ایشون پارتی داشتن تو مخابرات:دینقل قول:
Printable View
ایشون پارتی داشتن تو مخابرات:دینقل قول:
خوب دیگه اینم قضیه ش مثله این هست که قانونا ویدئو کلوپ ها نباید سی دی رایتی بفروشن یا کرایه بدن و حتما باید شرکتی و اورجینال باشه، اما خودت ببین خداییش کلا چند تا ویدئو کلوپ فقط سی دی اورجینال کرایه میده یا میفرشه؟!!!نقل قول:
اون شرکت ها هم که بدون نامه بالای 128 میدن دارن ریسک بزرگی میکنن و هر روز نگران تحته شدن شرکتشون هستن و فقط برای رقابت و جذب مشتری هست که مجبورن اینکارو رو بکنن.
من يه سوال دارم. ببخشيد مبتديانه است !
با وجود تورنت ، پس ديگه رپيد و مگا آپلود و... به چه دردي مي خورند ؟ (يعني وقتي مي تونيد از تورنت فيلم دانلود كنيد ، ديگه چه لزومي داره كه اكانت رپيد و... بخريم ؟)
در ضمن من الان دفتر يكي از دوستهام هستم . سرويس 512 ماهان نت داره . چه حالي ميده ! :31:
ولي محدوديت 3 گيگ داره. :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه نمیخواد که مهدی جان روش جعل رو پیشنهاد دادن که من تا حالا بهش فکر نکرده بودم ای حال میده و هیچکس هم متوجه نمیشه :31:نقل قول:
برا من از وقتی پولو دادم، 2 ماه طول کشید تا بیان نصب کنن. گیرشونم مخابرات بود، اینها مقصر نبودند.نقل قول:
اگه دقت کنین میبینین که من خودمم نوشتم که جدی نگیرید فقط میخواستم یه چیز بگیم دور هم باشیم.ضمنا از فتوشاپ هم استفاده نکردم بلکه از برنامه نقاشی ویندوز(paint)استفاده کردم!!!!نقل قول:
حالا این خوبه یی از دوستای من تموم 3 ماهه که درخواست داده هنوز نصب نکردن تهران هم ستند شهرک اکباتان میگه پورت خالی نداریم بدبختیه ها :31:نقل قول:
بله بابک جون درسته ... البته تورنت دو تا عیب داره ... یکی اینکه شما آپلود هم داری که از ترافیک ماهانه ات کم میکنه ... دوم این که سرعت شما تو تورنت از ماکزیمم یکم کمتره ... مثلاً من که الان آرت 2 دارم سرعتم با اکانت از رپید ماکزیمم 28 ولی با تورنت 25 تا 26 ...نقل قول:
سلام یه سوال داشتم میخواستم بدونم که سرویس Art Home با توجه به اینکه 64Kb هستش سرعتش چجوریه، چقدر با این DialUp که میگن 56Kb هستش فرق داره
سرعت آرت64 بین 7 تا 10 ه . بستگی به منطقتون داره !نقل قول: