سرعت بالای 512 برای سرویس های نامحدود در استان ارائه نمیشهنقل قول:
Printable View
سرعت بالای 512 برای سرویس های نامحدود در استان ارائه نمیشهنقل قول:
نقل قول:کیفیتش اصلن خوب نیست شما کدوم مودم رو پیشنهاد میکنید
zyxcel DEL1201-T10A
به نظر من در رده کم قیمت ها tp-link 8151 خوبه و رده قیمت بالا d-link 2740. البته مودم Huawei که قبلا مخابرات به عنوان مودم رایگان میداد هم به خاطر سازگاری با سیستم های مخابرات هم خوبه.نقل قول:
یعنی به نظرتون اینا که گفتین بهترن و یک سوال قیمت این zyxcel ها چقدره و هواو یکی از دوستام پرسیدم گفتن چنان خوب نیستنقل قول:
dlink 2730 چطور هست
قیمت زایکسل رو تو سایت شاتل 75000 زده اما خیلی پایین تر از این حرف ها باید باشه. هواوی رو هم شاید به خاطر برد نه چندان زیاد آنتنش گفتن.نقل قول:
خوبه ولی سعی کن اگه تونستی اول از دوستات قرض کن ببین کدوم رو خطت بهتر جواب میده.نقل قول:
dlink 2730 چطور هست بخرم به نظرتون خوب هست من زیاد برد برام مهم نیست میگن dlink خیلی خوبه اونو بخرم به نظرتون
من نظرم بیشتر رو tp-link هست حالا بازم پرس و جو کننقل قول:
تی پی لینک کدوم مودل
کسی می دونه چرا سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افت کرده خیلی چرت شده کسی علت می دونه؟
پنج شنبه چشن تولد 13 سالگی ماکس نته منم دعوتم میرم می پرسم :n01::n06:نقل قول:
اقای نماینده tp link گدوم مدل رو میگی
نت همه جا مزخرف شده ...
مخابرت دی سی های سدیدی داره 2 3 روزه ....
من هم مودم زایکسل 1201 را دارم، تا حالا مشکلی نداشتم فقط قابلیت qos را نتوانستم فعال کنم و تک پورت بودنش خوب نیست، این مودم را در سایت وارد کننده اش به قیمت 99000 تومان بعلاوه 8% مالیات می فروشند:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما از خطتان است نه از مودم، قبل از هر کاری میتوانید مودم دیگری را بر روی خطتان تست کنید و مودم خودتان را بر روی خط دیگری تست کنید تا ببینید مشکل از مودم است یا خط.
اگر خواستید مودم دیگری بخرید سعی کنید قدرت وایرلسش بیشتر از احتیاج شما نباشد چون امواج وایرلس برای انسان ضرر دارند و هر چقدر قدرت وایرلس بیشتر باشد قیمت مودم هم بالا می رود.
سلام
می خواهم از مخابرات جمع آوری کنم تا سرویس جشنواره مخابرات رو بگیرم.باید کجای ابوریحان دقیقا برم؟ از ساعت چند تا چند هستند؟ مدارک چی می خواد؟ و از همه مهتر چقدر طول میکشه کار؟ چقدر طول میکشه تا جمع آوری بشه؟
اول اون سایت سازندش هست دومن تو پاساز سهند قیمتش 50 هزار تومن پس مودم انچنانی نیست با عوض کردن مودم ها خطم بهتر شده با مودم tplink نویز خط 47 بود که این مودم شده 40 یک مودم بهتر بگیریم فکر کنم بهتر میشهنقل قول:
در تنظیمات مودم قسمت network>wan گزینه ADSL Mode را ADSL2+ و گزینه Annex Type را ANNEX A قرار دهید، با این کار احتمالا نویزتان کمی بهتر شود.نقل قول:
این مودم اگر آنچنانی هم نباشد شاید از خیلی از مودمهای ارزان قیمت زیر 100000 تومان بهتر باشد، اگر مودم گران قیمت بخواهید باید به برندهایی مانند linksys یا cisco فکر کنید.
تو پست قبلی هم گفتم 8151 خوبهنقل قول:
چهارراه ابوریحان به طرف آخر شهناز مخابرات آزادینقل قول:
نه متاسفانه zyxcel مودم زیاد جالبی نیستنقل قول:
این تستارو چطوری میگیین و اعداد نشون دهنده چی هستن؟نقل قول:
می تونی بری کانفیگ مودمت و بخش status و یا ... این اعداد رو ببینی !نقل قول:
برای رفتن به کانفیگ مومت هم به پشت مودمت نگاه کن ! ip adress و user و pass زده ! ip را در مرورگرت وارد کن بعد ازت یوزر و پسورد می خواهد که می تونی به داخل تنظیمات مودمت بری ! فقط چیزی تغییر ندی که تنظیمات اینترنت به باد نره !
