خیر نیازی نیست حتما ساعت ۲ بشه، شما الان یا هر وقت دیگری میتوانید بسته بخرید و توی آون زمان مشخص به محض اولین اتصال بسته فعال میشهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
Printable View
خیر نیازی نیست حتما ساعت ۲ بشه، شما الان یا هر وقت دیگری میتوانید بسته بخرید و توی آون زمان مشخص به محض اولین اتصال بسته فعال میشهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان من میخوام مودم 4g بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
چه مودمی بگیرم
فقط برای استفاده pc میخوام و برای دانلود شبانه میخوام استفاده کنم
الان این مودم رو که ایرانسل توی سایتش زده رو تایید میکنید؟ (یعنی منظورم اینه مودم با کیفیتی هست که سرعت و آنت دهی خوبی داشته باشه؟)
محتوای مخفی: عکس مودم
بعد اگه من دانلود شبانه داشته باشم هرشب من رو محدود میکنه؟
و امشب با اپراتور ایرانسل حرف زدم ازش پرسیدم این طرح های نامحدود همیشگی هستند که من هزینه مودم رو مطمئن بشم ازش که گفت نه ممکنه بعد مدتی برداشته بشن
وای فای نداره فقط به صورت لن وصل.میشهنقل قول:
وای فای نداره به صورت لن فقط وصل میشهنقل قول:
مودمی که انتخاب کردید مودم خوبی هست ولی اشکالی که داره این هست که WiFi نداره و از طریق USB به سیستم یا روتر وصل میشه . فرض کنید در جاییکه کامپیوتر هست گیرندگی خوبی نداشته باشید پس یا باید کامپیوتر رو جابجا کنید مثلاً ببرید نزدیک پنجره و یا اینکه یه روتر بخرید و روتر رو ببرید نزدیک پنجره . کابل افزایش طول USB هم اگر طولش خیلی زیاد باشه ممکنه جواب نده .نقل قول:
پیشنهاد میکنم قبل از خرید یه تست کنید و ببینید وضعیت گیرندگی 4G یا 3G در جایی که کامپیوترتان هست به چه صورتی هست . اگر مشکلی نداشت میتونید همین مدل رو بخرید در غیر اینصورت یا باید یه روتر بخرید و یا مدلهای WiFi دار رو بخرید .
دوستان ببخشید یه سوالی ذهن منو مشغول کرده ایرانسل نمی خواد فکری برای تهران بکنه؟اکثر جاهای تهران شبانش سرعتش پایینه نسبت به جاهای پر سرعت.
پس چرا برای تهران که اینقدر جمعیت داره افزایش پهنای باند نمیده؟کسایی هستند که تا شبی100گیگ می گیرند اما اکثر مثل خودم تو تهران زور بزنن شبی 40 گیگ.
از چند نفری شنیده بودم مثلا قراره تا فلان تاریخ فلان کنن ولی بهتر نشد بدترم شد.
نقل قول:Huawei Wingle E8372 4G WiFi Routerاین بهتره
دوستان ببخشید اگر سوالم تکراری هست. الان اگر من بسته عادی مثلا یک ماه داشته باشم و بعد بسته ساعتی برای دانلود شبانه بگیرم اونوقت ساعت 2 اتوماتیک از این بسته ساعتی استفاده میشه یا باید کار خاصی انجام داد تا از حجم بسته عادی کم نشه؟
ساعت 2 یه بار دیتا رو روشن خاموش کنیدنقل قول:
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
من مودم d100 تبدیل به outdor کردم و -55 سیگنال گرفتم بردمش رو پشت بام داخل باکس ip65 گذاشتم نصبش کردم رو دیوار تو فضای باز یه لن هم مستقیم ازش گرفتم به طبقه یک رو هاب سویچ که یسرش میخوره به pc و سر دیگش به اکسس پوینت داخلی که گوشیامونو جواب بده :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم! داخل خونه سیگنالش چقدر بود؟
البته بجای اینکار از آنتن خارجی هم میتونستی استفاده کنی.
محمدرضا کریمی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از برگزاری مزایده فرکانس LTE (نسل چهارم) خبر داد.
رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران گفت: 3 فرکانس 2.3، 2.6 و 3.5 گیگاهرتز به مزایده گذاشته شد که برای 2 فرکانس 2.3 و 2.6 متقاضی وجود داشت.
وی گفت: فرکانس 3.5 متقاضی نداشت. به نظر می رسد فرکانس 3.5 با قیمت پایه 70 میلیارد تومان جذاب لازم را نداشته است.
این مدیرعامل اپراتور ارتباطات ثابت گفت: شرکتهای FCP (اپراتور ارتباطات ثابت) نزدیک به هم با تشکیل کنسرسیومی برای دریافت فرکانس وارد مزایده شدند و زمینه فعالیت برای دیگر شرکتهای علاقمند نیز هنوز فراهم است.
