دوستان بهترین پیشنهاد برای خرید هدفون close و فول سایز تا 400$ دلار چیه ؟
از بیرون ایران تهیه میکنم
برای موزیک الکترونیک میخوام و بیس قوی و جزئیات بالا و راحتی و های و کید مناسب می خوام
البته قبلا این رو پرسیدم دوستان کسی پاسخ نداد
Printable View
دوستان بهترین پیشنهاد برای خرید هدفون close و فول سایز تا 400$ دلار چیه ؟
از بیرون ایران تهیه میکنم
برای موزیک الکترونیک میخوام و بیس قوی و جزئیات بالا و راحتی و های و کید مناسب می خوام
البته قبلا این رو پرسیدم دوستان کسی پاسخ نداد
دوست عزیزم بنده در حد اطلاعات خودم راهنماییتون می کنم. چون من هم دقیقا همین سبک رو گوش می کنم و اخیرا هدفونی با شرایط اعلام شده توسط شما خریده ام و از انتخابم بسیار بسیار راضی هستم. لطفا پ.خ خودتون رو چک بفرمایید :n40:نقل قول:
سلام مجدد به شما دوست عزیزنقل قول:
ممنون بابت پاسخ گویی البته اگر می تونستید همیجا بگید که واقعا عالی بود و بقیه هم از اطلاعات شما استفاده می کردن
پ.خ رو پاسخ دادم :n16:
اطاعت امر می کنم و جواب رو همینجا خدمتتون عرض می کنم.نقل قول:
با کسب اجازه از محضر اساتید محترم، تجربه ناچیز بنده به این شرح است:
اول اینکه پیشنهاد می کنم یه سر به این آدرس بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا به عنوان جایگزین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه هدفون های حرفه ای به طور مقایسه ای در کنار هم قرار گرفته اند.
Sample Track رو پلی کنید و با دقت به صدای هدفون هایی که قبلا در نظر گرفتید گوش کنید.
البته من توصیه اکید می کنم که حتما همه هدفون ها رو تست بفرمایید چون ممکنه در بین اونها گزینه ای پیدا بشه که اصلا جزء موارد انتخابی شما نبوده. اتفاقی که برای خودم پیش اومد و الان هم فوق العاده از انتخابم راضی هستم...
حتما این توصیه بنده رو جدی بگیرید و از لینک های ذکر شده استفاده کنید. کمک بسیار زیادی به تصمیم گیری شما خواهد کرد.
بنده خودم بیشتر سبک الکترونیک و به طور خاص ترنس و Vocal Trance رو گوش می کنم. Female Vocal Trance
ولی در مورد سبک های دیگه از جمله پاپ هم هیچ کمبودی احساس نکردم. این نظر شخصی بنده است.
هدفونی که در نهایت انتخاب کردم مدل Sennheiser HD8 DJ بود.
مطلبی که در ادامه می نویسم شاید تخصصی و درست نباشد ولی بنده صرفا اون رو به عنوان نظر شخصی اعلام می کنم:
این هدفون برای طرفداران سبک الکترونیک (Trance، House، Techno، ...) به شدت توصیه میشه. دارای طراحی و کیفیت ساخت فوق العاده ای هست. بیس قوی با تراکم و ضربه عالی، تریبل صاف و ملایم. کاملا مناسب برای Female Vocal Trance ایرکاپ ها راحت هستن و هدفون رو هم به سختی می تونید روی سرتون احساس کنید.
قبل از خرید با شرکت زنهایزر مکاتبه کردم (اگر علاقه مند باشید حتما تصاویر مربوطه را نیز قرار خواهم داد) و زنهایزر شرکت نامداران رو به عنوان نماینده رسمی خودش معرفی کرد. چیزی که پیشتر هم یکی دو نفر از دوستان بهش اشاره کرده بودن.
بنده بعد از اطمینان از اعتبار شرکت نامداران بلافاصله هدفون مورد نظر رو خریداری کردم و همچنین بلافاصله بعد از اون پلیر Fiio X3 رو خریداری کردم و باید بهتون بگم این ترکیب واقعا فوق العاده ست.
از صدای هدفون کاملا راضیم. کیفیت ساخت به شدت بالاست و علاوه بر اینها، با خرید این هدفون مطمئن هستید کالای اصل و اوریجینال به دستتون میرسه.
پیشنهاد میکنم تمام بررسی ها و ریویوهای مربوط به این هدفون رو هم در یوتیوب با کیفیت بالا ملاحظه بفرمایید.
