company of heros بالاترین گرافیک بازی های استراتژیک را داره .نقل قول:
Printable View
company of heros بالاترین گرافیک بازی های استراتژیک را داره .نقل قول:
آقا یادمه قبلا یه بازی داشتم الان خیلی حوس کردم دوباره بازیش کنم
ببینید میتونید بقهمید چیو میگم (چون امسش یادم نمیاد)
چیزایی که مطمئنم اینه:
1-توی جنگ جهانی دوم بود
2-گرافیکش برای اون موقع خوب بود
-------------
اینا مشخصاتیه که داشت
1-یه صحنه ایش یادمه که یه سرباز یه نارنجک برداشت بعد در تانک رو باز کرد انداختش توی تانکه و منفجر شد
2-یه قسمت سرسبزی بود که چند تا ضد هوایی بودن که ما روشون بمب میزاشتیم منفجر میکردیم
3-با هلیکوپتر رفتیم یه جایی که شب بود و یه تفنگ داشتیم که خشابش رو بالایه تفنگه بود و یه فرمانده ای هم داشتیم(یه کم شبیه Cpt.Price بود از این رو فکر میکنم Cod 1 یا 2 یا 3 باشه....
ببینید میتونید کمکی بکنید یا نه
بازي shank ندارين كه بزاريد !
اگه كسي داره بزاره ممنون ميشم !
مرسي !
Call Of Duty شماره 1 و 2 رو نصب کنید.نقل قول:
زیباترین و با کیفیت ترین بازی اتومبیلرانی(نوعش زیاد فرق نداره) برای pc کدوم هستش؟خیلی سخت نباشه بهتره و اینکه مثلا مثل کربن در شهر هم باشه خوبه.اما کیفیت و گرافیک فوق العاده بیشتر مد نظره.
کال اف دیتوتی 2 بودنقل قول:
نقل قول:
من دارم اما آپ لودش خیلی طول میکشه .
برای بازی آنلاین TrackMania با 10 میلیون کاربر ثبت شدهنقل قول:
و بقیه : Need for speed hot pursuit و run بزودی (صبرکنید سری جدید تا آخر این ماه میاد)
و طبق امتیاز دهی سایت های بازی : نمره 9 از 10
DiRT 3
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
نزدیک به 2 گیگ هستش - براتون پ.خ گذاشتمنقل قول:
یکی به ما هم جواب بدهنقل قول:
چشـــم ...نقل قول:
ببینید دوست عزیز گرافیک شما در حد بازیهای همچون Warcraft III: Battlechest هست ... متاسفانه باید بگم شما باید بازیهای بسیار کم حجم از نظر گرافیکی رو بازی کنید ...
دو تا بازی هست که به شما معرفی می کنم که حتما اگر به بازیهای فکری علاقه مند هستید امتحانش بکنید
Limbo
Portal 1 و شاید مطمئن نگم ولی پرتال 2 هم اجرا میشه (70 % میگم میشه )
و دوتا بازی دیگه هم که به نظرم میرسه ..
Left 4 Dead 2
Dead Space 2