قراردادم یک ماهس بد بشه نمیمونم. مرکز ما خلوته فکر نکنم مشکلی پیش بیاد:n01:نقل قول:
Printable View
قراردادم یک ماهس بد بشه نمیمونم. مرکز ما خلوته فکر نکنم مشکلی پیش بیاد:n01:نقل قول:
با سرعت 256 دانلود کنی تقریبا 10 روز طول میکشه :n01:نقل قول:
بنده با سرعت 1مگو خورده ای دانلود میکنم :n31:نقل قول:
البته فعلا که بی فایدس چون کرک نمیشه به این زودیا:n02:
در پی هر بهاری خزانی خواهد بود!!!!!!!!!نقل قول:
چقدر حال میکنی ، الان ۱ ماهه صد تا پست گذاشتی که سرعتت 1 هستش . چند سالته ؟نقل قول:
تورو سننه:n09:نقل قول:
تو 2 روز صدتا پ.خ دادی تو کف بودی من چیزی گفتم:n02::n02::n02:
یاد بگیر نقل قولی که بهت مربوط نیست نگیری آفرین:n05:
پ.ن: ازین بحثا خوشم نمیاد
من ازشما معذرت میخوام . :n40:. کوچولو . هر موقع ۱۸ سالت شد جوابتو میدم . تاپیکو به هم نزن
دوستان شما هم با باز کردن سایتهای خارجی مشکل دازید؟ در کل زمان زیادی رو میبره تا سایت رو باز کنه و اکثر مواقع ناقص باز میکنه.چند روزی میشه...:n21:
این خط آسیا تک چطوره سرعتش؟
دو ساعت رایگانش چطوره؟میازه بگیرم یا برم عصر تلکام؟
مرکز مخابرات نظری شرق تهران
512 چلچله 03 گیگ در ماه (8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت
همین الان از 2 ساعت پیش باز کردن همین قروم و applyaboard و --------- با مشکل جدی روبروی یعنی رو کانکتینگ میمونه رسیو نمیکنه خیلی کندهنقل قول:
ایران ستاپ که کلا باز نمیکنه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه پشتیبانی زنگ میزنی فکر میکنن آماتوری،گیر میده به نویزو کابل لنو این چرتو پرتا:n02:
فیلشکنا هم از کار افتاده ف.ب باز نمیشه
آقا جواب منم بدین لطفا!!!نقل قول:
ساعت رایگان همون اسمی میدن . با 512 تو 2 ساعت رایگان حداکثر 600 مگ میتونی بگیری .نقل قول:
عصر تلکام چطوره؟ ساعت رایگان چنده؟ محدودیت داره؟
سلام
میگم این شرکت ها نویز خط رو نداشتن چیکار می خواستن بکنن؟؟؟
لنگر کشتی!نقل قول:
تست سرویس اینترنت آسیاتک کـیمیا 10گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان
سرور داخلی :
سرور خارجی :
سرعت دانلود در ساعت رایگان با IDM :
من ۱۰ گیگ دارم ۱۰ روزه تمامه بعد تو چطوری می خوای با ۳ گیگ یک ماه رو سر کنی?تا چشم رو هم بگذاری حجمت تمامه و مجبوری حجم بخری. فکر کنم توی ساعات رایگان سرعت ۶۴ بهت بدهنقل قول:
563kb ساعت رایگان؟ کیمیا؟؟ به رئیست سلام برسون جیگر:n09::n09::n19::n20:
سلام
هر کس می خواد بازی کنه آسیاتک نگیره ، واقعا افتضاحه ، یک دفعه مدت زیاد تایم اوت می ده ، زنگ می زنی تلفن گویا می گه مشکل داریم ، بعد اپراتور می گه نه ما هیچ مشکلی نداریم مشکل از مودم شما است!
یعنی رسما مردم رو گاو فرض می کنند اپراتور های آسیاتک
یعنی 2-3 سال زحماتم تو بازی رو هدر داد.
چند وقتیه کلا اوضاع آسیاتک اصلا خوب نیست
تایم اوت زیاد،قطعی
پشتیبانی هم که کلا تعطیلاً
فقط دانلود شبانه بد نیست:n35:
دوستان من ۴۵۷.۵۵ امتیاز دارم
چحوری میتونم حجم بگیرم از طریق امتیاز ؟
علتش واضحهنقل قول:
سودجویی شرکت آسیاتک
این که تعداد کاربر هاش بیشتر از پهنای باندش هست.
از سایت اصلی آسیاتک برو تو قسمت باشگاه مشتریان ورود کاربر و بزن بعد از داشبورد برو رو قسمت جوایز اونجا نوشته به ازای 70 امتیاز یه پین 1 گیگی میده بعد که درخواست زدی اون رمزی که میدرو تو قسمت حسابه کاربریه سایت 1544 باید وارد کنینقل قول:
یعنی به قسمت خرید حجم برو تیک پین تخفیف و بزن بعد استعلام بزن بعد بالاش بزن 1گیگ و محاسبه بزن بعد خودش پین و قیمت و محاسبه میکنه میزنه صفر!!! حالا تایید کن و ادامه بزن و درنهایت پس از ایجاد فاکتور بزن پرداخت حجمت ثبت میشه!!!!
اهاننقل قول:
3 گیگ شد بگیرم بازم خوبه
دمت گرم
خواهش میکنمنقل قول:
پسر 400هزارتومن از آسیاتک خرید کردی؟!
من یه هارد 2ترا میخوام بگیرم زورم میاد:n02:....
آسیاتک نسبت به شرکتای دیگه خوبه صبانت ماهی بیش از 50 تومن خرج رو دستمون میذاشت از آخرم هیچی به هیچی.....
سلام دوستان
سرعت شبانه سرویس های :
چابکـ 10 گيگ در ماه2 تا 8 صبح رايگانچقدره ؟
کـيميا 10گيگ در ماه2 تا 8 صبح رايگان
شهاب 10 گيگ در ماه4 تا 10 صبح رايگان
به نظرتون از شاتل مهاجرات کنم به آسیاتک ؟ دانلود شبانم زیاده (از بهمن تا الان 231 گیگ شده) ولی شاتل سرعت شبانه رو محدود میکنه و قیمتش هم زیاده (این دوره سه ماه 110 تومن خرج اینترنت دادم)
ممنون
من شهاب 10 گیگ دارم با سایت speedtest تست سرعت که می گیرم سرعت 5 و خورده ای به من می ده اما سرعت دانلود 256 .شبی 4و خورده ای گیگ می تونه دانلود کنی .نقل قول:
اقا این نامردیه .من سرعتم توی ساعات رایگان 5 و خورده ای است و اما سرعت دانلود 256 .خیلی زورم می یاد :n34:نقل قول:
دوستان من صبانت رو جمع کردم و قصد دارم از شرکتی دیگر سرویس بگیریم..بین های وب و اسیاتک موندم...شما کدومو پیشنهاد میدین...خودم رشت هستم...ممنون
باز برای شما نسبت سرعت بهتره ... برای 10 مگ هم همین وضعه روزانه سرعت 1 مگ شبانه 200 ... و فقط خوبیش اینه که دانلود از سایت های داخلی 800 - 900 سرعت !نقل قول:
قطعی و تایم اوت و پینگ هم که دیگه تعطیل ....
اگر فقط به خاطر شبانه نبود سریع میرفتم های وب یا جای دیگه
آسیاتک خیلی جاها اشباع یوزر شده اینطوری شده همش قطعی و ...
امشب هم که 3-4 بار توی یک ساعات قطع کردن منو ...
صبح ها هم که بلند میشی میبینی مودم چراغش قرمز مونده .
آسیاتک خیلی افتضاح شده
امروز قطع بود یک مدت زیادی
زنگ زدم،یرو بعد چند دقیقه پیچوندن گفته برو تو تنظیمات مودم،رفتم،قبل این که تنظیمی بش وصل شدم،ثبت کرده مشکل از تنظیمات مودم بوده،باز خراب بوده ،زنگ زدم،میگه مشکل از مرکز مخابراتی بوده ،حل شده،باز قطع شده،زنگ زدم،میگه مشکل از مرکز مخابراتی نیست نیست،میگم چرا قطعه،باز چند دقیقه پیچونده به بهانه های مختلف،آخرش گفته مرکز شما مشکل داشته،همین الآن ایمیل اومده حل شده،میگم چرا قطعه،میگه باز مرکز خراب شدم،میگم مگه مرکز هی خراب و درست میشه،میگه امکان نداره
الآن هم که کلا خرابه قطعه همین لحظه که تایپ می کنم
الآن که پست کردم درست شده
داداش من با کانکشن وصل میشم بعد امشب از 10 قطعی شروع شد ظاهرا تا الان وصل نمیشد الان شانسی وصل شدنقل قول:
چند روزه این مشکل پیش میاد اما امشب دیگه نوبر بود 2 ساعت شد!!!!!
منم مشهدم ظاهرا فله ای کاربر گرفته دیگه نمیکشه جواب بده!!!!!!!!!!
برای من سرور داخلیم شبا (سرویس شهاب ) هم 250 هست. البته تا به حال قطعی اصلا نداشتم .نقل قول:
خخ :n02: داداش من روزی 1 گیگابایت میگیرم :n02: 10 گیگ که اول خودش میده نهایت 10 روزه تموم میشه :n02: شبانه سرعت 100 کیلوبایت هست حال نمیده روزانه سرعت 700 کیلوبایت هست دانلود میکنم :n03::n02:نقل قول:
دیروز 3 گیگ گرفتم امروز شد 2 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
سریال و فیلم زیاد دانلود میکنم با قلیون میچسبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خرید ما رو از اون شاتل کم فروش حساب کنی ، کار از ۲ ملیون هم رد میکنه (کم فروش برای محدود کردناش):n30:
چند روزی هست سرعت افت کرده متاسفانه
دوستان وضعیت پینگ آسیاتک به 8.8.8.8 در حال حاضر به چه صورت هست؟
به سرورهای داخل چطور؟ مثلاً به shatel.ir؟
من هم از های وب نت دارم فکر کنم مسکل سراسری هست چون ما هم همینجوری شده