خوب کسی که با زئیس جمهور دیدار داشته باشه که معلومه چه سطحی داره دیگهنقل قول:
:31:
اخه کتاب چیزی نداره که من به شخصه میزارم کتاب هارو یکی دو ماه اخر میخونم
Printable View
خوب کسی که با زئیس جمهور دیدار داشته باشه که معلومه چه سطحی داره دیگهنقل قول:
:31:
اخه کتاب چیزی نداره که من به شخصه میزارم کتاب هارو یکی دو ماه اخر میخونم
بستگي داره چه دانشگاهي هستي و چه رشته اي ولي كلا پيام نور فقط يكي دوبار ميري سر كلاساش بقيه اش هم غير حضوريه! و اينكه من پرس و جو كردم ميگفتن خوندن رشته هاي مهندسي توي دانشگاه پيام نور پدر دراره!نقل قول:
چون خودت بايد بشيني تو خونه يه كتاب 400-500 صفحه ايه حسابگان و رياضي مهندسي و ... رو بخوني
ولي به نظر من آزاد بهتره تا پيام نور البته اگه هزينه برات مهم نباشه چون تقريبا هزينه ي آزاد 10 برابر پيام نور ميشه
اگر برای مهندسی میخواید پیام نور نرید
یکی از دوستای من پارسال رفت کم اورد. به زور ترم یک رو پاس کرد دوباره کنکور داد
تا بخواد این کتابو بده بیرون کنکورو برمیدارن پیش دانشگاهی هم حذف میشه!نقل قول:
قرار بود ٢٦ دي كتاب ديف ٢ مهندس مهربان بياد ٢٦ دي هم رفت و نيومد! حالا بايد چيكار كرد؟
(به گفته ي خودشون ٣ سال روي كتاب ديف ٢ كار كردن)
من دیروز زنگ زدم انتشارات رمزینه گفت آقای مهربان قول دادن تا آخر ماه حاضر بشه گفتم قضیه مثل پارساله گفت انشاالله که نه!!
پس به نظر من منتظر رمزینه نشین از یه منبع دیگه بخون اگه رمزینه اومد که میخریم اگه نیومد حداقل وقتمون تلف نمیشه
پیام نور تو رنکینگ ها حتا از بعضی از دانشگاه های سراسری هم بالاتره !!!!!!! دلیلش هو واضحه دانشجوهای دکتراش همه سطح علمی بالایی دارن و به دلیل سر کار رفتن نمی خوان برن دانشگاه بعدش ووقتشون رو می ذارن روی ژورنال ها و به اسم دانشگاه پیام نور پخش می کننش به همین دلیل ارزش مدرک بین المللیش بالا می رهنقل قول:
ولی اصلا به فکر پیام نور مخصوصا تو رشته های مهندسی نباشین که توی خود کشور یکی از پایین ترین ارزش ها رو بین دانشگاه های کشور داره
منم خیلی جا خوندم و شنیدم که آزاد بهتره، اما این مرده اینقدر با آب و تاب میگفت که شک کردم!
در مورد کتاب درسی هم، خودم قبولشون دارم اما به قول یکی از دوستان، کتابهای درسیو دبیر وقت نمیکنه کامل درس بده. و اینکه به قول دبیر فیزیک اضافیه: "تو کتاب مثلا یه تمرین میدن و به یه نکته ای اشاره میکنن، بعد که بحثشو جای دیگه باز میکنیم، میبینیم تا چند صفحه رو میگیره! حالا این نکته و تمام حالاتشو باید دانش آموز کامل موشکافی کنه!!"
من پریروز از خود آقای مهربان پرسیدم گفت این ماه میاد!نقل قول:
رضا جان اگه اینجوری فکر کنی ،من 100% بهت قول میدم امسال نتیجه خوبی نمیگیری و بعدش یا 1 دانشگاه درپیت میری یا میشینی واسه سال بعد.....ضمنا یادت نره که پیش دانشگاهی بهترین سال قبولی تو دانشگاهه.نقل قول:
سلام فرنوش خانوم...از اینورا؟؟؟نقل قول:
وااله چون سیستم آموزشی پیام نور دانشجو محوره از آزاد به لحاظ کیفی بهتره ..ولی چون بچه ها اکثرا در طول تحصیل عادت کردن از معلم یاد بگیرن ،وقتی پیام نور میرن کم میارن.
در مورد سوالای کنکور که میگن از تو کتابه ،راست میگن ولی دقیقا همون طوریه که دبیر فیزیکتون گفته...به نظر من الان از کتابای درسیت غافل نشو ولی 2 ماه آخر بشین قشنگ بخونشون.
کاملا،اکیدا،قاطعا،100%حرفت درسته...به نظر من اصلا غلاف هیچ کتابی نشین...اچه کتاب دیفرانسیل خوب هم میخواین من کوله پشتی یا همگامان یا مبتکران رو پیشنهاد میکنم...نقل قول:
بچه ها این ثبت نام ازاد کی شروع میشه؟
ثبت نام ازاد باید بعد 15 بهمن باشه
چون الان ارشد ثبت نام دارن میکنن
+
میشه تاریخای آزمونای قلمچی رو در بهمن بهم بگین ؟!