روز به روز مخابرات دزدیش رو بیشتر میکنه.
میدونید واسه چی ؟
از شما بعیده.خوب اینو یه یچه هم میدونه.
ببینید یادمه روز اول که خواستم برم اینترنت بگیرم همه جا صحیت از طرح بعثت مخابرات بود.
ما هم رفتیم بعثت گرفتیم. دقیقا اسفند سال 90.
یادش بخیر چه سرعتی داشت.وای.
هیج وقت زیر 300 نمیامد سرعت دانلودش.
حتی با وی ** ان بیشتر هم میشد.تا 370 میرفت.
بعد از اینکه سه ماهش تموم شد چون منزلمون روهم تازه عوض کرده بودیم نشد تا یه چند وقت اینترنت بگیرم.
حول و حوش برج ۴ امسال بود که دوباره رفتم بعثت گرفتم.اونم اوایلش خوب بود ولی از برج 5 به بعد دیگه جوری شده بود که پهنای باند بیشتر 1 مگ نمیشد.یعنی سرعت دانلود به حداکثر 125 رسیده بود.
نمیدونم دلیلش چی شد.
خلاصه ما هم به همون بسنده کردیم.
تا اینکه این طرح خانواده هم اومد.واسه اونم ثبت نام کردم.
بعد از تست دیدم به به.اینم که تا 3 مگ تهش بازه.(( اسپید دانلود 370 )) هرچند دانلود رایگان نداشت ولی خوب واسه گیم و وبگردی بدک نبود.
حالا که این طرح خانواده مثل طرح بعثت مشتری هاشو خوب جمع کرده و از تعداد کاربرانشون مطمئن شدند اومدند اونو هم محدودتر کردند مثل بعثت. الان به زور میشه 150 و گاهی 200تا دانلود کرد.
با این تفاسیر به نظر شما این کار یعنی چی ؟اسمش دزدی نیست ؟چیزی که اول بوده رو بعد از مدتی بیاد کمتر کنه ؟
چرا مخابرات نمیزاره لااقل بریم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم.
واسه خودش قانونی گذاشته که چون ماها فیبر نوری هستیم باید فقط از خود مخابرات و اونم به شرط و شروطی سرویس بگیریم.
ماشا... یک روز نیست که سرویس های مخابرات تایم اوت نده.هی قطع هی وصل.
منی که این حرف ها رو میزنم از روی تجربه ام میگم و تا حالا بیشتر طرح های مخابرات رو امتحان کردم.
از برنزی و نقره ایی و بعثت تا الان که طلایی و خانواده دارم.+128 نامحدود.
که هیچ کدومشون یه پینگ درست و حسابی ندارند و همیشه هم اگه بازی آنلاین میکنم با لگ همراه هست.