امروز رفتم دفترچه اعزام به خدمت گرفتم:n03:
کل دفترچه رو زیرو رو کردم اما هیچ کدوم از قانون های معافیت شامل من نمیشد:n03:
6 ماه هم اضاف دارم:n03:
27 ماه باید خدمت کنم:n03:
دوستان یعنی هیچ راهی برای معافیت نیست؟
Printable View
امروز رفتم دفترچه اعزام به خدمت گرفتم:n03:
کل دفترچه رو زیرو رو کردم اما هیچ کدوم از قانون های معافیت شامل من نمیشد:n03:
6 ماه هم اضاف دارم:n03:
27 ماه باید خدمت کنم:n03:
دوستان یعنی هیچ راهی برای معافیت نیست؟
اينجا رو خوب و با دقت بخون :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرين راهش اينه كه اگه خوب خدمت كني آخراي خدمتت يه نامه رضايت خدمتي و در خواست بخشش اضافه خدمت دفترچه اي مينويسي و به فرمانده ات ميدي كه معمولا مي بخشن يا يك ماه نگهت ميدارن يا اونقدر مرخصي بهت ميدن تا خودت حال كني و اضافه رو بكشي.پس نا اميد نباش.
هیچ اضافه خدمتی نمیکشی شما راحت برو خدمت 6 ماه اضافه خدمتت رو میبخشن وقتی رفتی میبینی همه چی پارتی بازیه و قانونی نیست،سرباز صفر ما شش ماه اضافه خدمت دفترچه داشت هش رو بخشیدن 2 ماه اضافه همه رفت مرخصی،دیگه اینو دیدم جلو چشمم
هیچ نگران نباش
سلامنقل قول:
علی جان دوست عزیز
اصلا قصد جسارت ندارم
اما میخاستم بگم که میدونستین این جمله ای که برای امضا انتخاب کردین خیلی بار منفی داره برا دوستانی که میخان تازه 21 ماه خدمت رو شروع کنند ؟؟؟؟؟(یکیش خودم)
آدم روحیه اش رو از دست میده کلا
اتفاقا خوبه چون بعد از یه مدت که میبینی با به روز شدن امضا احساس میکنی چه زود گذشت.:n04:نقل قول:
من از اون موقع که امضای علی آقا ( نبـــــــــــــــــود 6 مــــــــــــــــاه دیگــــــــــــــــــــــ ه ) یادمه و هر ماه که میگذره حتی من احساس میکنم چه زود گذشت.
کلا تو خدمت یه چیز یادتون باشه ، اونم اینه که نیمه اول خدمت بگید مثلا 6 ماه خدمتم ولی نیمه دوم بگید مثلا 6 ماه دیگه مونده.
اینجوری خیلی زودتر میگذره.:n04:
یه راهشم اینه که اصلا نشمری.:n27:
شما هر روز که بری پادگان شاید برات دیر بگذره ولی وقتی که میای خونه میبینی اون روز چقدر زود گذشت.
این شمارشم همینه ، وقتی میبینی که قبلش چهقدر زود گذشته این اعتماد به نفس به وجود میاد که بعدشم زود میگذره.
آقا تشکر فرمانده تیپ میگه فروردین 93 از منطقه بد اب و هوا دراومده حالا یه ماه ما مونده تموم شه حداقل تا فروردین که 13 ماه تو منطقه بد اب و هوا خدمت کردیم باید ماهی سه روز کسری بدن اینو.هم نمیدن اصلا حرف سرشان نمیشه به تهران مراجعه کنیم?نقل قول:
اگه از بین مناطق بد آب و هوا حذف شده باشه نمیشه کاری کرد.نقل قول:
درسم داره تموم میشه و این استرس لعنتی خدمت خوابو ازم گرفته..
به خودت سخت نگیر منم باید برم خدمت با 6 ماه اضافه دفترچهنقل قول:
به این فکر نکن که در طول این 21 ماه چقد سختی میکشی به این فکر کن که این مدت میگذره
فقط به عنوان یک دوره بهش نگاه کن که باید بگذرونی
فک نکنم کسی بدتر از من بوده باشه اوضاعش که وسط کارشناسی از دانشگاه اخراج شدم و حتی مدرکم معادل کاردانی نشد و با دیپلم رفتم خدمت و جایی بودم که یکی از بدترین پادگانای ایران بود ولی گذشت:n24:
شما هنوز درست تموم نشده اونوقت تو فکر خدمتی!؟نقل قول:
بی خیال بابا :n04:
من تا وقتی وسایلمو نذاشته بودم اصلا عین خیالم نبود . :n05:
+
بعضی از دوستان دارن از خدمت یه غول الکی درست میکننا.
