
Printable View
نه داداش من! شما درست بزنی که قبول می کنه. بعضی وقت ها (یعنی وقتی طرف بخواد اذیت بکنه) هکر محترم سوال امنیتی رو عوض نمی کنه ولی جوابش رو عوض می کنه. حالا هی تو بزن بعد ببین نمی شه!نقل قول:
سوال امنیتی رو 3 بار که زدم وارد بلاک 12 ساعت شدم.نقل قول:
محاله سوال امنیتی ایم فراموشم بشه.
آخه آی من اصلا اد لیست نداره کار هم باهاش نمیکنم.فقط توش از سایتی برام ایمیل میاد.سایتی کاملا معتبر.
-- کردن هم برای این ایمیل یه امر خیلی بی معنی و غیر منطقی هست.
حالا سوال امنیتی اگه فراموشم بشه و بعد از 12 ساعت که بلاک تموم شد برم پسورد هم عوض میشه؟
سلامنقل قول:
یک از مهمترین دلایل باز نشدن مسنجر پایین بالا بودن سرعت پینگ هست.
در مورد بعدی خیلی وقتا باز بودن سوسک یا چیز میز ان باعث میشه که یاهو باز نشه ( که ترفندش اینه که اول یاهو رو آن کنی بعد هیتلر روفعال کنی)
و البته وقتی چند بار پسورد رو اشتباه بزنی اکانتت رو لاک میکنه . این پیغام وقتی میاد که اکانتت لاک شده باشه ( امکان سومه. میتونه دلیلش مورد اول و دومم باشه)
-
واسه خودم این مشکل بعضی وقتا به دلیلی کم شدن سرعت اینترنت وجود داره که با یه روش حلش کردم.
تو منوی Messanger> Conection performance<internet Connection
اگه سرعتت کمه روی دیال آپ تنظیم کن
اگه نه روی Lan . خیلی وقتا مشکل کانکت نشدن رو حل میکنه!
کلا روی این دو تا گزینه مانور بده ببین مشکلت حل میشه!
غیر از موارد بالا یک بارم وقتی گزینه I can't access my account میزنین قسمت My account may have been compromised رو انتخاب کنید و دوباره سوالای امنیتی رو جواب بدین
سعی کنید از ایمیل وارد شین و پسوردتون رو تو ایمیل امتحان کنید
اون روزی که این اتفاق افتاد.من اول اومدم با مسنجر on بشم .دیدم که وارد نمیشم.آی دی دیگه ای دارم با اون امتحان کردمنقل قول:
واسه خودم این مشکل بعضی وقتا به دلیلی کم شدن سرعت اینترنت وجود داره که با یه روش حلش کردم.
on شدم.
فهمیدم آی دی اولم مشکل داره.گفتم با یاهو آن بشم و پسورد رو عوض کنم.رفتم پسورد رو عوض کنم دیدم که سوال امنیتی رو قبول نمیکنه.انگار که سوال عوض شده باشه.
سرعتم خوبه 128 هست.تنظیماتشم روی حالت دوم DSL هست .نقل قول:
تو منوی Messanger> Conection performance<internet Connection
خوب پس آی دیت بلاک شده احتمالا
من دقیقا نمیدونم بلاک میشی چقدر طول میکشه از بلاک در بیای.
ولی من یه بار اینطور شدم فکر کنم بیشتر از یکی دو روز طول نکشید . بعدش درست شد!
. یکی دیگه هم داستان این سوال امنیتی رو پرسیده بود. که عوض شده ( ینی دو تا حالت هست برای ریکاوری. یکی ایمیل پشتیبان یکی سوالا) میگفت سوالا عوض شده بود!
نمیدونم دقیقا ولی اگه میتونی از اون بخش یه عکس بگیر ببینم کجاست که ایراد میگیره!
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ به همین راحتی باشه که میشه کلی ایدی نابود کرد
قسمت سوال امنیتی رو عکس بگیرم کافیه؟
این یه عکس از قسمتی هست که بلاک شدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اختیار دارید! چه ربطی به نابودی داره؟!! شما فقط گزارش می دید. اونها خودشون چک می کنند، اگر لازم باشه، نابود می کنند
سلامنقل قول:
قبلا با ریپورت دادن و اینکه بتونین متن یه ایمیل اسپم و Full header رو بفرستین و در صورتی که از چند تا آی پی ریپورت داده شه آیدی بسته میشد ولی من خودم هنوز موفق نشدم اینجوری آیدی ببندم
میتونین با نرم افزار آیدی کسی که می خواین رو دی اکتیو کنیدکد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/messenger/messenger11/abuse.html
این لینک ها هم برای ریپورت هستن :
کد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/helpcentral/
کد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/abuse/abuse.html