سلام
دوستان یه محافظ برای n95 که جموجور !! باشه کسی سراغ داره که باهاش هی ور میرم یا از جیبم میکشم بیرون داغون نشه گوشی؟؟
Printable View
سلام
دوستان یه محافظ برای n95 که جموجور !! باشه کسی سراغ داره که باهاش هی ور میرم یا از جیبم میکشم بیرون داغون نشه گوشی؟؟
خب ماشالله تو بازار پره که!!!نقل قول:
ولی بهترین چیز محافظ صفحس...
چرا هیچ برنامه ای درست و حسابی روش نصب نمیشه ؟؟
سلام دوستان
بهترين روش و آسان ترين روش براي هك اين گوشي چيه ؟
اگر تاپيكي موجود هست در اين مورد، لطف كنيد آدرسش رو بدين .
من ميخوام برنامه TTPOD رو نصب كنم، هر چي لينك پيدا كردم، نوشته بود كه گوشي بايد هك شده باشه
لينكي از اين برنامه يا برنامه اي كه Lyrics رو نشون بده سراغ ندارين كه نياز به هك گوشي نباشه ؟
متشكرم
Helloxنقل قول:
اینجااااااااااااا :دیکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=280
سلام.الان قيمت N95 كاركرده تو بازار چنده؟كسي ميدونه؟
من خریدم 200 تومن.فنلاندنقل قول:
قيمت N95 كاركرده تو بازار چنده؟
اوووف! یادش بخیر اونزمان که ان95 تازه وارد بازار ایران شده بود و من یکی از اون اولیا بودم که خریدمش! 3 تا خریدم! هنوزم پشیمونم چرا فروختمش. بازم میگم گوشی فوق العاده خوبیه بخصوص اینکه میزان سارشم پایینه. به هیچ عنوان این گوشی تولید فنلاندی نداره حتی چین هم شاید نشداته باشه. اگه گوشی رو به عنوان آک بند بهتون دادند شاید استوک و تعمیری باشه . دقت کنید!
این بود ماجرای من و ان 95 عزیزم
سلام دوستان.
من یه n95 8gb دارم که زباد هم دکمهاش هم سالم نمونده ولی محتویات جعبش کامله...
چند بفروشم خوبه؟
سلام.
دوستان، من رمم به مشکل خورده بود و الان یه رم 4 دیگه گرفتم که تایوانی هستس (Scan Disc) روی رم هم عدد 2 رو زده!
به هر حال، الان که گذاشتم روی گوشی رو با آهنگ و کلیپ و این چیزا پُرش کردم، وقتی میرم داخل موزیک پلیر خود گوش شروع میکنه به اسکن کردن واسه پیدا کردن آهنگ و فایلای صوتی! اما هرچقدر منتظر میمنونم هیچی پیدا نمی کنه و همونطوری به کارش ادامه میده! وقتی هم که Stop میزنم و خودم میزنم رفرش کنه، بازم هیچی رو پیدا نمیکنه و همون عدد 0 ثابت می مونه و هرچقدر می گرده هیچی رو اضاف نمی کنه! یه رم 4 دیگه گذاشتم، اونم همینطوریه! آخه وقتی رم نباشه، و میزنم رفرش شه، هرچی آهنگ روی مموری خود گوشی هست رو شناسایی می کنه! الانم تمام آهنگای روی رم رو از هر جایی به غیر از خود مدیا پلیر باز میکنه! یعنی اگه از فایل منیجر برم و یا از هر جای دیگه ای و یا با هر برنامه دیگه ای، پخششون می کنه! اما خوده مدیا پلیر نمی تونه شناسایی و اضافشون کنه! مشکل از چیه؟! در ضمن همین 2-3 روز پیش هم گوشی رو یه بار با کد *#7370# ریست کردم و یه بار هم بعدش Rest to factory کردم! این یه مشکل! یه مشکل دیگه هم داشتم و اونم اینکه من فِلَت گوشیم مشکل پیدا کرده بود و مجبور شدم عوضش کنم! فلت رو کامل عوض کردم و قاعدتاً دوربین جلوی گوشی (که اینم جزعی از فلت محسوب میشه) عوض شد. اما بعد از عوض شدن، وقتی می خوام از دوربین جلوی گوشی استفاده کنم این ارور رو میده: "Unexpected error occurred. Power off the device and restart."
پ.ن: خواهش می کنم، کمکم کنید . . . :41: