وقتی عکست رو قبول نمی کنه چه پیغامی میده؟نقل قول:
من 2-3 روز پیش عکس امضامو ویرایش کردم دوباره تو یکی از سایت های عکس آپ کردم و بدون مشکل قرارش دادم
تو یه سایت دیگه آپ کن شاید افاقه کرد
Printable View
وقتی عکست رو قبول نمی کنه چه پیغامی میده؟نقل قول:
من 2-3 روز پیش عکس امضامو ویرایش کردم دوباره تو یکی از سایت های عکس آپ کردم و بدون مشکل قرارش دادم
تو یه سایت دیگه آپ کن شاید افاقه کرد
ممنون دوست عزیز ... حل شد .نقل قول:
همون ارور بزرگی سایز رو می داد . سایز رو هم که کوچک می کردم ارور bb می داد .
فعاله دیگهنقل قول:
توی Advanced Mode
:31:اینو که میدونم میگم چرا جزء گزینه های اصلی فعال نیست؟سخت میشه اینطوری!نقل قول:
اینو تازه فهمیدی؟ ما دو سال قبل داشتیم در مورد میگفتیم( خیلی اغراق کردم! دی)نقل قول:
هنوزم ندرستیدنش
قبل این که قالب سایت رو عوض کنن بود که!نقل قول:
گفتم که زیاد اغراق کردم. دینقل قول:
همین چند ماه پیش یا همون قبل از قالب جدید بودش . :دی
گاهی وقتا هیچ دلیلی نمیبینم که لینک های گاهی از سایت ها تو فروم فیلتر شده!! :13::hmm::jealous::mellow:
عکس میخوای بزاری نمیشه لینک میخوای بدی نمیشه آخه.. !!
سلام
چون شما شاهد و در جریان رخدادی که منجر به این فیلترینگ شده نبودی. بعضی از این فیلترینگ ها لزوما به معنای مشکل دار بودن سایت مورد نظر نیست . وقتی کسانی، اسپم وار انجمن رو پر میکنن از لینک های یه سایت تنها راه کنترل، فیلتر کردن اون لینکه.
اما مهمترین دلیل فیلتر شدن سایت ها دور زدن پی سی ورد و استفاده از منابع و سرورش بدون پرداخت هزینه است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چطوری؟ یعنی میشه بدون پرداخت هزینه ای تو پی سی تبلیغ گذاشت؟!نقل قول:
ویرایش:
انگار من درست نفهمیدم. منظورتون این بوده که اون سایت هایی که فیلتر کردین تو فروم گاهیا میان اون سایتهاشون رو تبلیغ میکنن تو تاپیک ها نه؟
گاهی وقتا وقتی میخوام مقاله ای متن جالبی که همراه با عکس تو فروم بزارم چون لینک اون سایت تو انجمن فیلتر هستش عکسا رو فیلتر میکنه و مجبور میشم برم یه اپلودر عکسا رو بزارم بعد تو متن کپی کنم که کلی وقت میبره!!