فعلا قیمت اسلیم بدک نیست من تا 380 هم دیدم ولی بازم بالاست....
آرکید و الیت رو که دیگه نگو :31:
فعلا قیمت اسلیم بدک نیست من تا 380 هم دیدم ولی بازم بالاست....
آرکید و الیت رو که دیگه نگو :31:
سلامنقل قول:
واسه jtag باید xbox رو باز کنی لحیم کاری کنی. و خیلی کارهای دیگه . اگه الکترونیک و کامپیوتر رو خوب بلدی می تونی
واسه بن شدن هم باید یه کارهایی کنی که بن نشی. نه اینکه بن نمیشی حتی اگه بن بشی می تونی بر بگردونی و حتی گلد رایگان استفاده کنی.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
تقصیر فروشنده ها نیست. چون آرکد تولید نمیشه و اسلیم کپی خور نمیشه تو دبی هم این کنسول گرونه . و کلا ربطی نداره که بخوان بکشن بالا . دقت کنید تا چند وقت پیش که ارکد تولید میشد قیمتش 230 تا 240 بودنقل قول:
بروبچ پستها پاک شدنا!!!
بله برادر در جریانیم!
دوستان
کد اورجینال بازی FIFA2011/XBOX360
به قیمت 10 تومن
میارزه بخرم؟ قیمتش خوبه؟
شما وقتی رمز میزاری و درجه ی سنی رو رو پایین ترین سطح بزاری امکان نداره که بازی ها بالا بیاد !! حتی برای بازیه Sonic هم باید رمز وارد کنید !!نقل قول:
آره !! چرا نیارزه !! 6 ماه دیگه تا نسخه ی بعدی مونده .نقل قول:
در ضمن این کد 800MP تو LIVE ارزش داره , خب 1600MP حدود 23000 تومن پولشه که تقسیم بر 2 میشه 11500 , شما اینجا 1500 تومن هم سود میکنی !! :31:
کاملا در اشتباهی !!! شک نکن همه کاسبا با هم در ارتباطن !!! شما میخوای بری یه سیم کارت آزاد بخری اگه دقت کنی میبینی طرف زنگ میزنه و آخرین قیمت رو ( از یه فرد محترم و نون حلال خور ! :31: 9 ) میگیره و بعد همون موقع یه چیزی هم به عنوان سودش میذاره روش و به شما میگه قیمت الان اینقدره !!!! من که تو این بازار به خصوص الکترونیک و کامپیوتر کار کردم و فروشنده هم بودم، همین بود ( متاسفانه ) کارم !!!!! . شک نکن همشون مثل یه شبکه در ارتباطن و این قضیه کم شده و نایاب شده و داره کمیاب میشه و ... همه یه مشت چرت و پرته !! اراده کنن تو یه نصف روز بازار تهران رو از XBOX اشباع میکنن همین امروز !!! ولی خب ...نقل قول:
باز هم میگم از ماست که بر ماست ...
من یه مدتی توی تهران شرکت تبلیغاتی داشتم ، یکی از این وارد کننده های تلویزیون های پرتابل باهام تماس گرفت که براش تبلیغ درست کنیم - خلاصه اومد و یه بروشور آورد - گویا بروشور چینی ! رو اشتباهی آورده بود .نقل قول:
جلوی هر جنس نوشته بود قیمت خرید ، قیمت فروش - خودش با خودکار مثل اینکه روش حساب کتاب کرده بود .
یه همچین آماری بود : قیمت خرید = 65 هزار تومان ، قیمت فروش 250 هزار تومان !!!!
فرداش به یکی از دوستام گفتم برو فلان جا این جنس رو قیمت کن و حسابی هم باهاش چونه بزن ببین چی میگه ، همونی که زده بود قیمت خرید 65 هزار تومان ، فروش 250 هزار تومان رو بهش گفته به جان دخترم همش 500 تا تک تومان روش دارم سود میکنم و یک قرون تخفیف نداده بود !
