البته من همین که نذاره رو ترجیح میدمنقل قول:
چون توی این رسانه میلی یه جورایی مایه یه ننگه که آهنگ کسی پخش شه
و من به شخصه نکته منفی میدونم این پخش شدن رو :46:
Printable View
البته من همین که نذاره رو ترجیح میدمنقل قول:
چون توی این رسانه میلی یه جورایی مایه یه ننگه که آهنگ کسی پخش شه
و من به شخصه نکته منفی میدونم این پخش شدن رو :46:
نه این طور نیست دوست من ،من هر بار که صدایه مسن رو از تلوزیون شنیدم موهایه تنم سیخ سیخ شد!
در حورد سیزده بگم که هر کی تو ایران این اشعار رو میخوند گند میزد ولی الان محسن میخاد بخونه صداش با بقیه فرق داره.نمیدونم گوش دادین یا نه بنیامین یه اهنگ خونده نمیدونم شعرش از کیه از همین شاعرای قدیمیه ادم حالش بهم میخوره این اهنگ رو گوش میده
یک لحظه شنیدن صدای محسن از تلویزیون به یه عمر گوش کردن از هدفون و... می ارزه!
اینکه تو خونه نشستی و بعد از زلزه آذربایجان صدای محسن رو از تلویزیون بشنوی که برای هزارمین بار داد می زنه،
زن اگر تهمینه، مرد اگر تهمتن است!
لذتی داره وصف ناشدنی!
من که حضور خوانندگان مختلف رو در سال اخیر در تلویزیون به فال نیک می گیرم
امیدوارم سبب پیشرفت و رقابت سالم در بین خوانندگان بشه
اون آهنگ بنیامین شعرش از غزل شماره 37 کتاب غزلیات شمس از مولوی هست . این هم 2 بیت اولشنقل قول:
یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا
یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا
نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی
سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا
راستش به نظر من هم کار عالی ای نبود ولی اونقدرا هم بد نبود . وقتی هم شنیدم محسن می خواد از شعر شعرای قدیم استفاده کنه اول یاد این آهنگ بنیامین افتادم . امیدواریم محسن کارش عالی باشه . تا فرهنگ شنیداری ما رو هم دوباره به شعر شعرای اصلی و ایرانیمون آشتی بده
شهاب اکبری در گفت و گو با موسيقي ما خبر داد؛
آلبوم 13 چاوشي پاييزي مي شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسيقي ما- لي لا رضايي: مدتهاست كه آلبوم 13 با صداي خواننده پاپ كشورمان خبر از انتشار خود را دهان به دهان مي چرخاند؛غافل از اينكه گفته مي شود اين آلبوم درگير حواشي منحصر به فرد خود است تا هرچه دير تر از موعد مقرر به دست مخاطبانش برسد.
آهنگساز و تنظيم كننده اين آلبوم در گفت و گو با خبرنگار موسيقي ما درباره جزييات اين آلبوم گفت: آلبوم 13 مدتهاست كه آماده انتشار است ولي متاسفانه خبري از انتشار آن و نيز زمان دقيق اين انتشار در دسترس نيست . در اين ميان شواهد از اين قرار است كه 13 در فصل پاييز انتشار خود را تجربه كند.
شهاب اكبري در ادامه خاطر نشان كرد: در اين آلبوم هفت قطعه را تنظيم كرده بودم كه متوجه شدم دو قطعه از اين قطعات موفق به دريافت مجوز نشده است. بنابراين تعداد قطعات من از آنچه پيش از اين بود، كمتر شد.
اكبري در ادامه درخصوص تاخيرات انتشار اين آلبوم خاطر نشان كرد: اين تاخيرها ربطي به خواننده و آهنگساز و ... ندارد و اگر مي بينيد كه اين آلبوم مدتهاست كه در شرف انتشار است و منتشر نمي شود صرفا به دلايل شركتي است. چرا كه شركتها در انتشار ديرهنگام آن مقصرند.طبق شنيده ها زمان حتمي انتشار آلبوم 13 به پاييز رسيده است.
وي تاكيد كرد: ملودي هاي اين آلبوم را محسن چاوشي ساخته است و تنظيم آنها را كوشان حداد، امير جمال فرد و من انجام داده ايم. اشعار آن نيز اشعاري از شهريار، خيام،باباطاهر ، وحشي بافقي و مولانا انتخاب شده است و مسعود دهقان تهيه كننده آن است.
وي در پايان گفت: آهنگهايي نيز براي خوانندگان ديگر بخصوص آلبوم اولي ها ساخته و تنظيم كرده ام كه به زودي اخبار آن را در اختيار رسانه ها قرار خواهم داد.