بزارین خدمتتون تموم شه اونموقع میفهمین غول چیه و چه خبره :n28:
چه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟:n20:
برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟(یاآوری)
بچه ها صبحی ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد//قبول میشم؟؟؟
دوستان همراه دفترچه یه برگه دیگه به من دادن به نام '' برگه معاینه اولیه مشمولان '' تو این برگ که باید توسط پزشک پر بشه یه سری موارد هست مثل : وضعیت ستون فقرات ،شکم ،وضعیت اندام تناسلی ،پوست و. .....
حالا اگه واقعا مشکلی داشته باشم و بگم فلان مشکل دارم تو تقسیم سربازا تاثیری خاصی داره مثلا اگه بگم مشکل اعصاب و روان دارم ممکنه منو بندازن تو یه پادگان که همه دیونه هستن یا یه مکان خاص....
اگه مشکلات کتمان کنم بعدا تو حین خدمت مشخص بشه فلان مشکل دارم چه اتفاقی میفته
من نرمی دریچه قلب دارم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
نقل قول:
ه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟(یاآوری)
بچه ها صبحی ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد//قبول میشم؟؟؟
سلام برای خدمت رو حرف هیچ کسی حساب نکن حتی اگه قسم ایه میخوره
10 جا باید بسگاری یکیش بگیره خوبه ... اگرم دوتاش گرفت یکی شو میری از اون یه نفر دیکه عذر خواهی میکنی که نشد
پس چه طور میگویند (ازچندنفر پرسیدم) که اگر دو جا در امریه پذیرفته شده قطعی بشیم /چون حق کسی را گرفتیم و اون شخص به خاطر اینکه ما چند جا ثبت نام کردیم از ثبت نام محروم شده/اونوقت دو تاش را باطل و باید به صورت معمولی بریم خدمت/منتظر جوابتون هستمنقل قول:
امروز بلاخره کسری م ثبت شد :n12:
نقل قول:
خدمت تو اکثر جاها یه بدی داره اونم تلف شدن وقته وگرنه خیلی جاها هستن که خدمت آسونه و خیلی جاها خدمت عالیه مثلا من خودم بدون پارتی تو ستاد فرماندهی یکی از استانها خدمت میکنم یا جناب سروان صدام میکنن یا مهندس جوری که گاهی آدم خودش خجالت زده میشه ... درکل میگذره چشم رو هم گذاشتم ماه 4 ام هم تموم شد.. به قول نوشته های تو پادگان میگذره ولی من از این روزا نمیگذرم...:n02:
نقل قول:
دوست عزیز و گرامی من هر روز دارم دارم این تاپیک رو چک میکنم و روزی نیست که این پست بشدت تکراری شما رو نبینم
اگر کسی میدونست جواب شما رو میداد مثل دوستانی که جواب شما رو دادند
شما حق ندارید هر روز بیاید این پستتون رو تکرار کنید....پستاتون رو هم در یک ارسال بفرستید
این تاپیک دارایی شخصی شما نیست که مدام بیاید سوال تکراری خودتون رو پشت سر هم ارسال کنید
لطفا به حقوق دیگران احترام بگذارید اگر همه مثل شما بخواهند سوال های بی پاسخ و یا حتی با پاسخ خود را
پشت سرهم ارسال کنند بنظرتون جالبه ؟
شما در حین خدمت هر مشکل پزشکیتون رو کتمان یا مخفی کنید تمام مسعولیت به عهده خودتونه،حتی بیمه جان شمانقل قول:
هر مشکلی دارید بگید ثبت کنید و هیچ چیزی به اندازه سلامتی شما اهمییت نداره
هیچ تاثیری رو تقسیم نداره
وقتی اومدی خدمت متوجه میشی که دفاع از حقوق سلامتیت چه قدر اهمییت داره
ممنون که گفتیننقل قول:
امضای من همونجور که دوست خوبم گفت برای اعتماد به نفس خودمه و گذر زود ماه ها
نبود فلان ماه دیگه برای کور کردن چشم تازه سربازا نیست
برای دیدن گذشتن ماه ها پشت سرهم و بی خیالی همس
من سربازم،هر سربازی نبود میکشه،هر سربازی که ترخیص شد میخنده حتی اگه
هم خدمتیش دلگیرو تازه اومده خدمت،این ذات سربازیه
ببین لحظه لحظه سربازی دیییییییر میگذره اما کل سربازی زوووووود میگذره
5 روز دیگه امضام تغییر میکنه
من قبول خرداد هستم برگه معافیت تحصیلیم هم خرداد ماه سال تحصیلی 92-91 هست.
