سلام
هاردی (از نوع IDE) که ic اش سوخته و بالا نمی آد (detect نمی شده) را چطور می شه اطلاعاتش را بازیابی نمود؟
Printable View
سلام
هاردی (از نوع IDE) که ic اش سوخته و بالا نمی آد (detect نمی شده) را چطور می شه اطلاعاتش را بازیابی نمود؟
باید ببرید بیرون با pc3000 ریکاوری میکنندنقل قول:
کدم آی سیش سوخته ؟
دیگه صدا نداره.نقل قول:
ولی از وقتی به پورت یو اس بی وصلش میکنم اون چراغ فعالیتش تند تند میزنه تا هر موقع که از پورت بکیشم بیرون.
با اینکه هیچ کازی باهاش انجام نمیدم واسه چی چراغش هی روشن خاموش میشه؟؟؟( الان یه ساعته وصلش کردم هنوز داره چشمک میزنه)
نقل قول:
اول اينکه واقعاً از اينکه پيگير هستيد و صبورانه جواب همه دوستان رو ميديد ازتون تشکر ميکنم.
بعد اينکه چطور خودم ميتونم ريکاوري کنم؟ نرم افزاري نميشه. امتحان کردم.
نه بدون USB وصل کنید با همون کابل های خودش وصل کنید به سیستم بازم صدا نمیده ؟نقل قول:
زمانی میتونید نرم افزاری بکنید اینکارو که هارد دیتکت شده باشه و بتونید پارتیشن هاشو ببینید اگه اینطور باشه میتونید با نرم افزار ریکاوری بکنیدنقل قول:
سلام آقا مهرداد خسته نباشید عکس زیر از هارد سیگیت 500 سیستمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخوام بدونم مشکل هارد رفع شدنیه؟با hdd regenarator درست میشه یا باید low level format بشه
البته فک میکنم اگه هم درست بشه از حجم هارد کم میشه درسته؟اگه کم میشه تقریبا چقدر کم میشه
و این که اگه درست نشه اتفاقی میافته؟یکی از دوستام میگفت درستش نکنی روز به روز بدتر میشه درسته؟
ممنون
اول از همه با hdd regenerator اسکن کامل بکنید بعد برید رو low level format بعدش آپدیت فریم ویر درست نشد بگیننقل قول:
ارور دومی زیاد مشکل ساز نیست براتون
این دو قسمتم اگه پاسخ بدید ممنون میشم
بعدم hdd reg توی محیط ویندوزم میتونم تست بگیرم یا حتما اون دیسک بوت را بسازم از اونجا تست بگیرم میشه آموزش کار باهاش را بزارید چون من اصلا نمیدونم چطور کار میکنه و این که حدودا چقدر طول میکشه؟نقل قول:
البته فک میکنم اگه هم درست بشه از حجم هارد کم میشه درسته؟اگه کم میشه تقریبا چقدر کم میشه
و این که اگه درست نشه اتفاقی میافته؟یکی از دوستام میگفت درستش نکنی روز به روز بدتر میشه درسته؟
ممنون
باخود نرم افزار یک قسمت داره میتونید سی دی بوتیبل درست کنید درست که شد بعد سی دی رو بوت میکنید از طریق داس اسکن میکنید شما باید اسکن رو رو مود scan nad repair انجام بدیننقل قول:
مدت زمانش بستگی به حجم هاردتون داره هرچی حجمش بیشتر باشه مدت زمان بیشتر ی طول میشکه ولی یک هارد 250 حدود 1ساعت و نیم طول میکشه