سامان شاهی، حسین صفا ، محسن چاوشی ، امیر ارجینی
محسن ولی خودشم جلف میپوشه ها!
یا رفته ورزش؟
با صداي محسن چاوشي؛
"زندگي+تحصيلات تكميلي" روي آنتن ميرود..
ايوب جمشيدي" تهيهكننده اين برنامه در گفتگو با خبرنگار حوزه راديو و تلويزيون باشگاه خبرنگاران گفت: در "زندگي + تحصيلات تكميلي" قرار است به بررسي مقاطع تجصيلي كارشناسي ارشد و دكتري و همچنين تاثير آنها در زندگي افراد بپردازيم.
وي افزود: در اين برنامه نكاتي كه بايد داوطلبان آزمونهاي كارشناسي و دكتري در مورد ساختار آزمون بدانند مورد بحث قرار ميگيرد.
اين تهيهكننده تبيين كرد: در "زندگي +تحصيلات تكميلي" به داوطلبان نكاتي آموخته ميشود كه اگر موفق به پذيرفته شدن در آزمون نشدند، زندگي نبايد تعطيل شود و براي زندگي بهتر راهكارهايي را پيش روي داوطلبان قرا رميدهد.
جمشيدي اظهار داشت: اين برنامه ضمن معرفي دانشگاههاي ويژه تحصيلات تكميلي به معرفي امكانات و مكانهاي اين دانشگاهها نيز ميپردازد.
وي تصريح كرد: در "زندگي + تحصيلات تكميلي" از حضور هنرمندان و ورزشكاراني كه داراي تحصيلات عالي هستند بهرهمند خواهيم شد.
جمشيدي افزود: "نيما توراني" (تدوين)، "حميد فراهاني" به عنوان (گزارشگر) در اين برنامه حضور دارند.
وي خاطر نشان كرد: اين برنامه از شنبه 8 مهر هر روز به جز پنجشنبه و جمعه ازساعت 19:30 به مدت 30 دقيقه از گروه اجتماعي شبكه 3 سيما به روي آنتن ميرود.
گفتني است؛ تيتراژ اين برنامه يا صداي "محسن چاوشي" ميهمان مخاطبان اين برنامه ميشود.
آقاي خاص اين ميل شما ملي نيست !بعد از این بیانیه و نظرات تندی که افراد مختلف گذاشتن، سایت تعطیل و صفحه محسن چاوشی تو فیس.بوک هم غیرفعال شد
دقايقي است اين خبر تيتراژ خواني براي برنامه سخيف و سطحي منتشر شده و بنده حقير هنوز چارچوب ذهني متعادلي در اين زمينه ندارم اصلا نميدانم از كجا بنويسم ، مگر شما اقاي چاوشي نبودي كه ميگفتي كاري نميكنم كه باعث ناراحتي ما شود ؟! چقدر بايد خود را زره انتقادات اين و آن قرار دهيم تا شما به مقصد برسي ؟ آيا براي شما تجربه نشد آهنگي كه ميتوانستي همچون تجربه هاي خوب گذشته از طريق فضاي مجازي منتشر كني با نام مام وطن به اين رساني به اصطلاح ملي واگذار كردي و هر گونه تصوير برخواسته از ميلهاي آقايان بر روي آن گذاشته شد ، انگار نه انگار اين همه جنب و جوش براي شماست ، اينهمه وقت براي شماست ، اينهمه .....
آيا قيمت اينها را ميداني ؟ آيا ميتواني روزي جبران كني ؟ اگر ارزشي براي اين تن نحيف و خسته قائلي برگرد تو را قسم به همان نخلاي بي سر برگرد .
ما كه كوچكترين من است از همين تريبون مخالفت خود را با چنين حركتي اعلام ميداريم اميد است حتي اگر يكبار هم كه شده هنرمند محبوبمان به اين صداي خسته كمي گوش دهد هر چند هزينه اش قابل قياس با جواني ما نيست !
پ .ن : متن كوتاه منتشر شده در اعتراض به خبر تاييد شده وبسايت رسمي مبني بر تيتراژ خواني آقاي چاوشي براي برنامه زندگي و تحصيلات تكميلي ! شبكه سه سيماست كه از شنبه بروي آنتن ميرود ، شما مخاطب گرامي و عزيز اگر اكنون صداي همنوايي سر دهيد اثر بعدي نخلاي بي سر و ديوار بي در ، تن بي سر خواهد بود .
پايان
------------------------------------------------------------------------------------
این بیانیه عده از هوادارها بود که در فیس.بوک و سایت رسمی هواداران منتشر شد