سلام دوستان
کنوود x400 دست دوم چند میارزه و اصلا ارزش خرید داره؟
و چطور میشه پخش دست دوم رو تست کرد که کاملا سالمه یا نه؟
سلام دوستان
کنوود x400 دست دوم چند میارزه و اصلا ارزش خرید داره؟
و چطور میشه پخش دست دوم رو تست کرد که کاملا سالمه یا نه؟
من آمپ 6704 رو انتخاب کردم
6704 حداقل 60 حداکثر 170 در 4 اهم
باند های من 4 اهم است
حداقل توان 100 و حداکثر 400
با توجه به گفته شما اگه من آمپ رو قدرت 170 تنظیم کنم باند ها آسیب میبینن (
میتونه قدرتی برابر 100 وات RMS رو تحمل کنه و اگه بیشتر از 100 باشه ممکنه به باند صدمه بزنه!)
درسته؟
مورد دوم
1 جفت کامپوننت هم برای درب جلو 206 میخام بگیرم مدل
jbl gt7_6c حداقل 50 و حداکثر 150 با 4 اهم
خب با این وجود اگه تنظیمات کانال دوم رو روی حداقل قرار بدم میشه از این کامپوننت استفاده کرد؟
مورد سوم
مشخص کردن اینکه یه باند قابلیت اتصال به آمپلیفایر رو داره یا نه دقیقا از روی حداقل توان اون میشه فهمید درسته؟
ولی مشکل اینجاس باند پایونیر 6975s حداقل 80 و حداکثر 500 است
و دقیقا مدله مشابه 6975v2 هم همین مشخصات رو داره
خب حالا چرا اولی رو میگن از آمپ پشتیبانی نمیکنه
سلامنقل قول:
خیلی خوش آمدین:n16:
کواک شما 150 واتیه.سابتون هم حدود 500 وات نیاز داره.گلیدن XL150C4 میتونید بگیرید حدود 1400
سلام خواهش میکنم لطف دارید.نقل قول:
شما با یه آمپ 4 کانال فقط میتونید یک جفت اسپیکر رو بریج ببندین.چون 4 تا خروجی تبدیل به یک جفت خروجی میشه دیگه درسته؟:n02:پس ساب رو نمیتونی ببندی.مگه آمپ 6 کانال باشه نه 4 کانال.و ساب هم نیاز به بریج کردن نداشته باشه.
سلامنقل قول:
همیشه سعی کنید آمپلیفارتون از اسپکیر قویتر باشه.به نظر من 5602 رو انتخاب کنید.
سلامنقل قول:
قیمت آکش 360 هست.اگر تمیز باشه و کارتنش هم باشه باید 30% کم کنی میشه قیمت مصرف کننده.
تست خاصی نداره پخش. همینکه چک کنی هد و بقیه متعلقاتش سالمه و کار میکنه کافیه.
سلامنقل قول:
کارتن نداره
مهمه که کارتن داشته باشه؟
میشه بفرمایید اقلام داخل کارتن چیا هستش؟
ممنون
من آمپ 6704 رو انتخاب کردم
6704 حداقل 60 حداکثر 170 در 4 اهم
باند های من 4 اهم است
حداقل توان 100 و حداکثر 400
با توجه به گفته شما اگه من آمپ رو قدرت 170 تنظیم کنم باند ها آسیب میبینن (
میتونه قدرتی برابر 100 وات RMS رو تحمل کنه و اگه بیشتر از 100 باشه ممکنه به باند صدمه بزنه!)
درسته؟
مورد دوم
1 جفت کامپوننت هم برای درب جلو 206 میخام بگیرم مدل
jbl gt7_6c حداقل 50 و حداکثر 150 با 4 اهم
خب با این وجود اگه تنظیمات کانال دوم رو روی حداقل قرار بدم میشه از این کامپوننت استفاده کرد؟
مورد سوم
مشخص کردن اینکه یه باند قابلیت اتصال به آمپلیفایر رو داره یا نه دقیقا از روی حداقل توان اون میشه فهمید درسته؟
ولی مشکل اینجاس باند پایونیر 6975s حداقل 80 و حداکثر 500 است
و دقیقا مدله مشابه 6975v2 هم همین مشخصات رو داره
خب حالا چرا اولی رو میگن از آمپ پشتیبانی نمیکنه
فقط به اون مشخصات ربطی نداره ! 6975V2 سری چمپیون و کلا داستانش فرق داره ، کیفیت صفحه و تیوتر و سیم پیچ و ...نقل قول:
نقل قول:
سلام به شما و بقیه دوستان.
چون خودم ایکس 400 دارم، جواب میدم.
کارتنش که به درد گارانتی میخوره، البته اگه مدت گارانتی باقی مونده باشه؛ و موقع فروش هم کمکتون میکنه. من فایده دیگه ای براش متصور نیستم.