بعد از اون شد که دیگه از ایران چیزی نخریدم و حتی تا DVD-Writer رو از خارج سفارش میدادم ، تا اینکه از ایران اومدم بیرون .
فروشنده های ایرانی از یک کمپانی هایی مثل این :
جنس مفت میخرند و فوقش 4-5 درصدی هم پول گمرکش میشه با 300 تا 400 درصد سود میفروشند بعدش جون بچه و ننه و خواهر و مادر و همسایه و ... رو قسم هم میخوره که به خدا همش داریم روش 500 تومان سود میکنیم ! حالا طرف کجا مغازه دار ؟ توی پاساژ پایتخت !!!!کد:http://www.dealextreme.com/
تازه یک جاهایی مثل اینها هم هست :
کد:http://www.restposten.de/
که یه دفعه ای یک پالت جنس رو ازشون میخری 100 یورو ! بعد توی ایران میفروشند دونه ای 300 هزار تومان روش هم که زده Made In Germany ، ملت هم ساده - میخرند .کد:http://www.restposten24.de/
این یه نمونش مثلا ، شما در ایران فیفا 10 برای Ps3 اورجینال رو دونه ای چند میخرید یا کال آف دوتی یا بازی های دیگه رو ؟
توی سایتکد:http://www.restposten24.de/index.php?mod=rp24_global&mode=view_article&nr=6368408
، این رو سرچ کنید :کد:http://www.restposten24.de
PS3 PS2 PSP NDS Wii Xbox PC Spiele Games uncut NEU OVP
بازی اورجینال ، نو دونه ای 10 یورو !!! تازه این RestPosten های آلمان هست و باید به یورو حساب کنید ، مال چین و هند و ... رو خودتون حساب کنید .
معال انگلیسی RestPosten میشه remaining stock و oddment یک سرچی بزنید خودتون نتایج رو ببینید شاخ در بیارید ، تا بفهمید چه کلاه های گشاد گشادی سرتون میره ، به خصوص یه China Companies ته سرچتون اضافه کنید که دیگه کف میکنید .
این سیاست اقتصادی اینجاست ، کمپانی ها و فروشگاه های بزرگ میاند تمام موجودی یک محصول رو میخرند ، اون چیزی که تهش میمونه مثلا 2-3 تا پالت که معمولا میشه 2-3 هزار تا از اون جنس و نو هم هست دیگه مشتری نداره چون هم بازار اشباع شده و هم دیگه خریداری وجود نداره و نگهداریشون هزینه ی بیشتری داره تا مفت مفت رد کردنش یا حتی دور ریختنش - در نتیجه فروشنده با ضرر هم شده ردش میکنه میره چون روی اصل جنس سودش رو کرده و اگر مفت بفروشه باز یه چیزی گیرش میاد تا بریزه دور ، برای همین قیمتش میشه 10 یورو یا در بعضی موارد چند سنت . خریدار های اینها کیا هستند ؟ وارد کننده های ایرانی و عراقی و ...
متشکر خیلی امیدواریم دادی در مورد بن شدن یا نشدن یا برگشت از بننقل قول:
اما من مطلبی را در یکی از سایتهای دیگه خوندم که بدون نیاز به Jtag میشه بازی های آرکید را دانلود کرد و اجرا کرد.از طریق نرم افزار USBXTAFGUI_و یه سری کارهای دیگه ای که باید انجام بشه.
شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟
راستی من بازی Braid را خریدم کلی پوینت خرج کردم اما بازیش بدجوری سخته.الآن پشیمونم که چرا این بازی را خریدم :31:
فقط میتونید دمو بازی رو اجرا کنید با این کار . و نمی تونید بازی کامل رو اجرا کنید.نقل قول:
واسه خرید بازی هم اول دمو رو دانلود کن خوشت اومد خریداری کن
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
کجا این قیمت میده؟نقل قول:
قیمتش عالیه.
