من با موبایل چندبار زنگ زدم هر بار 2000 تومن شارژم رفته!!نقل قول:
Printable View
من با موبایل چندبار زنگ زدم هر بار 2000 تومن شارژم رفته!!نقل قول:
با تلفن ثابت منظورم بود.نقل قول:
پینگ همه خرابه یا فقط منم ؟ تا ساعت 7 عصر پینگ با گوگل و 8.8.8.8 رو 170 الی 220 هست بعد 7 میاد رو 270 الی 350 . دوستان لطف کنن یه چک کنن پینگشون رو اینجا هم به اشتراک بزارن. قبلا شبانه روزی 110-120 بود 1 ماه میشه اینطوری شده 10000 دفعه هم زنگ زدم بعضیاشون می گن رسیدگی می کنیم بعضی ها می گن همینه که هست بقیه هم می گن 300 خوبه :n13:
مکالمه من و اپراتور مخابرات :نقل قول:
من - خانوم چرا حجم اضافی اول دوره تو سایت موجود نیست ؟
اپراتور - همچین چیزی نشنیدم من تا حالا . کلا همچین چیزی نداریم ما
من - بله دیگه . دزدیهای مخابرات دیگه علنی شده
اپراتور - خانوم با ادب باشید وگرنه قط میکنم
من - مخابرات مگه مال باباته ؟
اپراتور - خانوم قط میکنما
من - ترق
تلفنو قط کردم !
من از شرکتهای زیادی سرویس گرفته ام تا حالانقل قول:
به جز این چن تا شرکت تازه متولد شده از همه شون سرویس استفاده کرده ام
مخابرات اولین شرکتیه که اینقدر منتظر میمونم پشت خط !!
همین سه چار روز پیش از 40-50 شروع شد اومد رسید به 1 !!!
قبل مخابرات شرکتهایی بوده اند که مشترکینشون بیشتر از مشترکین فعلی مخابرات بوده
ولی چنین چیزی ندیده ام تا حالا !
device infoنقل قول:
statistics
xdsl
220-270نقل قول:
الان
یکی از دوستان که اهل اهر هست و نت مخابرات داره می گفت 120 هست پینگش همزمان پینگ من 280 بود من که خسته شدم از بس isp عوض کردم بعضی هاشون رو 2 دفعه تست کردم فقط مکسنت 1 سال مداوم خدمات با ثبات و کیفیت داشت که اونم پارسال همین موقع ها بود که خراب کرد.نقل قول:
خدایا خودت مشکل رو از ریشه حل کن! طوری حلش کن که اونی که از اینترنت می ترسه و اجازه نمی ده شرکت های pap خودشون پهنای باند وارد کنن مبادا محتوایی که مورد پسندش نیست به گردش در بیاد محو بشه ما که خسته شدیم 100 برابر قیمت جهانی و آزاد خرج کنیم و هزینه فیلترینگ آقایون رو هم بدیم بعد دوباره هزینه کنیم تا فیلترینگی رو که با هزینه ی خودمون انجام می شه رو دور بزنیم جناب وزیر تو پیج کلوبشون می گن شرکت ها بهتره برن تو بخش های نرم افزاری سرمایه گذاری کنن واردات پهنای باند مناسبشون نیست ! یکی نیست بگه مرتیکه تو آزاد کن (البته اگه دست تو باشه) بعد ببین برای شرکت ها می صرفه پهنای باند وارد کنن و تو بخش زیر ساخت سرمایه گذاری کنن یا نه ! مردک می گه به جای افزایش پهنای باند خارجی شبکه ی داخلی رو توصعه می دیم این مدل تو خیلی از کشور ها جواب داده ( نمونش چین و روسیه 2 تا کشور کمونیستی شبه دیکتاتوری) حالا مدیر محترم پست منو پاک کنه و بنم کنه یه پیام هم بده که محتوی فلان و بهمان نوشتی اونم پیام اتوماتیک!
والا برا من اینطوری میاره!اینه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ! یه چند مدتیه که تو صبح پینگم خوبه و ظهر به بعد شروع میکنه به افزایش پینگ !
من منکر این حرف شما نیستم. مشکلات مخابرات زیاده که مجال صحبت کردن اینجارو نداره. شاید با نرم افزار جدید بعضی از اینا از جمله حجم اول دوره حل بشه ولی مشکل اصلی جای دیگه ست تا زمانیکه شاهرگ اینترنت دست چند نفره که از اینترنت هیچ سررشته ای ندارن و به اون از منظر حلال و حرام نگاه میکنن به جای اینکه از مزیت هاش بگن و استفاده کنن از معصیتهایی که ایجاد میکنه میگن مشکل حل نخواهد شد.کارو باید داد به دست متخصص نه ریش سفید !!نقل قول:
شنبه از ماکس نت زنگ زده بودن واسه ی امروز که آقا پنجشنبه چشن 10 سالگی ماکس نته بیاین رستوران سلوا منم فرصتو خوب دیدم گفتم میرم اونجا صحبت میکنم و از مشکلات و گرانی و سرعت پایینش میگم بلکه توفیری کرد. رفتم دیدم آقایون خوشی زده زیر دلشون واسه خوشگذرونی فقط ناهارو یکی و ... از رفتنم پشیمون شدم و از وقتی که هدر دادم بیشتر .
متاسفانه همه ی شرکت ها حداقل یه تختشون کمه :n37:
این حجم اول دوره جریانش چیه حالا ؟!
پینگ افتضاح سرعت هم نصف کردن جواب هم نمی دن!!الا خواستم برم سرویس 512 نامحدود که اونم از 34 تومن کردن 39تومن رسما تو این نت مم...ت چه خبره الله علم!!!
دوستان عزیز
جان هرکی دوست دارید این پست من رو ایگنور نکنید و یکی منو راهنمایی کنه، بی زحمت :)
اینترنت خانواده من صبانت 128 برنزی محدود هست. به ما آن زمان گفتن که سرعتهای صبانت محدود نشده و اسمی هست.
این شش ماهه من با بدبختی تونستم با خانواده ام با اسکایپ و وایبر صحبت کنم. همش خش خش و نویز و قطع و وصلی داشت.
حتی الان دو روزه که براشون یک قطعه فیلم گذاشتم تو Microsoft OneDrive ولی هر چقدر منتظر میشن فایلش توی فولدر روی کامپیوتر سینک نمیشه و حتی دستی هم کپی نمیشه کرد و در 0% میمونه ولی عکسها رو نشون میده راحت و این یعنی خود OneDrive قیلظر نیست!
دو تا خواهش دارم.
1- باید اشتراک صبانت رو بگم که تمدید کنند. لطفا راهنمایی کنید که برای یک ارتباط اسکایپ و وایبر اکثر صوتی و گاها تصویری کدام پلنشون رو توصیه میکنید؟ (متاسفانه امکان تغییر آی اس پی در حال حاضر ندارند.)
2- آیا شما هم با این سرویس اشتراک فایل OneDrive مشکل دارید؟ مخصوصا فایلهای ویدیویی؟ (اصلا سر در نمیارم که چرا اینطوری میشه؟)
در ضمن مرکز شهید رجایی هستیم. خیلی ازتون ممنونم.
الان خیلی کم تعداد صبانت دارن !!!
اکثرا مخابرات دارن
منم دقیقا همین مشکل رو بیشتر از 1 ماه هست که دارم دوستانی که مشکل مشابهی دارن همینجا مطرح کنن لطفا مرکز مدنی هم هستم یارو پشتیبانی دیروز خودش میگفت پینگم 120 هست من پینگم همزمان 330 بود تو تیم ویور هم چک کرد می گفت مشکلی نداری!:n04::n13::n36:نقل قول:
128 صبانت قدیما 220 دانلود میداد پینگ هم زیر 100 بود ولی الانو نمیدونمنقل قول:
شما یه پینگ بگیر ببین در چه وضعه بعدم اینبار یک ماهه 512 بگیر ببین مشکل رفع میشه یا نه
در باره onedrive هم بعضا isp ها با این سریسا مشکل دارن و بهتر از مدیافایر و... استفاده کنید
پینگ منم افتضاحه زنگ میزنم میگن فعلا باید صبر کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خاک تو سرشون!!!!!!!نقل قول:
...دن, آبم قطعه:((
ظاهرا این مشکل پینگ گردشی هستش بین مراکز مخابراتی ! حدود ۲ هفته قبل به مدت ۳-۴ روز منم مشکل پینگ داشتم که پشتیبانی عزیز می فرمودند مشکل از نویز خطتون هستش که آخر سر با دیدن srn خطم دیدند نمی تونند بهونه همیشگی نویز خط را پیش کش کنند :n21: که فرمودند صبر کنید در حال بررسی هستیم :n24: که بعد ۳-۴ روز درست شد
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
من مشترک همارا هستم اما جدیدا اومدن خط هامونو عوض کردن و شده نوری و این حرفا. منم اومدم شاتل ثبت نام کنم گفتن ما سرویس نمیدیم . به هماراهم زنگ زدم گفتن شما با شرکت مخابرات طرفید
الانم رفتم تو این صفحه و شماره تلفنو وارد کردم رفت تو پروفایل و مشخصاتم رو نشون داد
کلا من الان چیکار باید بکنم؟ برای تنظیم مجدد مودم عدد 35 رو تو قسمت vci وارد میکنم و تو قسمت یوزر و پسوورد هم شماره رو بدون صفر و رمزم رو میزنم اما مودم وصل نمیشه
کلا الان باید چیکار کنم؟؟
ممنون
مخابرات تنظیماتش یک نمونه فرق داره حالا کجا هستین که فیبر نوری شدین کاش مال ما رو هم فیبر نوری کنن به جای عدد 35 عدد 33 رو بزنیدشماره هم 411 شروع کنید و بقیه تمامنقل قول:
موقع تمدید سرویس یا خرید سرویس اگر حجم اضافه خرید شه ارزون تر از میان دوره درمیادنقل قول:
من از صبانت خبر ندارمنقل قول:
ولی بهتره به جای سرویس کلود مایکروسافت از دراپ باکس استفاده کنید
سرعتش مناسبه
ما کلا فایلهای کاریمونو با دراپ باکس منتقل میکنیم
یوزرنیم رو به اینصورت وارد کنیدنقل قول:
4115250000
ینی اولش 411 باشه نه 413
خب
دیروز هم سرکار بودیم
صبح حجم خریداری کردم
شب حجم خریداری شده رو اعمال کردند :n01:
نیم ساعت نشده بود که داشتم از حجم جدید استفاده میکردم که اینترنت پرید !
زنگ زدم دیدم نفر 53 هستم تو صف
نشستم یه اپیزود از سریال سوپرنچرال رو تموم کردم و هنوز نوبتم نرسیده بود
نوبتم هم که رسید کلهم 15 ثانیه صحبت نکردم با اپراتور
یه ریست زد گفت درست شد !!
باور کنید مخابرات به غیر اینترنت از این تلفنها هم کلی به جیب میزنه !
از من گفتن بود حالا :n36:
متشکرم دوستان وصل شد
ولیعصر
راستی زمان دانلود رایگان هم داره مخابرات؟ از کی تا کی؟
ممنون
از ساعت 1 تا 7 البته زنگ بزنید پشتیبانی ببینید سرویس شما رایگان داره یا نه
سلام
کسی از همارا خبر داره که سرعت سرویساش الان چطوره؟
128 شبانه چقدر میده؟
- تقریبن کیلوباینت 50
درباره تستایی که بچه ها از خطشونو ... میزان منو راهنمایی کن, ایا این صفحست؟
مودمم dilink dsl-2640u
سرویس 512 نامحدود مخابرات(هر ماه 39000 تومن) سرعت دانلودش چنده؟
64 کیلوبایتنقل قول:
تعرفه های جدید مخابرات همدان فکر کنم سراسری باشه برای مصرف بالای 5 گیگ هر گیگ 1000 تومان !
3تا سرویس آخر این صفحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه لپی! حذف شود
اولار اینترانتدی اینترنت یوخنقل قول:
اینترانت همون اینترنت ملیه خودمونه!
اقای نماینده اگه میشه کمک کنید من میخوام مودم جدید بگیرم مودمی معرفی کنید که بتونه وضعیت خط رو بهتر کنه مودم هواوی میتونه کمک کنه یا مودم دیگه ای پیشنهاد میکنید برای من وایرلس مهم نیست چون استفاده ای ندارم ممنون
همون هواوی خوبه یا dlink 2730 یا dlink 2740نقل قول:
اینا میتونه وضعیت خطم رو بهتر کنه به نظرتون تی پی لینک نگیرم اقای نماینده هواوی یعنی بهتر شما سه گزینه دادی نظر خودتون رو کدوم تا من اونو تهیه کنم
سلام دوستان
صفحه خدمات مخابرات برام باز نمیشه همون جایی که یوزر پسورد رو میزنی و کد چهار رقمی ...ورود رو که میزنی زیرش یا مینویسه ..کد تصویری وارد شده نا صحیص است یا کد تصویری وارد شده صحیح هست ولی در هیچ حالتی وارد سیستم نمیشه.. یوزر پسورد رو هم عوض نکردم..
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
برا منم سه روز پیش همچین بودنقل قول:
بعضی موقع ها همچین میشه گویا
دوستان مخابرات چرا پینگش انقدر زیاده؟ کلافه میکنه آدمو
دوستان مخابرات مک فعاله؟یعنی مودمو عوض کنیم باید زنگ بزنیم ؟
این که طبیعیه !نقل قول:
تا جایی که من میدونم نهنقل قول: