واسه من که شاتل لند ندارم و سرویسم اکو 128nfg هست ، بین 2 تا 13 کیلوبایت نوسان داره و پایدار نیست و همش قطعی داره!نقل قول:
Printable View
واسه من که شاتل لند ندارم و سرویسم اکو 128nfg هست ، بین 2 تا 13 کیلوبایت نوسان داره و پایدار نیست و همش قطعی داره!نقل قول:
نه، فایل هایی که قبلا تو اکانتم بود رو میگفتم که البته الان این لینکی که دوستمون از شاتلند گذاشتن رو تست کردم سرعت زیر 10 کیلوبایت بود!! اما فایل هایی که قبلا تو اکانتم آپلود کرده بودم مشکلی ندارهنقل قول:
شاید دارن سرور جدید اضافه میکنن و فایل هایی که روی سرورهای قدیمی هست مشکلی نداره
دوستان امروز رفتم شرکت گفتن مشکل شاتل لند سرارسریه و دارن سرورهارو بروزرسانی میکنن و زمان دقیق درست شدن سرورها معلوم نیست و فعلا اختلال دارن!
برای سرعت سرویس ها هم پرسیدم گفت که همه سرویس ها تا 16مگ بازه ولی ساعتایه شلوغی سرویس های 128 همون 128 میشه سرعتشون و سرویس های 8مگ هم همون 8مگ میشن!فرقشون فقط همینه!خودش گفت به نظر من 128هم بگیرین کافیه لازم نیست هزینه اضافی کنین!!
بستههای ترافیک ۳ گیگابایتی و ۱۰۰ گیگابایتی شاتل تا روز ۳۱شهریور ۹۵ با تخفیفهای ویژه به مشتریان فعلی شاتل ارایه میشوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی شاتل میتوانند از ۲۵ تا ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۳ گیگابایتی شاتل (با اعتبار ۳ روزه) را با قیمت استثنایی ۳۰۰۰ تومان و بسته ۱۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۹۹۲۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۳ گیگابایتی ۳ روز است. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت هر بسته اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود. گفتنیست، این تخفیف تنها ویژه این بستههای ترافیکیست و دیگر بستههای ترافیک شاتل از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
از محدودیت در میاد ولی اگه بازم دانلود کنی دوباره محدود میکنه. حتی دوره بعد هم که تمدید کنی از اول ریست نمیشه. بازم نگاه میکنه ببینه خیلی دانلود میکنی دوباره محدود میشی.نقل قول:
دوستان اگه بسته 100 گیگ جدیدو بخری اول از 100 گیگ 3 ماهه قبلیه کم میشه یا از 100 گیگ جدید؟ از جدیده کم بشه کاملا ضرر هست!!
دوستان من از پشتیبانی شهرمون پرسیدم گفت اول از روز شماره کم میشه یعنی اون 3 ماهه!! اما هرماه اول اول از اون اینترنت پایه کم میشه بعد دوباره از 100 گیگه کم میشه چجوریه جریانش؟؟
سلام
دوستان عزیز سرویس شاتل چطوره ؟
وضعیت شبانش چی ؟؟
آپلود سنتر قضیه اش چیه ؟ از چه سرورهایی میشه اپلود کرد به شاتل ؟؟؟
دوستان چیزی میتونید تو آپلودسنتر شاتلند آپلود کنید؟
من فایلای زیر دو گیگ از سرور خارجی میزارم آپلود نمیشه, الان چند روزه همینطوره, سرور داخلی رو تست نکردم
دوباره نامحدود آرت 3 محدود شدم :n02:
سه چهر روز فقط رفتم تلگرام و واتساپ و یوتیوب نرفتم.
مهربون شدن از محدودیت در اوردن.