دوستان یکی زیر دیپلم به ما بگه بینم قضیه این اعتراضا چیه و چه ربطی به دیوار بی درو نخلایه بی سر داره؟
Printable View
دوستان یکی زیر دیپلم به ما بگه بینم قضیه این اعتراضا چیه و چه ربطی به دیوار بی درو نخلایه بی سر داره؟
سلام...
با اجازه دوستان من توضیح کاملی میدم...
بعد از اون خبر باشگاه خبرنگاران با توجه به نارضایتی هواداران مبنی بر تیتراژ خوانی برای برنامه ای به قول خودشون سطحی در صدا و سیما موج گسترده ای از اعتراضا برپا میشه...
اول الیاس باران یکی از هوادارای دو آتیشه و قدیمی (یکی از بنیان گذاران اون جشن تولد) اون بیانیه رو منتشر میکنه...
تو فیس بوک محسن هم یه آدم معلوم الحال به محسن میگه:
شماره کارتتو بده برات پول بریزم...
سر این حرکت سایت رسمی و پیج محسن بسته میشه...
محسن هم یه ایمیل به شرح زیر به موسیقی ایرانیان میده:
موسیقی ایرانیان – سودا مولائی: پس از انتقاد برخی از هواداران محسن چاوشی به وی، صفحه رسمی و سایت مخاطبین این خواننده تعطیل شد.
به گزارش خبرنگار موسیقی ایرانیان، برخی از هواداران چاوشی که در این مدت نسبت به چگونگی انتشار آثار، لحن و فضای کاری و تیتراژ خوانی وی معترض بودند، باعث شدند چاوشی با نگاشتن یادداشتی، راه ارتباطی خود با هوادارانش را به طور موقت قطع کند.
در ادامه می توانید متن یادداشت چاوشی را بدون هیچ تغییری بخوانید.
محسن چاوشی:
«حمایت کردید پشتتون واستادم
چی میخواید ازم دیگه جون ندارم
صبر کنید تموم نشده.
هر چی دادید گرفتید.
تو زندگیم من واسه اینکه لحظه ای با شما باشم هیچ کس بالای سرم نبوده هیچ کس.
گوش بدید.
شما هیچی از من نمیدونید هیچی.
برای اینکه آلبوم بدستتون برسه چه شبها و چه روزهایی که از خودم و خانواده ام نزدم
رفتم
اومدم
بالا
پایین
مجوز ارشاد
سر خم کن
راست شو
دولا شو
که چی بشه؟
گوش کنید جواب ندین.
سرباز بودم بوق سگ پا میشدم تا ۴ بعد از ظهر ۴ تا ۳ شب پیاده تا خونه
نفرین اینجوری دستتون رسید.
شما تو خیابون منو ببینید نمیشناشید، مثل دیگران بودم دنبال جمع کردن پول؟؟؟؟
که الان به من بگید شماره حساب بده پول بریزم واست؟
اگه دنبال پول بودم که الان تو قصر زندگی میکردم
گوش کن
های، اونی که میگی شماره حساب بده
من بچه خرمشهرم آوارگی کشیدم درد توی تموم سلولامه صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
اینم یادداشتی در موسیقی ما:
توجه:
البته یکم این بهمن جو میده حرفاشو زیاد نباید جدی گرفت ولی شاید بعضی مواقع درست در بیاد:
واکنش «آقای خاص» به برخی صحبتهای واهی از سوی تعدادی هوادارنما
«محسن چاوشی» از ایران میرود؟
موسیقی ما - بهمن بابازاده:
تیتر خبر به اندازه کافی میتواند فضای رسانهای و دنیای موسیقی را به هم بریزد. ولی قطعا دانستن جزئیات ماجرا بیشتر از اصل خبر میتواند برای همه جالب توجه باشد. محسن چاوشی دایره دوستان محدودی دارد. دوستانی که بیش از هر کس دیگری به آنها اعتماد دارد و ریز به ریز کارها و تصمیماتش را با آنها در میان میگذارد. موضوع از این قرار بوده که چاوشی پس از همفکری با دوستانش تصمیم میگیرد تیتراژ یک برنامه تلویزیونی را بخواند. برنامهای دولتی با شرایط خاص و سناریوی خاص خودش. خبر این همکاری در یکی دو رسانه معتبر منتشر میشود و در سایتهای هواداری بیشمار این خواننده میپیچد. اما اتفاقی که در این بین رخ میدهد، هجوم برخی از هوادارنماهای سازمان داده شده به صفحه شخصی این خواننده است. این عده خاص در پیامها و کامنتهای زهر دار و طعنه آمیزی خواستار شماره حساب از این خواننده شدهاند تا به قول خودشان: «کمکهای مالیشان را برای جلوگیری از خواندن آثار دولتی سخیف» به حساب او واریز کنند! طعنهها و زخم زبانها لحظه به لحظه بیشتر شده و چند ساعت بعد، تمام سایتهای هواداری و صفحات اجتماعی هواداران این خواننده از این آگهیها پر میشود. جنگهای اینترنتی موافقان و مخالفان این داستان هم به قدری بالا گرفته که چاوشی خونش به جوش آمده و در اقدامی عجیب با ارسال پیامی از همه دوستداران واقعیاش خداحافظی و اعلام کند که دیگر تمایلی به حضور در ایران و خواندن ندارد و از ایران میرود! به خواسته شخص چاوشی، کلیه سایتهای رسمی این خواننده کرکرهشان را پائین کشیدهاند و فقط پیام ویژه خداحافظی چاوشی در آنها قرار داده شده تا به نوعی این وداع تلخ، جدیتر و رسمیتر به نظر بیاید.
حرف های آخر
آخرین متنی که چاوشی روی صفحه شخصیاش قرار داده هم بسیار قابل تامل و ناراحت کننده به نظر میآید و شدت دلخوری او را از این افراد معلوم الحال مشخص میکند: «حمایت کردید پشتتون واستادم. چی میخواید ازم؟ دیگه جون ندارم. صبر کنید تموم نشده. هر چی دادید گرفتید. تو زندگیم من واسه اینکه لحظهای با شما باشم هیچ کس بالای سرم نبوده هیچ کس. گوش بدید. شما هیچی از من نمیدونید هیچی. برای اینکه آلبوم بدستتون برسه چه شبها و چه روزهایی که از خودم و خانوادهام نزدم. رفتم، اومدم. بالا، پایین، مجوز ارشاد، سر خم کن، راست شو، دولا شو.
که چی بشه؟ گوش کنید جواب ندین. سرباز بودم بوق سگ پا میشدم تا ۴ بعد از ظهر ۴ تا ۳ شب پیاده تا خونه
نفرین اینجوری دستتون رسید. شما تو خیابون منو ببینید نمیشناشید. مثل دیگران بودم دنبال جمع کردن پول؟؟؟؟
که الان به من بگید شماره حساب بده پول بریزم واست؟ اگه دنبال پول بودم که الان تو قصر زندگی میکردم.
گوش کن،های، اونی که میگی شماره حساب بده. من بچه خرمشهرم آوارگی کشیدم درد توی تموم سلولامه صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتم...».
سایتها تعطیل
از شب گذشته کلیه سایتهای هواداری این خواننده بسته شدهاند و در صفحه نخست آنها پیامی برای همه مراجعه کنندهها نوشته شده: «حتی یک نفرشما نیز نمیتوانید درک کنید برای رسیدن یک اثر به دستتان چه خون دلهایی خورده میشود. امشب حرمت هنرمند محبوب خود را شکستید. دیگر این را بر نمیتابیم... این پایگاه تا اطلاع ثانوی تعطیل است....».
با این اوصاف پس از بسته شدن صفحات رسمی چاوشی در شبکههای اجتماعی، کلیه سایتهای هواداری این خواننده هم بسته شد تا هیچ منبع موثقی برای اطلاع رسانی درست درباره ترک کشور از سوی این خواننده وجود نداشته باشد.
دوستان چه میگویند؟
دوستان نزدیک این خواننده هم در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر تائید خبر خروج چاوشی از کشور فقط به یک جواب اکتفا کردند: «نمیدانیم!». پیگیری برای ارتباط گرفتن با خود این خواننده هم به جایی ختم نشد و تمام تلفنهای او از دسترس خارج شدهاند و هیچگونه امکان دسترسیای به او وجود ندارد.
خیلی دلم گرفته از خیلیها...
تنها جملاتی که توانستیم از قول خود او در این باره بگیریم، جملات کوتاه او در پاسخ به ایمیل شخصی ما بود که نوشته بود: «از دوستان رسانهای میخواهم اوضاع را خرابتر نکنند. هیچ جواب دیگری ندارم. من حرفهایم را با آثارم میزنم. فقط به امید مخاطبانام. ولی کم لطفی برخی دوستان باعث شده دیگر انگیزهای برای کار کردن در ایران نداشته باشم... خیلی دلم گرفته از خیلیها...»
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
فقط میتونم بگم واسه اون دسته از هوادارا که اینجوری برخورد کردن متاسفم.
قربون دل پر محسن برم!
بدبخت اون همه زحمت میکشه ولی بعضی از هوادارا که چه عرض کنم!:42::37::41:
بابا چه اشکالی داره تیتراژخوانی !من خودم که عاشق همچین کارایه محسنم!:40:
خدا میدونه هر وقت که صدایه محسنو از تلوزیون میشنوم چه حالی میشم!:37:
شبی تا حالا نشده که بعضی ار آهنگایه محسنو گوش نکنم و بخوابم!:40:
حالا کسایی که هوادار نما هستن برا خودشون چه غلطی کردن؟:9:
اونا همون بهتر که برن بشن هوادار تهی که تو دبی خدا میدونه چه کثافت کاری هایی میکنه!یا امثال اون خواننده!مثل آرش یا ...!