انتخاب دیگم هدفون Audio Technica ATH M50x بود که با توجه به قیمت غیرمنطقی اون در ایران از خریدش صرفنظر کردم. در ایران باید هدفون 200 دلاری M50x رو حدود 1 میلیون تومان خریداری کنید در صورتی که با کمی هزینه بیشتر می توانید مدل 300 دلاری Sennheiser HD8 DJ رو با قیمت حدودی 1,400,000 تومان خریداری کنید. حتما می دونید که هدفون M50x بهترین انتخاب هست ولی در رده قیمتی خودش! وقتی صحبت از 300 دلار میشه دیگه فکر نکنم M50x توان رقابت با هدفونی مثل HD8 رو داشته باشه. ضمن اینکه برای تشخیص اصل و فیک بودن هدفون M50x باید بسیار دقت کنید و باید از نمایندگی بخرید ولی باز هم مکافات و دردسر خاص خودشو داره. از طرفی موجودی این هدفون در ایران بسیار کم هست و معمولا بلافاصله پس از وارد شدن به بازار فروخته میشه.
در انتها خدمتتون عرض کنم که بنده ابتدا قصد خرید هدفون Beyerdynamic DT 770 Pro مدل 80 اهم رو داشتم (که قیمت اون در ایران منطقی هست) ولی طبق بررسی هایی که کردم متوجه شدم که اصولا هدفون های Beyerdynamic دارای یک مشکل اساسی و بزرگ هستند! مشکل Sibilance
به این معنی که بعضی از حروف مانند S با شدت خاصی تلفظ میشن و این موضوع مطمئنا برای گوشهای حساس مشکل ساز خواهد شد طوری که بعد از مدتی شما رو از هدفون بیزار می کنه. صدای این هدفون رو به طور آنلاین در لینکی که قرار دادم گوش کنید تا متوجه منظورم بشید.
اگه سوال دیگه ای بود من در خدمت دوستان عزیز هستم.
بسیار ممنون بابت راهنمایینقل قول:
فقط صدای یک موزیک باید با خود هدفون شنیده بشه که بشه نظر داد مثلا بنده بعید میدونم بشه با صدای هدفون گرادو و از طریق این سایت صدای HD650 رو درک کرد و شنید
حالا شاید هم من اشتباه میکنم
شما میشه یکم در مورد این سایت توضیح بدید و طرز کارش رو
مثلا صدای Sennheiser HD8 DJ
که شنیدید چقدر به صدای خود هدفون نزدیک بود ؟
ممنون میشم
دوست عزیزم متاسفانه ظاهر سایت نسبت به قبل کمی تغییر پیدا کرده و در حال حاضر بنده هم متوجه نشدم. اما به شما اطمینان میدم قبلا از همین سایت کمک گرفتم. جایگزین آن SoundCloud است که ساده تر و شسته رفته تر هست. البته فکر کنم باید از ف ی ل ت ر ش * استفاده کنید.نقل قول:
نحوه کار رو هم خودتون متوجه میشید. در مورد صدای Sennheiser HD8 DJ باید عرض کنم که بله بسیار نزدیک به صدای هدفونی هست که الان در اختیار دارم.
خلاصه بگم: من حدود 15 روز رو صرف بررسی های مختلف در انجمن های داخلی و سایت های معتبر خارجی کردم. هر پیشنهاد و نکته ای رو که فکرشو بکنید خوندم. از نظرات و پیشنهادات دوستان اهل فن این انجمن هم استفاده کردم (البته با نام کاربری دیگری)
هدفون های Beyerdynamics هم فوق العاده عالی هستن ولی مشکلی که قبلا ذکر کردم رو دارن.
در نهایت به کمک Sonicsense تونستم انتخاب درستی بکنم.
دوستان چرا کسی راهنمایی نمی کنه ؟!!نقل قول:
خیلی خلوت شده اینجا :n27:
دوستان نظرتون در مورد هدست Minix NT1 چیه؟
سلام. من یه هدست برای گوش دادن راک، پاپ و گیم میخوام. تا 300 تومن هم میخوام هزینه کنم. خودم Razer Kraken 7.1 Virtual مد نظرمه. میشه راهنمایی کنید. ممنون
اضافه بر مدلی که دوستمون معرفی کردن HD25-II از سنهایزر هم خیلی خوبه. یه ریویو از یکی از کاربرای خوب سایت هدفای بود که این هدفون رو یکی از بهترین هدفون های پرتابل دونسته بود. البته این هدفون و بیشتر مدلهای DJ پرتابل هستند و کاپ های بزرگ و امپدانس های بالا ندارن... در مورد هدفون های حرفه ای تر هم فقط دنون رو میشناسم که متاسفانه discontinue شدننقل قول: