-
ماتئوس کريمي را مي خواهد
نشريه ورزشي ترانسفر مارکت آلمان نوشت: باشگاه ردل بول سالزبورگ اتريش خواستار به خدمت گرفتن علي کريمي ، ملي پوش ايراني باشگاه بايرن مونيخ شده است.
اين نشريه در شماره ديروز خود افزود: لوتار ماتيوس ، سرمربي آلماني باشگاه ردل بول سالزبورگ در ديدار با فليکس ماگات ، سرمربي باشگاه بايرن مونيخ ، درباره انتقال علي کريمي به اين باشگاه صحبت کرده است.
ترانسفر مارکت نوشت : علي کريمي که قراردادش با بايرن مونيخ سال آينده پايان خواهد يافت ، در فهرست خريد بازيکنان تيم سالزبورگ اتريش قرار دارد و ماتيوس ، مي خواهد هر طور که شده ، کريمي را به تيم خود بياورد.
اين نشريه افزود: ماتيوس 2 بازيکن ديگر را نيز براي به خدمت گرفتن در نظر دارد: زويدان ميزوويچ از بوخوم آلمان و زوونيمير واکيچ از شاختار دونتسک.
-
تكليف ديدار تيمهاي فولاد و استقلال امروز مشخص ميشود
خبرگزاري فارس: زمان دقيق ديدار دو تيم فولاد خوزستان و استقلال تهران در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر باشگاههاي ايران امروز مشخص ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس اين ديدار ابتدا قرار بود روز جمعه برگزار شود اما بر اساس برنامه جديد فدراسيون فوتبال تاريخ اين مسابقه روز چهارشنبه هفته جاري اعلام شده است.
به دنبال اين موضوع مسئولان باشگاه استقلال روز گذشت اعتراض رسمي خود را نسبت به تغيير زمان مسابقه اعلام كردند. اين باشگاه در نامهاي به فدراسيون فوتبال اعلام كرد كه به دليل عدم تهيه بليت براي روز چهارشنبه نميتواند برابر فولاد در اين روز به ميدان رود.
علي كاظمي دبير سازمان ليگ در اين خصوص به خبرگزاري فارس گفت: نامه مسئولان استقلال به فدراسيون فوتبال رسيده است. تغيير زمان بازي از عهده سازمان ليگ خارج است و هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال يا شوراي شهر بايد در اين باره تصميم بگيرند.
وي اضافه كرد: تا ظهر امروز همه چيز مشخص خواهد شد به احتمال فراوان اين ديدار در همان روز جمعه برگزار ميشود.
كاظمي در خصوص اين نكته كه گفته ميشود كميسيون فرهنگي مجلس با برگزاري ديدار ليگ پيش از افطار مخالفت كرده، اظهار داشت: در جريان اين موضوع نيستم. اگر هم موردي باشد چيزي به من ابلاغ نشده است
-
عنايتي در گفت وگو با فارس:
ليگ فوتبال امارات از آنچه تصور ميكردم دشوارتر است
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال الامارات گفت: پيش از حضور در امارات تصور ميكردم كار راحتي پيش رو دارم؛ اما شرايط فوتبال اين كشور دشوارتر از آنچه فكر ميكردم، بود.
رضا عنايتي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: ليگ امارات به سه دليل سخت است. يكي اينكه بازيكنان حاضر در آن اصولي فوتبالي بازي نميكنند. عامل دوم اين است كه بازيكنان به جاي اينكه از فكرشان استفاده كنند، از قدرت بدنيشان سود ميبرند.
وي سومين دليل سخت بودن ليگ امارات را آب و هواي اين كشور عنوان كرد و افزود: در ايران به عنوان يك مهاجم دونده مطرح بودم؛ اما در اولين بازي رسمي كه در امارات انجام دادم از نظر تنفسي دچار مشكل شدم.
عنايتي خاطر نشان كرد: هواي گرم و شرجي امارات تاثير منفي در كيفيت مسابقات دارد؛ در كنار اين موضوع خشن بودن بازيكنان نيز مزيد برعلت است تا شرايط سختي در ليگ امارات حكمفرما باشد.
اين مهاجم با بيان اينكه سطح فوتبال ايران بالاتر از امارات است، خاطر نشان كرد: آنچه كه فوتبال امارات را مطرح كرده، امكانات مناسب دولت است كه باشگاههاي اماراتي از آن برخوردار هستند.
عنايتي ادامه داد: در سال هاي اخير همواره تيمهاي اماراتي در مراحل پاياني ليگ قهرمانان آسيا حضور داشتهاند. اين موضوع نشان ميدهد كه اماراتيها با برنامه كار ميكنند.