حالا باید تا خرداد 93 دفترچه رو پست کنم ولی از اونجایی که باید یه جوری اون سه ماه تابستون رو هم با تمدید و اینا بندازم تو پاییز تا برم دانشگاه، طبیعتا هرچی دیرتر دفترچه رو پست کنم به نفعم هست.
الان مشکلم اینه که من باید دفترچه رو اواخر اردیبهشت (یعنی حدود یک ماه دیگه) پست کنم که قبل از خرداد هست یا تا اواخر خرداد فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم. چون یه بنده خدایی میگفت قبول خردادی یعنی باید قبل از خرداد 93 پست کنی یکی دیگه میگفت 25 خرداد برو دنبال کارهاش تا اخر خرداد وقت داری و غیبت نمیخوری.
کسی از دوستان راجع به زمان دقیق پست کردن دفترچه (قبل از اینکه خرداد بشه یا تا اخر خرداد) اطلاع داره
دمتون گرم
شما اگه کل کارات رو 31 خرداد هم انجام بدی و دفترچت پست بشه مشکلی نداره ولی از 1 تیر وارد غیبت میشینقل قول:
شما همه کار فارغ التحصیلی رو انجام بدی اخرش یک برگه بهت می دن که روز دقیق فارغ شدن داخلش هست مال من 20/12 بود از اون تاریخ 1 سال وقت داری,3-4 روز قبلش اقدام کنی مشکلی نیست.نقل قول:
قبلا یادمه با توجه به ماهی که توش درست تموم شده و تو مدرکت زده محاسبه میشد و تا آخر همون ماه در سال بعد فرصت داشتی تکلیف خدمت رو مشخص کنی.نقل قول:
جدیدا به نامه میزنن و روزانه حساب میکنن؟!
شما دانشگاه رو در خرداد تموم کردین یا مدرسه(پیش دانشگاهی سابق)؟نقل قول:
توی دانشگاه که مینویسه دقیقا کدوم روز ؛ و اینکه میخواین تابستان هم تموم شه، احتمالا دنبال نتیجه کنکور.
و تا جایی که میدونم برا مدرسه 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل هست.
اگر هم دانشگاهی باشی، میتونی تا آخرین روزی که توی برگه نوشتن دفترچه نفرستی (ولی باید به این نکته توجه کنی که حتما اون روز پلیس+10 کار کنه)
من خودم 10 اسفند دادم دفترچه رو به پلیس+10، اپراتور گفت که فعلا گفتن ثبت نکنین و بالاخره 14 اسفند ثبت شد.
این چیزا رو درنظر بگیرین و برنامه بریزین برا سربازیتون و شاید هم دانشگاه.
اگه اخراجی یا انصرافی از دانشگاه باشی 6 ماه هست وگرنه بعد از پایان تحصیلات در همه مقاطع یک سال فرصت هستنقل قول:
من چند بار دیده ام که اینجا دوستان مینویسن برا انصرافی و اخراج، مهلت 6 ماه هستنقل قول:
در صفحه 7 دفترچه (مهلت معرفی مشمولان)
1- افرادي که قبل ازورود به سن مشموليت ترک تحصيل کرده و يا فارغ التحصيل شده اند ، از اول ماهي که وارد سن 18 سالگي تمام مي شوند به مدت شش ماه مهلت داشته تا وضعيت خدمتي خويش را مشخص نمايند.
2- دانش آموزان ، دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول که داراي معافيت تحصيلي بوده و برابر سقف سنوات تعيين شده ، مشغول تحصيل هستند، در صورت ترک تحصيل ، انصراف ، اخراج و يا فراغت از تحصيل مي بايست حداکثر ظرف يکسال از تاريخ انصراف ، ترک تحصيل و.... وضعيت خدمتي خود را مشخص نمايند.
و همین رو چند روز پیش 20 فروردین 93 توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن.
اون 6 ماهی هم که من گفتم، در بند 1 توضیحش رو داده که برا چه کسانی هستش.
دست همتون درد نکنه که جواب دادین.
والله همه کارهای فارغ التحصیلی رو انجام دادم پرونده رو هم از مدرسه گرفتم که یه برگه فراغت از تحصیل هست که نوشته من در رشته پیش دانشگاهی در دوره متوسطه این واحد آموزشی به تحصیل اشتغال داشته و در: خرداد سال تحصیلی 92-91 فارغ التحصیل شده است.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
به کی نامه میزنن؟؟
من پیش دانشگاهی رو خرداد 92 تموم کردین.نقل قول:
نه دیگه 6 ماه که نیست، همین الان هم خودتون اون بند رو گذاشتید که نشون میده 6 ماه نیست:
2- دانش آموزان ، دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول که داراي معافيت تحصيلي بوده و برابر سقف سنوات تعيين شده ، مشغول تحصيل هستند، در صورت ترک تحصيل ، انصراف ، اخراج و يا فراغت از تحصيل مي بايست حداکثر ظرف يکسال از تاريخ انصراف ، ترک تحصيل و.... وضعيت خدمتي خود را مشخص نمايند.
پس با این حساب منم باید بین 25 خرداد تا آخر خرداد دفترچه رو پست کنم و امیدوارم که بتونم تا سه ماه (یعنی تا پاییز) تاریخ اعزام رو عقب بندازم تا وارد دانشگاه شم.
مرسی.
یعنی شما می فرماین قبلا ماه فارغ التحصیلی در نامه ذکر می شد؟نقل قول:
نامه من دقیق روز 20 اسفند نوشته فارغ التحصیل شدم.
الان روال همونه که بالا گفتم.نقل قول:
شایدم من اشتباه میکنم :n15:پس به دوستان توصیه میکنم که تو این موارد مهم که ممکنه باعث بشه بی خودی چند ماه اضافه خدمت بخورید بعد از مشورت با دوستان خودتون هم جهت اطمینان برید از +10 بپرسید که کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
نقل قول:من خودم از اون دوستمون که این موضوع رو مطرح کردن پرسیدم و نگفتم که این کار باید انجام بشه.نقل قول:
مگه قراره ادم توی سربازی بمیره که اینقدر استرس در موردش دارید
من خودم اعزامی هفته بعدم توکل کردم به خدا انگار نه انگار که قراره برم
والا من از هرکی شنیدم میگن الانه سرباز صفر رو هم اذیت نمیکنن زیاد
بعدش هرجوری بهش نگاه کنید همون جوری میگذره
باورکنید خوش بهش نگاه کنید به نفعتونه
شما تا آخر اسفند سال بعد از فارغ التحصیلیتون فرصت داریدنقل قول:
دوستان یه موووورد خیلی اضطراری تو رو خدا سریع جواب بدید
من همین الان نوبت دکتر دارم متخصص کلیه و .... ولی تو لیست پلیس +10 نیست مشکلی نداره میدونم ولی من این مهر بزنه بعد دفترچه رو بفرستم اونا خودشون منو میفرستن پیش دکتر معتمد خودشون درسته ؟؟؟؟؟؟
خوب من رو تابلو اعلانات پلیس +10 اسامی دکتر های معتمد رو دیدم من برم پیش یکی از همینا این برام بزنه واریکوسل درجه 3 دیگه تمومه ؟؟؟؟؟؟ یا باز اونا دوباره منو میفرستن پیش کسی ؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز
شما متولد کدوم ماه هستین؟
اگه متولد 1 تیر 1374 به اینور هستین (مثلا 10 مرداد 74)، شما جزو بند 1 اون قانون هستین و فقط 6 ماه (اگه متولد مرداد باشین، 6 ماه بعدش میشه بهمن؛یعنی تا یکم بهمن ماه)مهلت دارینیا برین دانشگاه، یا برین سربازی (وضعیت خدمت رو مشخص کنین.)
