فشار زندگی کمر شکنه!:31:نقل قول:
هیچ جا دیگه بازی نمیارن همه میگن هارد بیار بازی برات بریزم فقط یه GT5 دارن که 90 میدن!
Printable View
فشار زندگی کمر شکنه!:31:نقل قول:
هیچ جا دیگه بازی نمیارن همه میگن هارد بیار بازی برات بریزم فقط یه GT5 دارن که 90 میدن!
-------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ---------
مگه ميشه!!!يعني الان بازي اورجينال پيدا نميشه؟؟؟خودم كه 1 ماه پيش رفته بودم همه جا پر بود------نقل قول:
آره خب واسه كسي كه تو كاره ps3 مخارج بازي خيلي زياد ميشه---
بازی اوریجینال به شدت کم شده یه ماه پیشم اگه زیاد بوده واسه این بوده هر کی هر چی داشته گذاشته بفروشه و فروخته تموم شده رفته !فعلا بازیهایی که -- نشدن یعنی همون گراند توریسما ! با عناوین خیلی مطرح مثل مدرن وار فار دو اینا فقط پیدا می شه به سادگی ...
جانم گراف !نقل قول:
تایید نشده که ingame هستن یا artwork........نقل قول:
یه عده از منابع معتبر میگن ingame و گرافیک بازی هم اینه یه عده منابع معتبر دیگه هم میگن نه بابا artwork...... .
در کل من فکر کنم یه چیز 50...50 هستش یعنی مثلا هیکل ناتان ingame بقیش artwork یا همچین چیزی..... .در کل تا دوشنبه(که نمایش بازیه) صبر می کنیم ببینیم چطوریه........:20:
خيلي مسخرست!!!خب شايد كسي كپي نميكنه!!!والا چي بگم---فكر كنم چند وقته ديگه خود كنسول هم ناياب شه!!!نقل قول:
خوب تو ایران اصولا جمع رو در نظر می گیرن نه افراد محدود رو ، که اکثرا هم کپی می کنن ... اگه اینطور نبود باید بازی ایکس باکس اوریجینالم پیدا می شد که نمی شه ، متاسفانه!نقل قول:
خیلی گرون میگه.همین تهران رو بگردی بهتره.اون داره به قیمت شهر قم میفروشه تو که تهرانی که نباید بری قم کنسول بخری.گرونهنقل قول:
ورژن اون ps3 3.5 ها!
من از صاحبش بازی خریدم مشکلی نداشت!
خبر خيلي بديه!!!من عيد ميخواستم چند تا بازي بگيرم---يعني واقعا نايابه ناياب شد!!!راستي كالكشن پرنس چي ميتونم گير بيارم؟؟؟نقل قول:
واقعا اين مملكت همه چيش ضايست!!!همه فقط فكره سود بيشترن!!!هيچ كس واسه رضايته مردم كاري نميكنه----