اين مهاجم در خصوص ديدار الامارات مقابل الوحده گفت: الوحده تيم بسيار خوبي است و اين نگراني وجود داشت كه بازيكنان ما از نام حريف هراس داشته باشند.خوشبختانه اين اتفاق رخ نداد و موفق شديم با پيروزي زمين را ترك كنيم.
عنايتي درباره گلزنياش اظهار داشت: موقعيتهاي مناسبي نصيبم شدكه با استفاده از آنها گلزني كردم.مطمئن باشيد در بازيهاي آينده باز هم اخبار خوشي از گلزنيهاي من و ساير ايراني را خواهيد شنيد.
وي يادآور شد: براي كسب عنوان آقاي گلي ليگ امارات كار سختي پيش رو دارم، چرا كه تيم ما ضعيف است و از بازيكنان سطح بالايي سود نميبرد.
عنايتي تصريح كرد: كعبي نيز بازي خوبي انجام داد. پس از پايان مسابقه سرمربي تيم من و كعبي را در آغوش گرفت و از بازيسازي خوبمان به ما تبريك گفت.
عنايتي اظهار داشت: هفته جاري با الوصل روبرو خواهيم شد. ديدار سختي پيش رو داريم كه اميدوارم همانند بازي اول بتوانم با گلزني ام مقدمات پيروزي الامارات را فراهم كنم.
وي با بيان اينكه همچنان بازيهاي استقلال تهران را دنبال مي كند، يادآور شد: استقلال تيم قلبي من است. هر جا كه باشم استقلال را دوست دارم. خوشحالم كه اين تيم سه بازي اول ليگ را با پيروزي پشت سر گذاشت.
عنايتي اضافه كرد: بازي فجر سپاسي را نديدم؛ اما شنيدهام استقلال روي پرتاب هاي بلند عليزاده به گل دست يافته است. اين موضوع ايرادي ندارد. وقتي كه عليزاده از توانايي بالايي در پرتاب اوت برخوردار است بايد از آن استفاده كرد.
عنايتي تصريح كرد: پرتابهاي اوت عليزاده در پرسپوليس به دليل اينكه اين تيم از بازيكنان بلند قد سود نمي برد، نتيجه داد، اما در استقلال با توجه به حضور بازيكنان قد بلند اين شيوه موثر خواهد بود.
وي درباره زمان حضورش در اردوي تيم ملي خاطر نشان كرد: فدراسيون به باشگاه الامارات صحبتهاي لازم را انجام دادهاند و هر زمان كه مسئولان اين باشگاه اجازه دهند، به اردوي تيم ملي خواهم پيوست.
عنايتي تاكيد كرد: مشخص نيست بتوانم در تورنمنت اردن تيم ملي را همراهي كنم يا نه. همه چيز بستگي به نظر مسئولان الامارات دارد
-
ماگات: برد مقابل آلمانيا آخن تدارك بازي با اينترميلان بود
خبرگزاري فارس: فليكس ماگات سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت: كسب پيروزي 2 بر يك در ديدار با آلمانياآخن از هفته پنجم رقابت هاي بوندس ليگا به منزله تداركي خوب براي بازي روز چهارشنبه با اينترميلان بوده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، مربي علي كريمي در تيم بايرن اظهار داشت: فكر ميكنم در مجموع بازي بهتري نسبت به ديدار هفته قبل با آرمينيا بيله فلد انجام داديم و در شرايط مطلوبتري براي انجام بازي با اينترميلان قرار گرفتيم.
وي افزود: درست زماني كه از آلمانيا آخن يك بر صفر عقب افتاديم، تازه شروع به انجام بازي خوب كرديم.
-
واحد آموزشي اهدايي علي دايي در شهر اردبيل به بهرهبرداري رسيد
خبرگزاري فارس: آموزشگاه مرحوم ابوالفضل دايي پدر علي دايي روز شنبه هفته جاري با حضور اين قهرمان در شهرك گلستان اردبيل به بهرهبرداري رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روابط عمومي اداره كل تربيت بدني استان اردبيل، رئيس مجمع خيرين مدرسهساز استان اردبيل در مراسم بهرهبرداري از اين طرح گفت: علي دايي به جز كسب مقام در ميادين ورزشي با حضور در ميدان امور خيريه و با تقبل احداث يك باب مدرسه 12 كلاسه دين خود را به شهر اردبيل ادا كرد.
جواد قرآن نويس افزود: دايي براي احداث اين مدرسه كه در يكهزار و 257 مترمربع زيربنا احداث شده دو ميليارد و 600 ميليون ريال اهدا و نام خود را در فهرست بلند خيرين مدرسه ساز جاودانه كرد.
استاندار اردبيل نيز در اين آيين با تقدير از خدمات علي دايي براي ايران گفت: دايي همچون صحنههاي ورزشي با احداث اين مدرسه ميدان دار كار خير در اين شهر شد و با اين كار ورزش، اخلاق و تعهد را با هم آميخت.
علي نيكزاد افزود: دايي علاوه بر ميدان ورزشي و كار خير در تحصيل نيز در طراز اول قرار دارد و دايي به عنوان دانشجوي دوره دكترا الگوي خوبي براي دانش آموزان است تا با همت در هر صحنهاي به موفقيت دست يابند.
علي دايي هم در اين آيين گفت: به عنوان جواني كه ورزش را در اين شهر شروع كردهام، خود را مديون اردبيليها ميدانم و هر اقدام من در اموري چون مدرسهسازي اداي دين به اين شهر محسوب ميشود.
وي افزود: جوانان مستعد و باقابليتي در اين استان وجود دارند كه در صورت توجه و آمادهسازي شرايط ميتوانند در ميادين ورزشي و علمي و حتي دنيا افتخارات زيادي را كسب كنند.
-
دنيزلي در نشستي مطبوعاتي:
چهار بازيكن را از پرسپوليس اخراج ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشستي مطبوعاتي عنوان كرد: چهار بازيكن را كه شايستگي حضور در اين تيم را ندارند، به زودي اخراج ميكنم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، مصطفي دنيزلي درباره به ثمر ننشستن ضربات آخر اين تيم گفت: وظيفه من آماده ساختن تيم براي به نمايش گذاشتن يك بازي مطلوب است و نمي توانم درست ضربه زدن را به بازيكنان بياموزم. اين سؤال را از من نپرسيد.
وي در پاسخ به پرسشي مبني بر نارضايتي بازيكنان از سفرهاي متعدد برون مرزياش، اظهار داشت: اگر به ساختار تيم توجه كنيد، متوجه مي شويد چنين چيزي وجود ندارد. در مواقعي به تركيه ميروم كه تمرين تعطيل است. فكر نميكنم 12 ساعت رفتن و 12 ساعت برگشتن مشكلساز شود.
وي افزود: مربياني هستند كه براي پنج يا شش روز كنار تيمهايشان حضور ندارند. البته قبل از حضور در پرسپوليس، قراردادي داشتم؛ در غير اينصورت در پاس حتي براي يك ساعت هم چنين اتفاقي روي نمي داد.
سرمربي ترك تبار پرسپوليس درباره اخراج شماري از بازيكنان اين تيم عنوان كرد: برخي در سطح تيم نيستند كه به زودي از فهرست اصلي خارج خواهند شد. چهار نفر هستند كه به زودي معرفي ميشوند و فقط خودم نام آنها را مي دانم.
وي ادامه داد: 2 بازيكن جديد را جذب ميكنيم و بحثي براي انتقال بازيكنان به خارج مطرح نيست چراكه هنوز جاهاي خالي داريم كه بايد پر شود و بعد از آن، به فكر ترانسفر باشيم. باشگاه به من اعتماد كرده و مطمئن است تصميماتم به سود آن خواهد بود.
دنيزلي در واكنش به سوالي مبني بر اينكه «آخرين بار كي به عنوان قهرماني دست يافتند؟» گفت: شايد قبول نكنيد؛ اما سال گذشته به قهرماني رسيدم. همگان ميدانند كه قهرمان واقعي ليگ پيش چه تيمي بود.
وي در اين باره كه تيم آري هان بازي هاي بهتري نسبت به اين تيم انجام ميداد، خاطر نشان ساخت: اگر به درستي ارزيابي كنيد كه چند وقت است كنار هم كار مي كنيم و چند وقت است حريفانمان، اين را نمي پرسيد. البته 20 فينال پشت سر گذاشتهام و اين براي دومين بار است كه از قرص سردرد استفاده مي كنم. اولين بار در مونيخ و برابر آلمان بود كه با تساوي به پايان رسيد.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به ابهامي مبني بر كاهش نقش حميد استيلي در تيم، اظهار داشت: مگر با من زندگي مي كنيد كه چنين سخن مي گوئيد؟ چگونه بايد رفتار كنم تا باور كنيد از او در حد كمك مربي استفاده مي كنم. البته اطلاعات را خودم تهيه كرده و تصميم ميگيرم.
وي درباره وضعيت فرشيد كريمي و محمد محمدي گفت: محمدي در بازي برابر ساپهان مصدوم بود و در فهرست 18 نفره قرار نداشت. دروازهبان اول من كريمي است و اگر محمدي سالم بود، باز هم در ضربات پنالتي از كريمي استفاده ميكردم.
دنيزلي درباره تعويض نوري و اسدي عنوان كرد: آن دو مصدوم بوده و مجبور به تعويضشان شدم. صلاح حسن هم از آمادگي به دور بود و احسان خرسندي تنها بازيكن آماده روي نيمكت بود چراكه بازي رسمي محلي براي امتحان بازيكنان نيست.
وي درباره وضعيت مهرزاد معدنچي متذكر شد: به وي بيش از حد آزادي عمل داديم تا همان بازيكني شود كه ميخواهيم؛ اما مشكل اين است كه ميخواهد خود را فراتر از تواناييهايش نشان دهد. او را تا 2 هفته ديگر به همان بازيكن هميشگي تبديل مي كنيم.
سرمربي سابق پاس عنوان كرد: در فينالهاي زيادي حضور داشتهام كه برخي را برده و در برخي شكست خوردهام. در تمرين فقط به چيزهايي مي انديشم كه ايجاد ذهنيتي مثبت را در پي داشته باشد. اگر در آن فرض منفي ايجاد شود كه تمرين پنالتي چنين است، نتيجهاش شكست ميشود؛ اما من فقط پيروزي مي خواهم.
مصطفي دنيزلي درباره انگيزهاش براي حضور در پرسپوليس گفت: شرايط پاس و پرسپوليس كاملا متفاوت است. پاس مدعي قهرماني نبود و فقط در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشت؛ اما پرسپوليس در آستانه فينال جام حذفي بود. اين تيم سه هدف جام حذفي كه گذشت، ليگ برتر كنوني و جام جذفي آينده را در پيش دارد.
وي در مورد عدم حضور اولادي در ديدار برابر سپاهان اظهار داشت: اگر كارت بازي وي هم صادر مي شود، در زمين حضور نمي يافت، آيا بازيكني كه ماهها تمرين نكرده، مي تواند در ديدار نهايي جام حذفي حضور يابد؟
-
پس از تساوي مقابل والنسيا
ريكارد: تنها كسب پيروزي خوشحالم ميكند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از تساوي يك بر يك تيمش در ورزشگاه خانگي برابر تيم فوتبال والنسيا گفت: اعتراضي به نتيجه پاياني ندارم؛ اما همواره با پيروزي خشنود ميشوم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، فرانك ريكارد درباره روند مسابقه تيمش در نيوكمپ تصريح كرد: با وجود عدم هماهنگي مطلوب بازيكنانم در نيمه اول بازي در كنترل ما بود؛ اما زماني كه آنها گلزني كردند كار براي تيم ما مشكل شد.
وي افزود: در نيمه دوم بازي بهتري را انجام داديم و البته نبايد اعتراضي به نتيجه پاياني داشته باشم؛ اما من هميشه تمايل دارم كه با پيروزي زمين مسابقه را ترك كنم.
ريكارد تاكيد كرد: براي تكرار عنوان قهرماني تمرينات سختي را برگزار كرده ايم اما نبايد از قدرت بالاي حريفان غافل شويم.
وي ادامه داد: بسياري از تيم ها با حضور در نيوكمپ به مانند والنسيا با تمامي توان بازي مي كنند و با لايه هاي دفاعي محكم اجازه فعاليت آزادانه را از مهاجمان بارسا ميگيرند.
سرمربي هلندي تصريح كرد: نزديك به 66 درصد از زمان مسابقه در اختيار ما بود؛ اما گل زدن به والنسيا كار راحتي نيست.
ريكارد درباره دليل اصلي حضور خاوير ساويولا در مسابقه حساس با والنسيا اظهار داشت: خاوير از جمله بازيكناني است كه در بازي هاي فشرده مي تواند گلزني كند و با توجه به حركات تكنيكي تصميم گرفتم كه وي را وارد زمين كنيم و با وجود زمان اندك وي توانست نمايش قابل توجهي از خود نشان دهد.
-
كاپلو: به مرور زمان به شرايط آرماني ميرسيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد درباره شرايط تيمش گفت: با انجام بازي هاي بيشتر به شرايط آرماني خواهيم رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت پلنت فوتبال، فابيو كاپلو از پيروزي يك بر صفر تيمش برابر رئال بتيس ابراز رضايت كرد و گفت: در اين ديدار حساس به پيروزي خوبي رسيديم و سه امتيار باارزش را كسب كرديم؛ اما در مسابقات بعدي عملكرد بهتري خواهيم داشت.
وي ادامه داد: بازيكنان به مرور زمان به هماهنگي و انسجام مطلوبي مي رسند و اين پيشرفت در ديدار با بتيس به خوبي آشكار بود.
كاپلو درباره تيم حريف چنين اظهار داشت: بازيكنان بتيس انگيزه زيادي براي شكست دادن تيم ما داشتند اما بازيكنانم در خانه حريف بازي خوبي را ارائه كردند و موقعيت هاي زيادي براي گلزني به دست آوردند.
وي درباره مصدوم شدن يكي از بازيكنان كليدي تيمش عنوان كرد: سيسينيو از نفرات ثابت تيم است و تاكنون اطلاع دقيقي از شدت مصدوميت وي ندارم و منتظر راي نهايي پزشكان هستم.
تيم فوتبال رئال مادريد شب گذشته در ادامه مسابقات باشگاهي اسپانيا توانست با تك گل ديارا تيم فوتبال رئال بتيس را شكست دهد.
-
كوئيرز: رونالدو بهترين بازيكن جهان ميشود
خبرگزاري فارس: كمك مربي تيم فوتبال منچستريونايتد درباره تواناييهاي مهاجم پرتغالي تيمش گفت: كريستيان رونالدو ميتواند بهترين بازيكن جهان شود و افتخارات بزرگي را كسب كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال انگليس، كارلوس كوئيرز درباره تواناييهاي مهاجم پرتغالي تيم منچستريونايتد گفت: رونالدو بازيكن بسيار بااستعدادي است و با وجود جواني بازي هاي خيلي خوبي را براي تيم ملي پرتغال و منچستريونايتد انجام ميدهد.
وي افزود: كريستيانو رونالدو بازيكني است كه دوست ندارم وي به عنوان يكي از بهترين بازيكنان جهان معرفي شود بلكه آروز ميكنم وي به عنوان بهترين بازيكن انتخاب شده و در سطح اول دنيا قرار بگيرد.
كوئيرز تاكيد كرد: رونالدو بازيكن باانگيزهاي است و كسب عنوان بهترين بازيكن جهان دور از دسترس نخواهد بود.
كمك مربي منچستر يونايتد عنوان كرد: حضور در جام جهاني به تجربه رونالدو افزوده و ستاره پرتغالي را براي حضور در ميادين بزرگ جهاني آماده كرده است.
دستيار فرگوسن تاكيد كرد: در فصل جديد اميد زيادي به درخشش كريستيان در ليگ قهرمانان و ليگ برتر انگليس دارم و بدون شك با گلزني هاي وي مي توانيم افتخارات خوبي را به دست آوريم.
-
صادقي در گفت و گو با فارس:
برانكو مجري افرادي بود كه برايش هزينههاي گزاف پرداختند
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي گفت: سرمربي تيم ملي برانكو نبود و افراد ديگري كه با هزينهاي گزاف وي را نگه داشتند، برايش خطمشي تعيين ميكردند.
محمد صادقي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرگزاري فارس افزود: حضور اين مربي كروات در فوتبال ايران چيزي عايد ما نكرده است. برانكو فقط اجرا كننده دستورات رئيس خود بود.
اين مليپوش سابق عنوان كرد: هزينه حضور برانكو در فوتبال ايران بيش از 3 ميليارد تومان اعلام شده و اين در حاليست كه ارزش وي در حد 3 ميليون تومان است.
وي ادامه داد: سرمربي تيم ملي برانكو نبود. افراد ديگري كه با هزينه اي گزاف وي را در ايران نگه داشتند، براي وي خط مشي تعيين ميكردند. آقايان تيم ملي را به تيم ميلي تبديل كرده و باعث سرافكندگي آن شدند.
صادقي تصريح كرد: تمام مربيان در دنيا تحت نظارت رئيس فدراسيون فعاليت مي كنند. اكنون نيز امير قلعهنوعي تحت تاثير فدراسيون قرار دارد؛ اما وضعيت در خصوص برانكو و فدراسيون وقت كاملا متفاوت بود.
بازيكن سابق تيم ملي خاطر نشان ساخت: اختصاص دادن هزينه اي گزاف براي حضور برانكو در ايران غيرقابل قبول است. اميدوارم مسئولان در اين خصوص پاسخگو باشند.
داريوش مصطفوي، دبير فدراسيون اعلام كرد برانكو در مدت زمان حضور در ايران مبلغي در حدود 2 ميليارد و 400 ميليارد تومان دريافت كرده و 700 هزار دلار نيز طلبكار است