نقل قول:
نوشته شده توسطreza_pa48 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
می خواهم از مخابرات جمع آوری کنم تا سرویس جشنواره مخابرات رو بگیرم.باید کجای ابوریحان دقیقا برم؟ از ساعت چند تا چند هستند؟ مدارک چی می خواد؟ و از همه مهتر چقدر طول میکشه کار؟ چقدر طول میکشه تا جمع آوری بشه؟
دوست عزیز به بقیه سوالاتم جواب نمیدید؟نقل قول:
چهارراه ابوریحان به طرف آخر شهناز مخابرات آزادی
ظاهرا در ساعات اداری روزهای شنبه تا چهارشنبه هستند، یک کارت ملی و قبض تلفن ببرید کافی است، بسته به مرکز مخابراتی در عرض 1 روز تا چند روز جمع آوری میکنند.نقل قول:
اینان؟!نقل قول:
حالا مال من چطوره؟ این اعداد نشانگر چی هستن؟ نویزو کجا نوشته؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 1027 Line Rate - Downstream (Kbps): 4095 LAN IPv4 Address: 192.168.1.1 MAC Address: 1c-af-f7-b0-7d-41 Default Gateway: 172.20.1.242 Primary DNS Server: 217.218.127.127 Secondary DNS Server: 8.8.8.8
اینجا نیستنقل قول:
مارک و مدل مودمت چیه ؟
چرا تو سایت مخابرات برای تمدید سرویس گزینه ای واسه حجم اضافه اول دوره نیست ؟!!!!
از ساعت 8 تا 5 عصر هستن. چیز خاصی نمیخوان فقط حضورتون و اعلام شماره تلفن و دلیل جمع آوری و امضا دفتر مربوطه کافی هست. معمولا 3 روز کاری طول میکشه که جمع آوری بشه البته بعضی مواقع طول میکشهنقل قول:
ایرادات زیادی به نرم افزار مخابرات وارد هست که این یکی از اون هاست . البته برنامه ی جدیدی توسط خود مخابرات تبریز نوشته شده که شاید تا یکماهه آینده عملیاتی بشه که خیلی از این مشکلات حل خواهند شد.نقل قول:
dilink dsl-2640uنقل قول:
خط شما مشکل داره و با عوض کردن مودم نتیجه ای حاصل نمیشه!نقل قول:
دلایل بد بودن کیفیت خط شما:
1- اسپلیتر خراب
2- کیفیت خراب سیم تلفن داخل منزل
3- استفاده اشتباه از اسپلیتر
4- نویز شدید خط به دلایل مختلف
5- خرابی پورت در سمت مخابرات
6- تجهیزات قدیمی شرکت سرویس دهنده اینترنت
پس منِ مشری الان باید چیکار کنم ؟!!!!نقل قول:
البته دو سه هزار تومن مهم نیست !
مهم کلاهبرداری علنی شرکت مخابراته که جیکش هم درنمیاد !!!
192.168.1.1 رو تو بروزر تایپ کنید و از صفحه اول پنل مودم اسکرین شات بذارید اینجا تا بگم به کجا باید بریدنقل قول:
مخابرات هم که زنگ میزنی از شماره 45 شروع میشه تا میای میرسی به نفر اول
و این وسط یه 30 دیقه ای میفته تو قبض تلفنت !!!
ینی اون هزینه ای که واسه سرویس اولترا با حجمهای اضافه میدم از هزینه قبض تلفنم کمتره !!!!
در صفحات قبلی این تاپیک نوشته بودند که تماس با 2020 رایگان است، اگر رایگان نباشد هم هر دقیقه 3 تومان است که برای 30 دقیقه 90 تومان میشود.نقل قول:
خدا کنه اینجور باشه و مثل سرویسهای اینترنتیش نباشه که هرازگاهی از حجمش کش میرن :)نقل قول:
فعلا هیچ کاریش نمیشه کرد متاسفانهنقل قول:
سه چهار روزی هست که تعداد کارشناس ها افزایش یافته و این مشکل هم حل شده و به ندرت بیشتر از 5 دقیقه طول میکشهنقل قول: