حتمااینکاروبکنیدنقل قول:
Printable View
حتمااینکاروبکنیدنقل قول:
بچه ها این بسته شبانه 2-11 صبح که برای یکماه 30 تومان هست ، هر شب باهاش میشه 3 گیگ دانلود کرد(900 گیگ یک ماه) یا کلا 3 گیگ در طول یکماه میشه دانلود کرد؟
ممنون
100درصد/محدودیت/دارهنقل قول:
عزیز عکس بالا برای امروزه ظاهراً سیاست عوض شده برای تست از سیم فاقد شارژ استفاده کنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سقف حجم رو مثل اینکه برداشته . باید تست بشه تا مشخص بشه که واقعا نامحدود شده یا نه
ما که نفهمیدیم چی شد شما اگر به نتیجه ای رسیدید بی زحمت در جریان بگذارید.نقل قول:
بچه ها این بسته شبانه 2-11 صبح که برای یکماه 30 تومان هست ، هر شب باهاش میشه 3 گیگ دانلود کرد(900 گیگ یک ماه) یا کلا 3 گیگ در طول یکماه میشه دانلود کرد؟
ممنون
مرسی
اینجور که از عکس معلومه کاملا نامحدود هست چون تاکید هم کرده کاملا نامحدودنقل قول:
مگه اینکه بخوان باز کلاه برداری کنن یه سریال شارژ چون بره یا قبض های سنگین بزارم رو دست ملت
یکی از دوستان که دانلود سنگین داره تست کنه لطفا
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
نقل قول:
معذرت می خوام پست شما رو ندیدم / آخه نامحدود واقعی خیلی رویایی به نظر میاد و شامل عبارت معروف too good to be true
حالا شاید امشب امتحان کردمش رو نسخه 30 گیگی ارباب حلقه ها / حقیقتا چیزی نمونده برام دانلود بزنم و اکانت هام هم همه منقضی شده
من تا شهر خودم سرعت بالایی داشتم ولی اینجا تو خوابگاه تا حالا امتحان نکردم ببینم با 20 مگابیت می گیره یا نه
اگه 20 مگابیت بگیره و محدودیت 20 گیگ 2 تا 7 رو برداشته باشن باید حدود 35 گیگ دانلود کنه که واسه هر گیگ میفته 28 تا تک تومان :n04:
به هر حال از بقیه دوستان هم اگه سرعت فول رو می گیرن تست کنن
حالا که بحث اکانت راه افتاد چند تا سایت درست و حسابی فیلم و سریال معرفی می کنم که بنا به تجربه 6 ساله بنده در دانلود فیلم بهترین سایت های دانلود فیلم هستن (به ترتیب)
30Nama
iMovie
TinyMoviez
Iranfilm