دوستان نظرشون در رباطه با live چی هست ؟؟
نریم بن شیم !!! :31:
سلام.نقل قول:
دوستان نظرشون در رباطه با live چی هست ؟؟
نریم بن شیم !!!
الان فریم ویر ال تی پلاس باشه و بازی ها استیلت پچ باشه دیگه هیچ مشکلی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x360 arcde شده 398 تومن ؟؟؟
:18::18::18::18:
خیلی عجیبه این کنسول چرا یدفعه انقدر رفت بالا ؟؟؟
دوستالنی که قصد خرید دارن به نظر من صبر کنن ... چون واقعا ارزش 370-400 تومن رو نداره ....
دوستان بهترين جا براي خريد بازي كجاست؟
هر جا ميريم يا j نداره...يا بازي هاي جديد رو نداره...يا قاب و كاور و .... نداره....خلاصه يه عيبي هست هميشه...
از كجا ميشه بازي هاي متنوع و با كيفيت بالا گرفت؟
[سلام خسته نباشید اقا این x360 فرمت mkvرو هم میتونه پخش کنه.باتشکر:11:
نخرید آقا . نخرید xbox . تحریم . تحریم . تحریم . هفته دیگه بیایید ببینید قیمت اسلیم رو چی میزنن ؟؟؟؟ اگه 10 تومن بهش اضافه نکرده بودن !!!! تو این بازار نخرید . به همه هم اطلاع رسانی کنید .نقل قول:
البته دوستانی که میتونن از خارج بیارن بخرنا مشکلی نداره :31: کلا از ایران نخرید
سلام. نه دوست عزیز پخش نمیکنهنقل قول:
سلام خسته نباشید اقا این x360 فرمت mkvرو هم میتونه پخش کنه.باتشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم کنسولم رو 15:30 مونده هروقت روشن میکنم رو این تایمه. بازی که میکنم به تایم اضافه میشه(تایم بازیم در میاد که چند ساعت پای کنسولم:31:)ولی وقتی خاموش میکنم دوباره روشن میشه رو همون 15:30 هستش. چکار کنم درست شه؟
واسه تایم باید به لایو وصل بشی که درست بشهنقل قول:
والا MKV جزو Codec های استاندارد نبوده اون موقعه ای که دستگاه Release شد .نقل قول:
الان هم هنوز روی داشبورد قرار داده نشده ولی میشه احتمال داد که در داشبورد های بعدی شاهد Support Codec های بیشتری باشیم.
اگر همین الان بخواین این کارو بکنید باید کنسول رو Jtag کنید و با نصب یک Codec Player Homebrew مشکل رو حل کنید.
البته Homebrew ها تو Rendering خیلی قوی نیستن و نمیشه ازشون انتظار زیادی داشت.
آداپتورتو هی از برق در میاری هی وصل میکنی؟؟اگه آره خب علت همونهنقل قول:
360 تو این مورد به نظرم بی دقتی کرده
نه عزیز یه کله تو برقه:46:نقل قول:
ساپورت نشدن mkv واقعا یه ضد حال هست !!!
یکی از دوستان یه راه رو معرفی کرده بود که میشد تمام فرمت ها رو play کرد !!!!
اون روش نیازمند ران کردن سرویس های در پیتی روی یک کامپیوتر و بعدش استریم کردنشون توی کنسول هست .نقل قول:
my motto
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www9.picfront.org/token/7FCO/2011/02/17/1923810.jpg
[QUOTE=samgun;5866621]والا MKV جزو Codec های استاندارد نبوده اون موقعه ای که دستگاه Release شد .
الان هم هنوز روی داشبورد قرار داده نشده ولی میشه احتمال داد که در داشبورد های بعدی شاهد Support Codec های بیشتری باشیم.
اگر همین الان بخواین این کارو بکنید باید کنسول رو Jtag کنید و با نصب یک Codec Player Homebrew مشکل رو حل کنید.