اقلام داخل کارتنش هم یه کیسه پلاستیکی واسه هد؛ کنترل؛ سوکت پشت پخش (که به محصولات ایرانخودرو نمیخوره)؛ یه قاب فلزی که داخل داشبورد نصب میشه برای نگه داشتن ضبط؛ یه آچار برای درآوردن بدنه اصلی پخش از داخل همین قاب.
حتماً هم چک کنید که کابل یو اس بی پخش سالم باشه و اتصالی نداشته باشه.
امیدوارم سالمش گیرتون بیاد و استفاده کنید؛ پخش خوش صداییه.
دوست عزیز کیسه پلاستیکی واسه هد چیه؟نقل قول:
کابل یو اس بی هم همراهش هست؟
تو -- گفته شده که سوکت فابریک ایران خودرو و سایپا همراهش هست
دوست عزیز هاردکیس هم داره؟
یه عکس لطفا از آچارش بزار
ممنون
دوستان یک جفت باند کنوود 7100 با پخش کنوود ایکس 400 بدون آمپلی جواب میده؟
جواب میده اما یک صدای معمولی در ولوم های متوسطنقل قول:
برای دریافت صدای با کیفیت تر نصب آمپلی فایر الزامی هست
سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز همه این قطعات که ذکر کردین تقریبا تو یه حد و رده هستند.صدای معمولی بهتون میدن. البته اسپیکر هلیکس تو اینا از همه بهتره منظورم فقط سریه E ش هست نه بلو.
رو درهای 206 16 میتونین نصب کنید البته امکان داره اون قاب پلاستیکی پشت مگنت رو نیاز باشه برش بدین و در بیاریدش.
ضمنا E6X.2 کامپوننت نیست کواکسیاله.
جناب میتونم بپرسم چرا هر پست رو چند بار تکرار میکنید!؟نقل قول:
دقیقا مشابه همین رو چند پست بالاتر فرستادید دیگه...
باسلام.دوستان من پخش 80prs دارم و میخوام میدبیس و سوپرتیوتر بخرم به نظر شما از بین 2مارک درگ استر و گرندزیرو کدوم کیفیت صدا و قدرت بهتری دارن؟اگر مارک دیگه ای که نسبت به این مدلها بهتر اما توی رنج همین قیمت ها و حتی قیمت کمتر سراغ دارید معرفی کنید
درگ استر میدبیس dmx 10.2 ویا dmx 8.2 باسوپرتیوتر 102 یا 305
گرندزیرو هم میدبیس gzcw 12 75spl و سوپرتیوتر 5000spl
اگر کسی صداشون رو شنیده نظر خودشو درموردشون بگه و منو راهنمایی کنه ممنون میشم.باتشکر
سلام خدمت اقا حمیده گل
اقا حمید این ساب های b2 audio کلا چطور سابایی هستن؟
چون جدیدا خیلی انگار طرفدار پیدا کرده بحثش همه جا هست که میگن دست سازه
ولی ظاهرا بیشتر قدرتی هست برای spl بازی مناسبه
نه که کیفیت نداشه باشه ولی قدرتش بیشتره
حالا شما خودت تست کردین یا از دوستانو اشناها در موردش شنیدین
بنظر من برند هرتز از بقیه قوی تر هست
خودم هم این مدل رو گرفتم اما هنوز نصب نکردم من 350 گرفتم از توپخونه
البته اگر بتونید بیشتر هزینه کنید انتخابهای بهتری خواهید داشت مخصوصا در کلاس D از همین برند هرتز
از تهران هم میتونن براتون بفرستند
تا جایی که میدونم آمپلی فایر کلاس D بیشتر برای ساب مناسبه و کلاس های A/B کیفیت بالاتری برای بلندگو های معمولی داره.نقل قول:
بنظر من برند هرتز از بقیه قوی تر هست
از تهران هم میتونن براتون بفرستند[/QUOTE]
اگه نصب کردید حتما تجربتون رو در اختیار ما هم بزارید
نحوه تهیه از تهران منظورتون خرید از سایته؟؟
از چه سایتی میشه خرید کرد و قابله اطمینانه؟؟
ممنون
اگه نصب کردید حتما تجربتون رو در اختیار ما هم بزاریدنقل قول:
نحوه تهیه از تهران منظورتون خرید از سایته؟؟
از چه سایتی میشه خرید کرد و قابله اطمینانه؟؟
ممنون[/QUOTE]
سلام
آدرس سایت اگر کسی میخواد بده به ایشون فقط از طریق پبغام خصوصی
سلام مخلصم.نقل قول:
تاحالا از نزدیک ندیدم ولی همونطور که گفتی برای مصارف SPL هست.من فکر میکنم ریمارک هست این ساب.پدر مادر نداره.
سلامنقل قول:
چرا میدبیس و تویتر؟شخصا اصلا بهتون توصیه میکنم هزینه نکن.اولش خیلی خوبه فرقی هم نداره گرند یا درگ ولی خیلی زود خسته میشی از صداش.
بهترین انتخاب خرید یک جفت کامپوننت خوب و با کیفیت هست.
من برند گلیدن رو بهتون پیشنهاد میکنم.از حدود 360 شروع میشه به بالا.
سلامنقل قول:
آدرس سایت اگر کسی میخواد بده به ایشون فقط از طریق پبغام خصوصی
سلام مخلصم.
تاحالا از نزدیک ندیدم ولی همونطور که گفتی برای مصارف SPL هست.من فکر میکنم ریمارک هست این ساب.پدر مادر نداره.
سلام
چرا میدبیس و تویتر؟شخصا اصلا بهتون توصیه میکنم هزینه نکن.اولش خیلی خوبه فرقی هم نداره گرند یا درگ ولی خیلی زود خسته میشی از صداش.
بهترین انتخاب خرید یک جفت کامپوننت خوب و با کیفیت هست.
من برند گلیدن رو بهتون پیشنهاد میکنم.از حدود 360 شروع میشه به بالا.[/QUOTE]
ممنونازپاسختون.حقیقتا پرتاب صدا برام مهمه ولی میبینم که هرتز کیفیت خوبی داره توی spl به نظر شما گزینه مناسبی هست؟
یه چیزی شبیه جای فریم عینک؛ که پنل پخش رو توش بذارید.نقل قول:
کابل هم همراهش نیست جداگونه؛ وصله به پشت پخشتون. چک کنید اتصالی نداشته باشه.
چون سلیقه من اینه که وسیله الکتریکی یا الکترونیکی که باز بشه رو دیگه نمیتونم استفاده کنم.
سوکت هم مال من که همراهش نبود؛ جدا تهیه کردم. که چیز خاصی هم نیست.
اون آچاره هم در واقع خارکِش هست واسه درآوردن بدنه اصلی ضبط.
نتیجه این که تنها چیزای مهم توی جعبه پخشه و پنلش و کنترلش.
با سلام و تشکر از همراهی شما دوستان
با توجه به اینکه باند هرتز رو نمیتونم تهیه کنم من آمپ
kenwood KAC-PS847
800 وات - در 4 اهم حداقل 60 قیمت حدود 350
رو برای خرید انتخاب کردم
و 1 جفت باند گرد برای درهای جلو 206
helix E 6X.2
با مشخصات حداقل 60 حداکثر 180 قیمت حدود 260 - 4 اهم - 16 سانتی - عمق 65میلی متر
ضبط من پایونیر 3650 و باند sony gtx-6931 با مشخصات زیر رو موجود دارم
-این باند آمپلی فایر خور هست و حداقل توان 100 و حداکثر 400 - حساسیت 92 دسیبل - فرکانس 45-22000 و 4 اهم
و لی متاسفانه با بالا رفتن هزینه ها فقط قادر به تهیه یکی از موارد بالا یعنی یا آمپ و یا باند گرد هستم
حالا با توجه به اینکه بلندی صدا مهم نیست و فقط کیفیت صدا مهم است شما کدوم یک رو پیشنهاد میدید باند یا آمپ
ممنون فقط زود نظراتتون رو بدید تا من رو از تردید نجات بدید
:n13:
:n40:
سلامنقل قول:
آمپلی رو ولوم های بالا تغذیه میکنه که باند کم نیاره
اگه ولوم متوسط گوش میدین موقت می تونین باند رو بگیرین و مشکل دیستورشن تا ولوم های متوسط پیش نمیاد تا سرفرصت هم آمپلی بخرین و هم سیم کشی رو تغییر بدین
فقط عنایت داشته باشین آمپلی عوض کنین باید سیم پک هم بگیرین جون سیم کشی فابریک خودش ضعیفه
اونم اگه جنس خوب نگیرین نویز میندازه و بیشتر اذیت می کنه حدود 70 تومن قیمت خودش + اجرت نصب جدا
سلام ضمن تایید حرفهای اقا حمید عزیز .. بنده خودم از برند ویگورویس استفاده کردم که درکنارقدرت کیفیت خوبی هم داشت و به نظرم از دو برندی که مد نظر شما هست بهتره . حالا باز دوستان متخصص بهتر میتونن نظر بدن . ولی خب اینکه خسته کننده میشه شکی نیست . ولی ازرش تجربه کردن و داشت :n06:نقل قول:
سلام یه دونه سیستم خوب و کار راه انداز واسه پژو میخواستم که کیفیت قابل قبولی داشته باشه و حدالامکان ارزون از کار دربیاد
ممنون
سلامنقل قول:
لطفا بفرمایید چقدر قصد دارید هزینه کنید؟
سیستم در حد یه پخش و باند میخواید یا حرفه ای تر ؟
چون این موارد در نصب سیستم مهم هستن و تعیین کننده نوع پخش و باند و برند انتخابی خواهندبود
تا حداکثر ۶۰۰ یا ۶۵۰ .صداش کیفیت داشته برای داخل ماشین نه بیرون و راضی کننده باشه در حد قیمتشنقل قول:
تو این رنج قیمت میتونی فعلا یه پخش و باند بخرینقل قول:
اما باید دقت کنی پخشی انتخاب کنی تا خروجی آمپلی فایر کامل داشته باشه تا بعد در زمانی
که بخوای سیستم رو ارتقا بدی حداقل نیاز به تعویض پخش نداشته باشی
نظر شخصی من اینه شما پخش کنوود مدل X700 برداری با یک جفت باند 718 EX کنوود
و بعد که شرایط برای خرید آمپلی فایر OK شد حتما آمپلی فایر هم نصب کنی تا صدا شفاف تر و قویتر باشه
از برند پایونیر پیشنهادی ندارین؟نقل قول:
باید بیشتر هزینه کنیدنقل قول:
باند پایونر مدل 6996
پخش پایونر مدل X1853UB که خروجی ساب ووفر هم داره
این مدل هایی که پیشنهاد دادم تو رنج قیمتی هست که شما میتونید هزینه کنید در حال حاظر
سلام
با بودجه کم میخوام سیستمی تهیه کنم . فقط باند و پخش که تمرکز رو کیفیت باشه . قطعا نمیشه تو این رنج انتظار داشت ولی تا حد ممکن خروجی مناسب و تفکیک صدای خوبی داشته .
بهترین پیشنهادتون چیه .
بودجه حدود 500 تومن .
پخش با یک جفت باند ساده که یه صدای مناسب داشته باشهنقل قول:
پخش کنوود مدل 200UV و باند کنوود مدل PS695E
حدود 500 تا 550 قیمتش این دوتا میشه
باند میتونی 963 جی بی ال یا رنج بالاتر 690 سونی بگیری پخش هم یا کنوود 200u یا 1152 سونی بگیری دوتاشون خوبن فقط جنس صداشون فرق داره پخش های سونی میدرنج و صدای شفاف تری دارن و هم بیس نرم تر و بهتری دارن اگر هم میتونی 340 برا پخش هزینه کنی که 300u کنوود بگیری امکانات خیلی بیشتری داره ولی جنس صدا با همون 200u یکیهنقل قول:
سلام ساب M08 Free Air بدون امپ هم راه می افته؟
آمپلی فایر نیاز هستنقل قول:
[/QUOTE]
ممنونازپاسختون.حقیقتا پرتاب صدا برام مهمه ولی میبینم که هرتز کیفیت خوبی داره توی spl به نظر شما گزینه مناسبی هست؟[/QUOTE]
سلام خواهش میکنم.
هرتز و spl?!! حتما شوخی میکنید.کدوم ساب هرتز و دیدین که تخصصی تو spl داشته باشه.شاید منظورت DD یا گرند هست؟
سلام.نقل قول:
خودرو 405 پرشیا یا 206 هست؟
با بودجه ای که در نظر دارید پیشنهادات محمد جان رو میتونید استفاده کنید ولی اگر صدای بهتری میخواهید باید بودجتون و افزایش بدین.با حدود 3500 یه سیستم تک استیج شامل یه جفت کامپ یه پخش یه ساب باکس و یه آمپلیفایر 4 کانال میتونید نصب کنید و از کیفیت صدا لذت ببرید.البته حدودا عرض میکنم ممکنه ارزونتر هم بشه.قادر به هزینه کردن تا این حدود هستید؟
آقا حمید بهترین پخش تا 300 تومن و باند تا 300 تومن چیه ؟
یعنی حدود 600 هزار تومن برای پخش و باند میخواید هزینه کنید ؟نقل قول:
ماشینتون چیه ؟
سیستم در حد یه پخش و باند لازم دارید یا نه قصد دارید مثلا در آینده حرفه ای تر بشه مثلا ساب و باکس اضافه کنید ؟
405 دارم احساس میکنم باند تو در جلوشون کیفیت خوبی ندارن چه باندی پیشنهاد میکنید از پایونییر باشه بهتره مدلش ذکر کنین ممنون میشم
برای درب های جلو باند معمولی اگر نصب بشه تغییری تو صدا ایجاد نمیشهنقل قول:
مگر اینکه کامپوننت نصب کنید که با آمپلی فایر صدای خوبی تحویل بده