محسن تکه و تکم میمونه!:5:
حالا هر هوادارنمایی هر حرفی بزنه!به نظر شخص خودم که محسن هر چی بخونه عالیه!و همون بهتر که همش از تلوزیون پخش بشن!
حالا شاید اون هوادار نما های محسنو با کسایه دیگه دوست دارن که نموتونن ببینن محسن داره ازشون جلو میزنه!(البته اینو بگم که محسن خیلی جلوهه)
همینو بس!(دوستانی که راضی نیستن لطف کنن نظرشونو برا خودشون نگه دارن!):44:
سایت رسمی محسن چاوشی باز شد
نتایج نظرسنجی روزنامه هفت صبح
چاوشی با اختلاف فاحش در صدر
البته این نتایج آخرین لحظات خروجی گرفتن این ویژه نامه است.(کیفیت پایینه)
نتایج نهایی به همراه جزییات بیشتر را می توانید روزنامه 8 مهر بخوانید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==============
مدیر وبسایت رسمی هواداران :
به شايعات توجه نكنيد
آقاي چاوشي در ايرن هستند و برنامه اي براي رفتن از ايران ندارند .
صحبت رضا صادقی
كار خاصي بوده كه اوضاع روحي تو را دگرگون كرده باشد؟
خيلي از كارهاي ناصر عبداللهي و بعضي كارهاي محسن چاوشي. صداي گرم ناصر و لحن ويژه محسن چاوشي هميشه انرژي خوبي به من داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
وقتی چاوشی باعث سقوط مجتبی کبیری شد
مجتبی کبیری که زمانی به خاطر شباهت صدایش به یکی از خوانندگان خارج نشین به شهرت رسید مدت هاست که از سطح اول موسیقی پاپ کشورمان فاصله گرفته است و نتوانسته انتظارات را برآورده کند.ظهور محسن چاوشی، بازار کبیری با کسادی مواجه شد و با انتشار «نفرین» چاوشی حواشی زیادی بین این دو خواننده ایجاد شد که البته در همه موارد کبیری صحبت می کرد و چاوشی سکوت .
کبیری در جدید ترین گفت و گوی خود اظهار داشته که داریوش مهرجویی از او خواسته بوده که در «سنتوری» بازی کند اما آقای کبیری از مهرجویی پوزش خواسته و اظهار داشته اگر خوانندگی را حفظ کنم ، کار بزرگی انجام داده ام...
جالب است بدانید اولین بار داریوش مهرجویی از ابتدا هم برای ترانه های «سنتوری» به سراغ محسن چاوشی رفته بود و دلیلش را هم این موضوع عنوان کرده بود که در خانه همه مردم ایران یک کاست چاوشی وجود دارد. بعد از اینکه فیلم با صدای چاوشی برای دریافت مجوز با مشکل روبه رو شد، مهرجویی تصمیم گرفت برای حل مشکل مجوز اکران فیلم، کار خواندن ترانه های سنتوری را به بهرام رادان بسپارد اما بهرام نتوانست انتظارات مهرجویی را برآورده کند و در نهایت مهرجویی به سراغ مجتبی کبیری رفت. کبیری هم ترانه های سنتوری را خواند اما بازهم آقای مهرجویی راضی نشد و ترجیح داد کار را با صدای چاوشی حفظ کند.
كافه موسيقي
من نمیدونم دقیق جریان چیه
ولی واقعا اگه چاوشی بعضی آهنگاشو برای صدا و سیما خونده باشه ( به قصد صدا و سیما نه اینکه حالا صدا و سیما اونو گذاشته ) واقعا اشتباه بزرگی بوده چون این صدا و سیما زیاد طرفدار نداره خودشم اینو میدونه
عمرا کارها رو برای صدا و سیما خونده باشه..نخل های بی سر ، که خودش یه کار میهنی هست و چون خودش بچه خرمشهر هست برای شهر خودش خونده و واسه دو سال پیشه..نقل قول:
من نمیدونم دقیق جریان چیه
ولی واقعا اگه چاوشی بعضی آهنگاشو برای صدا و سیما خونده باشه ( به قصد صدا و سیما نه اینکه حالا صدا و سیما اونو گذاشته ) واقعا اشتباه بزرگی بوده چون این صدا و سیما زیاد طرفدار نداره خودشم اینو میدونه
پرچم سفید و نفرین به جنگ هم یه کار صلح هست که کلا دولـ..ـت ایران و صدا و سیما باهاش مخالفه..:31:
یعنی چاوشی با این همه سابقه و تجربه نمیدونه که بخش کارهاش از صدا و سیما دو زار مخاطب نخواهد داشت و برعکس ریزش خواهد داشت و بهش انتقاد خواهد شد...
خودت هم داری میگی احتمالا خودش همه اینارو رو می دونه..
عزیز من چرا چرت و پرت میگی کی گفته دولت با نفرین به جنگ مخالفه!نقل قول:
اگه مخالفه چا تو هفته ی دفاع مقدس هر شب یا بعضی شبا نماهنگ آهنگایه داخل اون آلبوم و بخصوص مال محسنو از شبکه نمایش پخش میکنه؟!