چرا كسي ديگه جواب منو نميده؟؟ :(نقل قول:
Printable View
چرا كسي ديگه جواب منو نميده؟؟ :(نقل قول:
نقل قول:
saan جان، ورودت رو به انجمن تبریک می گم. وقتی من یا شما در مقابل سوال هایی که میپرسیم جواب نمی گیریم معنیش اینه که کسی جواب اون سوال رو بلد نبوده که جواب بده، یا دیگه راهنمایی بیشتری به ذهن کسی نمیرسه.همین. اگه کسی اطلاعاتی در مورد درخواست هامون داشته، حتما جواب میده
پس ایراد از سیستم عامله احتمال قوینقل قول:
اولین کاری که بعد از نصب ویندوز انجام میدید نصب یک نرم افزار امنیتی قوی مثل Kaspersky Internet Security 2009 هستش و بعد از اون شروع به نصب سایر نرم افزار ها و گشت و گذار توی اینترنت کنید در ضمن آپدیت Kaspersky Internet Security 2009 رو هم یادتون نره چون خیلی مهمه تو امنیت سیستم
همین که System Restore ویندور خاموش شده نشون از عدم وجود امنیت تو سیستم شما داره
همون اد لیستاتون که هستند شما رو اد کردن و شما قبول کردید ولی بعضی ها رو شما اد نکردید ولی اون ها اد کردن که وقتی پی ام بدن یاهو برای شما یک پیغام میاره که در لیست مسنجر شما چینن فردی وجود نداره و به عنوان اسپمر شناخته میشه که میتونید ادش کنید و یا اینکه یه یاهو اسپمر بودن طرف رو گزارش بدیدنقل قول:
من یه مشکلی با مسنجر دارم و اینکه هر وقت ساین میشم میزنه که مثلا 13 تا ایمیل داری و وقتی وارد صفحه ایمیل میشم میبینم 1 ایمیل بیشتر ندارم
چرا؟
احتمالآ شما از طریق سایت یاهو هم آنلاین میشیدنقل قول:
البته این کار بعضی وقتها به طور ناخواسته انجام میشه
یاهو تشخیص میده و این پیام رو میده
سلام.یاهو 9 چرا با دادن و گرفتن فایل و عکس مشکل داره؟
نقل قول:
یعنی کلا نمی فرسته؟ با عکس که خیلی وقت ها وقتی می فرسته تار نشون داده میشه. فرمتش رو ساپورت نمی
کنه یا اشکال از جای دیگه است ؟ کسی میدونه؟
تو فوتو شیرینگ که خیلی نا واضح لود میشه و تو sending file ارور میده.
یاهو مسنجر ورژن 9 هنوز تو ارسال و دریافت مشکل داره و هنوز این مشکل برطرف نشده :11:نقل قول:
قبلاً هم میگفتن مشکل داره.نقل قول:
شما فایل یا هر چی که میفرستی تو zip یا rar بریز شاید درست بشه.