سلامنقل قول:
نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[URL]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4514372&postcount=401[/URL
Printable View
سلامنقل قول:
نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[URL]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4514372&postcount=401[/URL
ممنونم .نقل قول:
ولی خیلی سخت دانلود میشه ؟ 15 دقیقه انتظار !!!
نه دوست عزیزمنقل قول:
15 دقیقه واسه انتظار نداره
موفق باشید.
با سلام به همه ی شما خبرگان ویندوز :)
دات نت فریمورک
سیستم آبجی ما ضعیفه ! البته خوبه ها تو کلاس پنتیوم 4 ولی در مقابل سیستمهای امروزی خب البته پشه محسوب میشه :45:
ویندوزی که روش نصب کردم، فوق العاده ست : دست نخورده، فعال شده با شماره سریال قانونی از طریق روندی که خود ویندوز مشخص کرده و بعدش هم مراجعه به آپدیت سنتر مایکروسافت از روی start/windows update و حتی genuine شده و اما اصل ماجرا از اینجا به بعده :
فکر میکنم باهام موافق باشید که بنا به دلایلی ویندوز بعد از به روز رسانی کارکردش کندتر از قبل میشه (تا جاییکه حتی یادم میاد چند سال پیش،اون موقع که تازه سرویس پک 2 معرفی شده بود، ما میگفتیم چون این وصله ها فقط به منظور تامین امنیت تو اینترنته و ما هم که اینترنت نمیرفتیم اون موقع اصلن، نصبش نمیکردیم!)
خب، از آپدیتهای امنیتی و ضروری که high priority هستند که نمیشه گذشت،از بعضی از آپدیتهای انتخابی که به یقین میشه گذشت، مثل windows search و از این بین مهمترین کمپننت همون .Net framework هست که باقی میمونه.
البته من این سری دات نت یک رو نصب نکردم :jealous: ولی عوضش سه و نیم (که خب شامل دو و سه هم میشه) و همه ی آپدیتهاش رو نصب کردم.
میدونم دات نت چی هست و چه ضرورتی داره وجودش، اما نمیدونم تا چه حد و تا چه حد میتونم با حذف برخی کمپننتها یی که شاید هیچوقت استفاده نشه ازشون بار روی ویندوز رو سبک کنم !
یه چیزی رو نمیدونم، این فریمورکی که ما میگیریم، همونیه که برای Developer ها هم استفاده میشه یا اینکه نه اینا فقط برای اجرای نرم افزارهای توسعه داده شده در دات نت ضروری هستند ؟ دقیقن این مسئله هست که نمیتونم تمیز بدم
نمیدونم اگه برم دات نت رو حذف کنم تا سیستم بهتر نفس بکشه و با در نظر گرفتن اینکه این ویندوز یه کاربر معمولی داره که مهایتن آفیس و همین برنامه های ضروری و معمولی رو رو ویندوز سوار میکنه ، چجوری میشه اوضاع ؟
ببخشید که پرگویی کردم، امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
:11:
باز اگه لازم بود به سوالی ، دقیق و خلاصه جواب بدم بفرمایید حتمن
با سپاس
:40:
سلام دوستان
من 2 تا ویندوز xp دارم که یکیش رو یه درایومه که نمیتونم فرمتش کنم
میخواستم بدونم آیا راهی وجود داره که بتونم ویندوز XP رو uninstall کنم؟
ممنون میشم کمک کنید.
یا حق
درودنقل قول:
نه Unistall که نمیشه کرد !ولی حتما فرمت میشه کرد ،چرا نمیتونین فرمت کنین ؟!
با سلام
من یه مشکل دارم اون اینه که دید گاهی هنگام لود اول ویندوز داریوها چک میشند
حالا این واسه یکی از دوستان من اول هر بار بالا امدن ویندوز انجام میشه
چه کاری برای توقف اون میشه انجام داد
درودنقل قول:
در قسمت Run عبارت regedit رو بنویسین و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager
روی BootExecute دو بار کلیک کنین و عبارت زیر رو به جای قبلی بنویسین :
کد:autocheck autochk /k:C /k:D *
با این دستور درایو های C و D برای چک شدن غیر فعال میشن
اگر میخواستین چک شدن درایو های دیگه رو هم غیر فعال کنین ،مثل دستور بالا درایو ها رو اضافه کنین .
سلام
ask_bl عزيز كاملا درست گفتند ولي شما اين كار رو هم ميتونيد انجام بديد.تو command prompt بنويسيد :chkntfs /x c: d
براي هر كدوم از درايوهاتون هم ميتونيد انجام بديد.
سلام بر دوستان
دو تا سوال داشتم
1.من میخوام explorer 8 ام و بردارم ولی وقتی میرم تو add or remove گزینه remove نداره با tune up ام چک کردم نشد
لطفا راهنمایی کنید چه طوری میتونم remove کنم و explorer 7 نصب کنم
2.من هر سایتی رو که بخوام باز کنم بوسیله ی explorer 8 باید یه جورایی با واسطه باشه
یعنی باید مثلا تو گوگل سرچ کنم بعد از اونجا باز کنم,اگه مستقیم در adress bar بزنم باز نمیشه