بروبچسی که نامحدود دارن یکم رعایت کنن لطفا! از بس فشار دانلود ها زیاد شده پینگ افتضاح شده! حالا میفهم اون قضیه Fair Policy شرکت های دیگه بی خود نبوده! :n27:
اگه این وضعیت ادامه داشته باشه باید یه پیشنهاد به مخابرات بدیم در این رابطه! :دی
Printable View
بروبچسی که نامحدود دارن یکم رعایت کنن لطفا! از بس فشار دانلود ها زیاد شده پینگ افتضاح شده! حالا میفهم اون قضیه Fair Policy شرکت های دیگه بی خود نبوده! :n27:
اگه این وضعیت ادامه داشته باشه باید یه پیشنهاد به مخابرات بدیم در این رابطه! :دی
سلام
دوستان اگه میشه یه چند سایت برا دانلود فیلم های خارجی به صورت رایگان بهم بدید...
من هر چه قدر تو نت سرچ میکنم همه فیلم های مورد علاقم پولی هستن. اونایی که هم رایگان هستن فیلم مورد نظرم رو ندارن. ) :n03:
دوستان رعایت کنید لطفا!
دانلود کردن هنر نیست به خدا
آخه من موندم حریص بودن تا چه حد؟
شماها هاردتون پر نشد؟؟؟
تمومش کنید دیگه اه :n27:
فاز جفنگ ندین.رعایت و Fair Policy یعنی چی؟ به کسیم ربطی نداره که کی میخواد چقدر دانلود کنه. شما وبگردی نکن! ناراحتی برو از این ISP ها بگیر با همین پول سرعتشم بهتره. اونایی از مخابرات استفاده می کنن که دانلود و حجم واسشون مهمه. نه خزعبلاتی مثل پینگ و پونگ و وبگردی واسه دیدن عکس چند تا بازیگر و خواننده و خوندن وبلا گ های درپیتی عشقولانه.!
دوستان چرا اینقدر دارین بحث رو می پیچونین ؟؟
یعنی چی که میگین دانلود نکن ؟؟؟
شرکت هایی مثل مخابرات که پورت adsl به کاربر میدن بدون هیچ محدودیتی بیشتر به درد کاربرانی میخوره که حجم مصرفی بالایی دارن (( به خصوص واسه دانلود ))
اگه واقعا یه پورت خلوت میخاین با سرعت بالا شاتل و پارس آنلاین نمونه ای از این شرکت ها هستن که با سرعت بالا اجازه دانلود بیشتر 25 گیگ رو به مصرف کننده نمیدن
این شرکت ها بیشتر واسه کسایی خوبن که میخان وب گردی داشته باشن
نمیدونم چرا بعضی ها الکی جو میدن به قضیه --- طرف پورت نامحدود گرفته دوست داره دانلود کنه
بابت پولی که داده میخاد استفاده کنه حالا هرچقدر که میخاد
اگه قرار بود دانلود نکنه نامحدود نمیگرفت
//////////////////////////
نکته جالبی که وجود داره اینه
اگه شما الان از کابران شاتل و پارس آنلاین در مورد کیفیت این دو شرکت بپرسین میگن به دلیل پایین بودن حجم دانلود میخان که از این شرکت برن و شرکت داره دزدی میکنه که قانون Fair Policy رو داره اجرا میکنه و درآخر هم کلی فحش به شرکت میدن (( دزد و ........ ))
ولی الان که مخابرات سرعت بالا داده بدون محدودیت همه میگن کسی دانلود نکنه
من موندم شرکت ها به کدوم ساز ملت برقصن ؟!!!!!!!؟!!!!! :n13:
محدودیت دانلود میزارن همه ایراد میگیرن و میگن طرف دزده -- محدودیت رو برمیدارن بازم همه بد تعریف میکنن !!
مخابرات رو اکثرا کسایی میگیرن که میخان دانلود کنن -- در غیر اینصورت شرکت هایی که محدودیت دارن واسه وبگردی خوبن
شما برو از شاتل سرویس بگیر خیلی Fair Policy براش مهمه!! بهتم اینقدر فشار نمیادنقل قول:
دوستان سرویس 256 یا 512 نامحدود سرعتش فرق داره؟
من الان کدوم سرویس رو انتخاب کنم؟
كسي با دانلود كردن بقيه مشكل نداره ..هر چي ميخواين دانلود كنين ...ولي دور از انصافه وقتي مخابرات مياد بهترين سرويس رو با حداقل پول بهتون ارائه ميده و شما مياين ميگين بايد خرخره مخابرات رو جويد و از اين حرفا ....اينا جاي تشكرتونه ؟ :n29:
داداش گلم همه که نمیرن جفنگیات و عکس بازیگر و خواننده اینا تماشا نمی کنن کسایی مثل ما هم هستن که دارن از vps استفاده می کنن و با این پینگ افتضاح دهنمون سرویس شده :n15:نقل قول:
دوست عزیز اینکه هرکس چه قدر دانلود می کنه به گفته خودتون به خودش مربوطه ولی هرچیزی که ارزش دانلود کردن نداره باور کنین من ادم دیدم داره اموزش ajax رو دانلود می کنه در صورتی که تنها کاری که با کامپیوتر بلده روشن خاموش کردن و گوش کردن اهنگ و دیدن فیلم بود از وقتی هم مخابرات اینترنت گرفت دانلود کردن هم یاد گرفت بهش می گم اینو داری برا چی دانلود می کنی میگه می خوام ببینم ajax چیه تا حالا اسمشو نشنیده بودم می گم خوب دو دقیقه تو گوگل سرچ می کردی ببینی چیه 2 گیگ فیلمو برا چی داری دانلود می کنی می گه نا محدوده حجم که هدر نمیره:n04: خوب حالا شما فکر کن از این دست ادما چه قدر هستن بله مصرف بالا هم داریم همین همسایه دیوار به دیوارم خودم براش اینترنت گرفتم در ماه هم چیزی بین 400-500 گیگ دانلود می کنه اما ار بیت به بیت دانلودش استفاده می کنه ولی من مطمئنم 70 درصد کابرای مخابرات 50 درصد دانلودشون پرتیه و اصلا نیازی بهش ندارن ولی طبق قانون کهن و اصیل ایرانی که هرچیزی مفت گیر اوردید تا قطره اخر شیرشو بکشین ملت دارن 24 ساعته دانلود می کنند :n15:
مخابرات برای ثبت نام مدارک چی می خواد
سرعت 2m مدارک چی می خواد
سرعت 2m و 1m شب(دانلود رایگان) و روز سرعتشون فرقی داره یا نه