ظاهرا علاقه مندی به LTE خیلی بیشتر از فیبر هستنقل قول:
چقدرررررر سرعت پایینه مخصوصا سرور داخلی:n04:
سیگنال -85 بودنقل قول:
دیشب گذاشتم برا دانلود صبح پاشدم دیدم 27 گیگ دانلود کرده تو DU Meter و رفتم ببینم چه فایلهایی رو دانلود کرده که دیدم فقط 3 گیگ تونسته بگیره از 27 عملا 3 گیگ بازده داشته!!!! 11 درصد بازده !!
همه لینک ها رو ارور داده downloading owner's page to refresh link بعد هم مثل سیاه چاله سرعت بقیه فایل ها رو هم گرفته و عملا دانلود هرز رفته
در دانلود با خط ADSL این اتفاق کمتر میفتد الآن 3 روزه هر روز وضع دانلود همینه !
اگه کسی از دوستان در فروم در این باره تجربه داره ممنون میشم راهنماییم کنین
آقا مودم 4g به نظرتون چی تهیه کنم بهتره؟؟
تو سایت ایرانسل یک سری مودم تبلیغ کرده.
اگه با idm دانلود میکنید میتونید برای دانلودهای که با خطا مواجه میشه یه صدا در نظر بگیرین بلندگوی سیستم رو هم باز بزارین اگه مشکلی پیش اومد بیدارتون کنهنقل قول:
برای من هم پیش اومده
من اینطور مشکلی ندیدم تاحالا !نقل قول:
لینک های شما مشکل داشتن .
تعرفه اینترنت برای ارائه دهندگان داخلی خدمات کاهش می یابد
تهران- ایرنا- شرکت ارتباطات زیر ساخت با هدف کاهش تعرفه اینترنت برای ارائه دهندگان داخلی خدمات برخط، تفاهمنامه ای با 6 شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنتی امضا کرد که براساس آن تعرفه ها برای ارایه دهندگان خدمات کاهش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، مراسم امضای این تفاهمنامه به نام «تفاهمنامه اپراتورهای اینترنتی برای کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی» در حضور محمدجواد آذری جهرمی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت و مدیران اپراتورهای اینترنتی و سرویس دهندگان برگزار شد.
براساس این تفاهمنامه، شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت از این پس با ارتباط مستقیم با مراکز تبادل اطلاعات کشوری، هزینه ها را کاهش خواهند داد که این کاهش هزینه ها برای کاربر نهایی بیشتر در استفاده از تصاویر و فیلم ها خواهد بود.
این تفاهمنامه بدنبال افتتاح پروژه مرکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات تهران امضا شد. این مرکز افزایش سرعت، کیفیت و کاهش هزینه خدمات اینترنتی، استفاده بهتر از محتوا و خدمات داخلی، محلی سازی توزیع ترافیک و استفاده بهینه از منابع ارتباطی کشور را به همراه ایجاد بستری مناسب و مطابق با استانداردهای بینالمللی برای شبکههای توزیع محتوایی داخلی به ارمغان میآورد.
مراکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات دارای مزایایی همچون ایجاد زیرساخت لازم برای پیادهسازی این شبکه و بومیسازی دسترسی به اطلاعات، جلوگیری از خروج سرمایهها و گردش منابع در داخل کشور هستند.
با امضای این تفاهمنامه کاربران نهایی که از سرویسهای داخلی استفاده میکنند با 50 درصد کاهش تعرفه اتصال به شبکه، روبرو میشوند.به دلیل رایگان شدن تعرفه انتقال ترافیک از طریق مرکز تبادل داده که به تازگی در تهران افتتاح شد، تعرفه نهایی کاربران 50 درصد به ازای هر گیگابایت مصرف، کاهش پیدا خواهد کرد و از آنجایی که عمده مصرف کاربران اینترنت مربوط به دانلود فیلم و صوت در شبکههای اجتماعی است، اجرای این طرح میتواند هزینه مصرف بسیاری از کاربران را کاهش دهد.
سایر سرویسدهندگان خدمات ارتباطی، شبکه مالی بانکی کشور، نظامهای مالیاتی، شبکه دولت و مراکز علمی نیز باید تا شهریورماه به این عرصه بپیوندند.
هم اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت مقدمات امضای تفاهمنامه با دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران را نیز برای انتقال ترافیک داده به مرکز تبادل داده( NIX ) برای کاهش تعرفه ترافیک داخلی آغاز کرده است.
تفاهمنامه ذکر شده میان شرکت های رایتل به عنوان اپراتور تلفن همراه، شرکت های اینترنتی شاتل و آسیاتک و سه شرکت ارائه دهنده خدمات تصویری آپارات ، فیلیمو و تلویبیون امضا شد.
این مشکل رو دیشب با وایمکس ایرانسل داشتم . برای برطرف کردن این مشکل میتونید در تنظیمات شبکه DNS ست کنید . من از DNS گوگل استفاده کردم و مشکل برطرف شد .نقل قول:
چطوری ؟یادم رفتهنقل قول:
Sent from my S5-F using Tapatalk
لینک زیر رو ببینید .نقل قول:
DNS گوگل هم 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هست . فقط اگر با LAN به روتر/مودم وصل شدید روی Local Area connection و اگر با WiFi به اینترنت متصل شدید روی Wireless Network Connection تنظیمات رو انجام بدید .
سرعت امشب افتضاح هستش . سرعت دانلود من از 3 مگابایت بر ثانیه شده 1/5 مگابایت بر ثانیه . :n27:
d100 خوبه بقیعه مدلها چون همراه هستن و باطری دارند و خروجی پورت لن ندارن فقط برای کارهای خاص استفاده دارد اگر مودم رو میزی پایدار و 24 ساعته متصل باشد را میخاهید قطعا d100 و از مدلهای tp link mr6400 یا mr200نقل قول:
4G باز به سرعتهای متفاوتی تقسیم میشه که در ایران از پایین ترین سطحش که cat4 هست استفاده میشه تمام مودمها از cat4 پیروی میکنند که سرعت دریافت تا 150 مگ
و ارسال تا 50 مگ را دارند اکثر گوشیهای میان رده همانند j7 سامسونگ و غیره همین مقدار پوشش میدن ولی چون پهنای باند در کشور ما خیلی کمتر از استاندارد جهانیه بعضا مشاهده میکنید که 2 مگ سرعت بیشتر دریافت ندارید در بعضی مکانها
اگر به شبکه داخل ایران پهنای باند بین الملل بیشتری تزریق بشه شاهد افزایش سرعت خواهیم بود و دیگر اینکه چون ترافیک کاربران مقداریش از سرورهای ایران تامین میشه باید قیمت هم به این ترتیب پایین بیاد که اینطور نبوده و شرکتها همچنان این مهم را یک امتیاز میدانن و دوست ندارن اطلاع رسانی کنند و قیمت را کاهش دهند .
علت اینکه شاتل ترافیک ورودی خروجی استفاده از شاتلند رو بعضی وقتها رایگان میکنه فقط برای مشترکان خودش چرا چون با این ترفند سعی داره یوزرهاشو حفظ کنه چون ترافیکی که مصرف میشه فقط بر روی بستر شبکه شاتل هست و هیچ هزینه ای براشون نداره به هر حال شرکتها سعی دارند با هر ترفندی تبلیغات گسترده ای انجام دهند و بالانس مشرکان را از شرکتهای دیگر بربایند
یعنی خیلی افتضاح شده سرور داخلی که ترکیده و پینگ هم داغون حتی بازی هایی مثل clash متصل نمیشننقل قول:
ماه رمضان و مردم شبا بیدار [emoji6]نقل قول:
4G
قم
ساعت ۵ صبح
البته نوسان داشت و تا ۱۰ مگابایت میرف ولی میانگین ۴ بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما تا 80 مگابیت , سرعت دارید؟!نقل قول:
سلام دوستان
مودم 4g چی پیشنهاد می کنید؟؟ خواهشا کمک کنید
نقل قول:در صفحات قبل دوستان Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router رو پیشنهاد دادن .نقل قول:
من ی ۳۳۷۲ دارم
هر کسی خواست خبر بده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نظرت راجب مدوم های d-link چی هست؟؟
دانلود منیجر که اینو نشون میدهنقل قول:
4G LTE wireless broadband is 10 times faster than 3G—able to handle download speeds between 5 and 12 Mbps (Megabits perنقل قول:
second) and upload speeds between 2 and 5 Mbps, with peak download speeds approaching 50 Mbps. Cable speeds vary, but 4 to 12
Mbps are common.
حداکثر سرعت 4g پنجاه مگابایت بر ثانیه اس نکنه شما 5g داری ما خبر نداریم خخخخخخخ
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
شما مثل اینکه عکس رو نمیبینینقل قول:
خنده زیادی هم خوب نیست
اول کامل مطمین شو از حرفت بعد خ رو هفت بار تکرارکن
---
مگابایت ؟ :n27:
این متنی که نوشتی رو کامل میاوردی حداقل :
اون Verizonاول رو با دقت ببین!
این ویکی پدیای فارسی
این پایینی ام انگلیسی:
اینا رو نزاشتم که ثابت کنم 4G تا چقدر میتونه دانلود بده
فقط خواستم بگم اگه به منبع آوردنه که الان ماشالا همه بلدن
اگر یکبار حرف اول منو درست میخوندی نوشتم که سرعت نوسان داره و میانگین روی 4 مگابایت بوده و بعضی وقتا تا ده مگ هم میرسید نه اینکه ثابت روی این سرعت باشه.
ضمن اینکه همه میدونن دانلود منیجر همیشه دقیق نیست
cat4 تا 150 مگابیت ظرفیت داره برا دانلود. اما شهر قم که کلا خوب دارن خرج میکنن براش شاید این سرعتو داشته باشهنقل قول:
منطقه به منطقه فرق می کنه. برای من توی قم 12 15 مگ حداکثر سرعتمه سرعت رو محدود کردن بعد توی سایت به دروغ می نویسن نامحدودنقل قول:
اوائل سرعتم 50 مگ بود
تست 5 ماه پیش