ولی اگه قبل از خرداد74 باشین (مثلا 10 اردیبهشت 74)، چون بعد از وارد شدن به سن مشمولیت فارغ التحصیل شدین، یک سال فرصت دارین (یعنی تا خرداد93 -احتمالا اول خرداد- ) که وضعیت خدمتتون رو مشخص کنید.
این قانونی هست که توی دفترچه صفحه 7 نوشته شده، 7 روز پیش هم توی سایت نظام وظیفه آورده شده و پسردایی من هم جزو بند 1 بود (متولد شهریور)، با اینکه پدرش هم سرهنگ بود، هیچ کاری نتونست بکنه.
مجبور شد از این رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام کنه، تا براش معافیت تحصیلی رد کنن.
حالا اگه شما جزو بند 1 هستین، برین دانشگاه آزاد شهرتون (یا نزدیک شهرتون) رو بگردین ببینین بدون کنکور دارن ثبت نام میکنن یا نه.
نکته: اگه از این روش استفاده کنین، مجبورین انصراف بدین، پس حق استفاده از انصرافتون رو مصرف میکنین.
عاقایون من اخرش نفهمیدم هر دو ماه اول برجا میرن سربازی یا نه؟
یسوال دگه: اگه دانشگاه رو تمومیده باشی و برات اضاف بزنن که فک کنم میزنن چطوری رفع میشه؟ خودشون میرفعن یا باید بری دنبالش؟ عایاا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه مشمولان دیپلم و زیر دیپلم نوزدهم هر ماه و مشمولان دارای مدارک دانشگاهی، اول ماه های زوج (مث برج 2 ، 4 ، 6 و...) اعزام دارند.نقل قول:
واسه سوال دوم اگه مظورتون اینه که رفتید دانشگاه ولی با تاخیر معافیت تحصیلی واستون رد کردن و باعث شده که غیبت بخورید، اول برگ سبز رو بگیرید که ببینید خودشون غیبت رو حذف کردن یا نه ، اگه توی برگ سبز واستون غیبت زده بودن همون نامه معرفی به نظام وظیفه (یا مدرک موقت) که دانشگاه بهتون داده (و اگه نا پیوسته یا ارشد خوندید نامه یا مدرک تمام مقاطع ) رو ببرید به خود نظام وظیفه تا اونجا واستون درستش کنن...
* من هم همین مشکل واسم پیش اومد ، با این که دو سال پیش رفتم نظام وظیفه تا کارای معافیت تحصیلیم رو انجام بدم بهم گفتن که اضافه خدمتت حذف میشه ولی 15 روز پیش که برگ سبز گرفتم دیدم 90 روز اضافه دارم! منم مدارک تحصیلی رو بردم نظام وظیفه و توی یک ساعت مشکلم حل شد *
شما باید برید به یکی از پزشک های معتمد ناجا که لیستشون در دفاتر پلیس +10 هست برای معاف شدن هم باید در کمیسیون پزشکی سازمان وظیفه عمومی محل سکونت معاینه بشیدنقل قول:
1) وضعیت حموم چطوریه؟ به قول یکی اگه مشکل شرعی :n02: برات پیش اومد نصفه شب میشه رفت حموم؟
2) من که تک پسر هستم،باید یه نامه هم از ثبت احوال بگیرم یا فقط کپی برابر اصل شناسنامه پدر و مادرم بسه؟
بستگی به مرکز داره، مرکز آموزش ما بعد شامگا هبرنامه زمانبندی برای هر گروهان داشت و بعد از بیدار باش (زمان نماز و صبحانه) برای کسایی که زدن به جدول حموم آماده هست.نقل قول:
کپی برابر اصل + جواب نامه از ثبت احوال (دقت کنید گفتم جواب نامه، یعنی حین آموزش نامه میدن برای اون جواب میگیرین)
سلام دوستان
من الان6ماه بسیج فعال دارم
من اگه الان برم خدمت بعد هروقت فرصت کنم(درحین خدمت) فعالیتم رو ادامه بدم وکارتم بشه 1ساله
درادامه خدمت میتونم بابت 1ساله بودن 1ماه کسری بگیرم؟
یا حتما باید 1سال یا هرچندسالی که فعال دارم باید قبل خدمت باشه؟