البته Homebrew ها تو Rendering خیلی ق
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
پس یعنی ارزششو نداره نمیتونه ساپورت کنه
به نظره من نه.نقل قول:
شما اگه یه Codec Player Western Digital بخری با قیمت 75 هزار تومن 100 برابر ارزشش بیشتر از هر کار دیگه ای هست.
اینم عکسش :
واقعا چیزه نازیه
البته دو مدل داره , مدل بالا همراه با یک عدد BD-Player هم هست ولی مدلی که من میگم فقط یک دستگاه همراه با کنترل هست :
Codec قابل پشتیبانیش هم ایناست :
Video:
AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264)
Audio :
MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
دوستان فردا میخوام برم کینکت بگیرم فقط چندتا سوال داشتم :
1- قیمتش بعد عید پایینتر میاد یا فرق زیادی نمیکنه ؟
2-گیم چی بگیرم که حا بده؟
3- بنظرتون گیمهای غیر کارتونی هم بهش میاد؟
ب سلامتینقل قول:
1- فعلا که فقط نزول قیمت داشته , حالا بعدا کم تر بشه یا بیشتر دیگه خدا داند !
2- چیزه زیادی براش نیومده , یه بازی رو خودش هست فکر کنم از همش بهتره :31:
3- Kinect هنوز راه زیاد داره !! اصلا قرار نیست رو این بازی های Amature کار کنه !!
1- فکر نکنم خیلی بیاد پایین . از یه فروشنده پرسیدم گفت خودمون حدود 220 می خریم .نقل قول:
هر جایی غیر از خود امریکا قیمتش بالای 200 تومنه .
2 - دو تا بازی عالی داره :
Kinect Sport : تحرک بالا و دقت خوبی داره .
Dance centeral : خیلی باحاله ، البته اگه اهلش باشی :20:
3 - بله قطعا .
اینا چطوره ؟نقل قول:
MotionSport
Adrenalin Misfits
Fighters Uncaged
Your Shape: Fitness Evolved
و جای ورزش رو میده؟
بروبچ آنلاین باز ! لطفا گیمر تگ هاشون رو پ.خ کنن ما هم فیضی ببریم!!! مخصوصا فیفا باز هاش!!!:31:
سلام
دوستان قیمت به روز XBOX 360 ARCADE ارکید چنده؟
برای خرید کینکت به چه نکاتی توجه کنیم؟
احتمال داره بخوام یکشنبه بخرم.
این یارو پسره بود قبلا تو فتحی کار میکرد، الان اومده توی یدونه از مغازه های بر خیابون توپخونه، هنوز هم فروش اینترنتی داره؟
دیروز میدادن 220 اینجورا.
ابه سایت آقا میثم بریدنقل قول:
لینک سایتش نزاشتی؟نقل قول:
yourshape رو حتما بگیرید بقیه رو بیخیال..........yourshape کاملا ورزشیه و کلا نشون میده چقدر کالری سوزوندی ورزشای شبیه یوگا هم داره......... .نقل قول:
قشنگیشم به اینه که کل بدن شما رو اسکن می کنه تو بازی که فوق العادس...... .
سعی کردم تمام نکات از محتویات داخل جعبه تا کالیبره و ....رو تو این پست قرار بدم.میتویند از این استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5715954&postcount=100
.
.
سلامنقل قول:
اگه هومن منظورته بله فروش نتی داره.
نکته خاصی نداره جز وسایل پکش کامل باشه
. کنیکت. آداپتور و بازی اصل
نقل قول:کد:Www.xboxworld.ir
يعني فعلا ٢ تا گيم بدرد بخور داره؟نقل قول:
نه من اون پستو دیگه آپدیت نکردم و بقیه بازیها نقدشون تو این تاپیک هستش که امین زده:نقل قول:
در کل بازیهای خوبی که تاحالا واسشو اومده اینان:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=470091
kinectsport
dancecentral
kinectadventures
yourshape
kinectimal
.
.