سلام
میشه بپرسم علت انتخاب f22 و سرعت 1/50 چی بوده؟ چرا از دیافراگم بازتری استفاده نکردید
سلام
میشه بپرسم علت انتخاب f22 و سرعت 1/50 چی بوده؟ چرا از دیافراگم بازتری استفاده نکردید
Sony - hx1000v
ISO-100
shutter speed 1/1000
F-5.6
به دلیل همین نوردهی با همین سرعت شاترنقل قول:
این عکس کمترین نویز ممکن رو داره که به دلیل همین سرعت شاتره
عمق میدان هم که به نظر خودم خوبه
سلام
FZ40
F3.1
ISO80
1/400sec
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان نظر یادشون نره:11:
اولين عكس من که اینجا گذاشتم
با دوربين fuji film hs10
سلام
خوب نشده تو ادیت ضعیفم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب mhdashtdar دوربینتونو چند گرفتین؟
ازش راضی هستین؟
دوست عزیز mmoossii لطفا عکس هاتونو توی اندازه کوچیکتر ارسال کنین.
[QUOTE=tirdad_60;6350596]سلامنقل قول:
میشه بپرسم علت انتخاب f22 و سرعت 1/50 چی بوده؟ چرا از دیافراگم بازتری استفاده نکردید[/
QUOTE]
در اینمورد من حق به اقای تیرداد میدم. به نظر من بهتر بود f رو رو 8 یا 16 میزاشتید و شاتر تنظیم میکردید.
یه مورد دیگه اینکه میشد این تیر برقا از عکس برداشت و نوجه کامل به سمت اسمون کرد. الان به نظرم عکس بیشتر شبیه عکس ضد نور شده. البته بازم سلیقه ای هست.:11:
عکس اول بسیار جالبهنقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[QUOTE=AliSub;6354230]با تشکر از توجه دوستاننقل قول:
باید عرض کنم که در این صورت باید سرعت رو 1/400 میکردم که کمی نویز به همراه می آورد
این عکس حداقل نویز رو داره
در مورد تیر برق اتفاقا در این مورد عکسهای بدون تیر برق هم گرفته ام که در صفحات قبل گذاشتم
این هم پست مربوطه
راستی علی جان چطوری میشه با شما ارتباط برقرار کرد ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6308365&postcount=5316
سلامنقل قول:
خوبه ولی فوکوس می تونست بهتر باشه.
احساس می کنم اگه فاصله زنبور از سمت چپ کادر بیشتر بود کادربندی بهتر میشد.
سلامنقل قول:
خیلی عالیه
فقط نقاط اور شده یکم تو عکس هست.
از نظر بزرگنمایی و کادر بندی خیلی عالی کار کردی
عکس خوبی شده. فقط اینکه میشد یکم نور رو کمتر کرد که نقطه اور شده نداشته باشید.نقل قول:
((یادمه منم اولین عکسی که با دوربینم تو این سایت گذاشتم از ماه بود))
ایده و کارت خیلی خوبو جالبهنقل قول:
فقط سایه خراب کردی:10: