من هم y560 انوو رو تائید میکنم. به نظرم نسبت به امکانات و قیمتش عالیه.
من هم y560 انوو رو تائید میکنم. به نظرم نسبت به امکانات و قیمتش عالیه.
سلام بچه ها
من ساکن شیرازم و یه لپ تاپ 13 میخوام تا قیمت 1.5 میلیون
نظر خودم روی u30jc اسوس هست ولی به هیچ وجه توی بازار شیراز گیر نمیاد . توی تهرانم این مدل نایابه؟
و چون بعد از 13 اینچ بودن قدرت cpu و داشتن dvd_rw برام از همه چی مهمتره تنها مدلی که پیدا کردم sony s116 f بود.
لطفا میشه راهنماییم کنید که ایا اون مدل اسوس تو تهران گیر میاد یا نه؟ و این مدل سونی لپ تاپ خوبی هست یا نه؟ اخه توی نوت بوک چک نمره 70 بهش داده بود که نمره پایینی هست و یکی از دوستام که گرفته بود زیاد راضی نبود.
لطفا اگه مدل بهتری هم سراغ دارین راهنماییم کنید
Lenovo Y560 سه مدل داره که از Core i3 هست تا Core i7 که بهترینش همون Core i7 با قیمت 1330000 تومان (البته اگه الان گیرت بیاد)
یعنی ممکنه گیر نیاد ؟! :13:نقل قول:
اگه گیر نیومد، سونی وایو F12HFX رو تایید می کنید ؟؟
کمی بگردی حتما گیر میاد .. هنوز اونطوری نایاب نشده.!:46:نقل قول:
یعنی ممکنه گیر نیاد ؟!
گرون نیست؟نقل قول:
سونی وایو F12HFX
اگه اون گیر نیومد n61jq بگیرید که چندجایی هست هنوز.
دوستان من مدل ایسوس N61 jv رو دیدم و خوشم اومد البته پولم به N61 jq نمی رسه.
چندتا سوال داشتم:
1- همه میگن n61 ja هم خیلی خوبه اما من نمی دونم تفاوتش با N61 jv چیه.
2- میگن N61 ja گیر نمیاد. اگه کسی آدرس و تلفن یه فروشنده که این مدل رو داره، تو پیام خصوصی بهم بده ممنون میشم.
دوستان خیلی عجله دارم. لطف کنین و سریع جواب بدید و یه خانواده را از نگرانی برهانید :31:
من Core i5 ش را پیدا کردم با قیمت 1240000 تومان!!!!! Core i5 ش LCD هست :41: ولی Core i7 ش LED هست به همین خاطر نخریدم. :13:نقل قول:
دوستان یک سوال! میگم من به لپ تاپ خیلی احتیاج دارم به نظرتون تا الکامپ صبر کنم یا اقدام کنم؟ توی الکامپ که 15 آبان هست چیزمثبتی واسم داره؟
من توی لپ تاپ هایی که دیدم تا الان Sony Vaio EB Series رو به خاطر اندازه صفحش که 15.5 هست پسندیدم... آیا رنگ نقره ایش تو بازار هست؟
انتخاب خوبیه؟
دقیقا چه Config ایی داره؟
قیمتش چنده؟
ممنون
سلام به همه
من بین این مدلها شک دارم به نظر شما کدومو انتخاب کنم؟
HP DV6-2300
DV6t-3000
DV6-2170
DV6-3061 که البته گرونه باید صبر کنم
Lenovo Y560-568
ممنون
توی اصفهان که تخم EA1GG و EA16FG رو ملخ خورده همه جا رو گشتم ولی نبود که نبود فقط رنگ صورتی بود
تهران جایی گیر میاد بیام بخرم ؟
نظرتون در مورد ASUS X64JV چیه ؟