فعلا بهترین هدفونی که تو دست و بالم هست sony Ex85LP هست که حتی با این هم نتونستم صدای بالایی بگیرم (کیفیتش خوبه ولی راضی کننده نیست ) . حالا نمیدونم klipsch S4 از این قویتر و بهتره یا اصلا صدای X7 همینه و کاریش نمیشه کرد ؟نقل قول:
Printable View
فعلا بهترین هدفونی که تو دست و بالم هست sony Ex85LP هست که حتی با این هم نتونستم صدای بالایی بگیرم (کیفیتش خوبه ولی راضی کننده نیست ) . حالا نمیدونم klipsch S4 از این قویتر و بهتره یا اصلا صدای X7 همینه و کاریش نمیشه کرد ؟نقل قول:
SPL مدل 85 می شه 100 دسی بل بر میلی وات ولی برای S4 می شه 110 دسی بل بر میلی وات یعنی از نظر توان دریافتی S4 حساسیت بسیار بیشتری داره و در ولوم مشابه توان صوتی دریافتی از S4 بیشتر هستنقل قول:
شما هم موفق باشید.
این هم یه مورد جالب البته به این خاطر که ایشون پیغام خصوصی داده بودند ولی ظاهرا پیغام خصوصی خودشون رو غیر فعال کردن (:
تماس بگیرید با نمایندگی آواسان این شرکت گارانتی کننده این برند هست و برای قیمت مناسب تر بهتره یه سر به فروشگاههای دیگه بزنید هر چند اغلب هدفونهای موجود اصل هستندنقل قول:
نوشته شده توسط mishen
شما هم موفق باشید.
من برای گوشی میخوام مدل گوشی galaxy s2.بودجه هم 150 200 تومان این حدودا.نقل قول:
سبک آهنگم راک.دیگه چیزی نموند فکر کنم.از دوستان کمک کنن.فقط خدایی یه مدل
معرفی میکنن طرز تهیه رو هم بگن.:20:پایتخت میگن هدفوناش فیکن من از چند نفر شنیدم
نمیدونم.اگه مدلی رو تست کردن خوب بوده معرفی کنن تا ببینیم پیدا میشه یا نه.
سنهایزر مدل 870 هم قیمت خوبی داره اینم مشخصاتش
Frequency response 17 - 22500 Hz
Sound pressure level (SPL) 115 dB
Impedance 32 Ω
THD, total harmonic distortion < 0.1 % (1 kHz, 100 dB SPL)
Jack plug 3.5 mm angled
Cable length 1.2 m symmetrical
Weight 13 g
Ear coupling Intraaural (ear canal fit)
Transducer principle Dynamic
حالا این در مقایسه با klipsch چطوره ؟
با درود
هدفون های حال حاضر من اینها هستند:
sony xb500
akg k99
sony ex86
sony ex52
sony nc33
clipsch s4
clipsch s4i
همینطور یک یو اس پی آمپ دارم :
FiiO E10 USB DAC Headphone Amplifier
و ام پی تری پلایر هم :
Sony Walkman NWZ-A846
cowon x7
ولی تا به حال نتونستم صدای مورد علاقم رو از اینا بشنوم.در خرید کلیپس خیلی ریویو خوندم و توی بیشتر سایتها در بین سه ایرفون برتر قرار داشت.ولی از صداش اصلا راضی نیستم و همچنین دیگه به رنکیگ ها و ریویو ها اعتقادی ندارم.
صدای akg k99 هم منو اذیت میکنه و بیشتر از 20دقیقه نمیتونم تحملش کنم و همچنین بیس ضعیفی داره.بیس sony xb500 وحشتناک مزخرفه و باعث حذف باقی رنج ها میشه.صدای sony ex86 باز از همه اینها به نظرم بهتر و بیس نرم تر و دیستورشن پایینی داره.البته پایین ترین دیستورشن ها و بالاترین تفکیک رو آ ک جی و کلیپس داره.ولی موزیکالیتی و نرمی صدا و فان بودن ex86 رو هیچکدوم ندارند.
حالا دیگه از پول دور ریختن خسته شدم و با راهنمایی شما عزیزان میخوام یه ایرفون های اند در حدود یک تا یک و نیم میلیون و یه آمپ در همان حدود بگیرم.اصلا به هدفون علاقه ای ندارم و عاشق ایرفون هستم.
صدای مورد علاقه من اول از همه صدای بسیار شفاف و تفکیک بسیار بالا؛دوم صدای گرد و موزیکالیتی خوب(از مید و های رنج های تیز و گوش خراش متنفرم) تفکیک بالا,صدای گرد ولی شفاف و تقریبا رو به صدای بم رو دوست دارم. و سوم بیس نرم و خوب و در عین حال بیسی که روی رنج های دیگه تاثیری نذاره.(از نظر من بیس نرم مثل ex85و ex90 و بیس آشغال ex500 و بدون بیس هم مثل akg k99)
من تا حالا صدای مولتی درایو ها رو نشنیدم ولی با توجه به مقالات میتونم حدس بزنم که بهترین خرید من میتونن باشند.حالا چهار تا سوالی که از شما عزیزان دارم:
اولا که آیا مولتی درایو ها را میتوان در ایران خریداری کرد؟مثل Ultimate Ears یا JH Audio یا Westone یا حتی Shure؟؟؟؟
دوما با توجه به سلیقه من در صدا ؛آیا شما پیشنهاد میکنید که من اصلا in ear monitor بگیرم (مثل Westone ES5 یا Ultimate Ears یا Westone UM3X) یا اینکه یک مولتی درایو معمولی مثل Westone 4 یا Shure se535 ؟؟؟؟؟
سوال سوم این که اصلا با سلیقه من در صدا نکنه باید بیخیال balanced armature بشم و برم سراغ یک Dynamic Driver های اند مثل ex1000؟؟؟ امیدوارم که اینجوری نباشه چون دوست دارم یک مولتی درایور داشته باشم.
سوال چهارم هم اینکه شما تیوب آمپ را پیشنهاد میکنید یا ترازیستوری؟و چه مدل و چه مارکی؟آیا باید سراغ داک و هدفون آمپ برم یا اسپیکر آمپ؟
با سپاس فراوان.
اقا رضا ازت سوال داشتم نظرت در باره ی این هدفون ها چیه
panasonic rp-hje300k
akg k315
sennheiser k271 ,omx181,hd201
t-jays three earphone
creative ep 830
بعد اگه میشه در موردt-jays یه توضیحی بده که توی بازارهای جهانی جایگاهشون چطوری
بودجه شما تقریبآ وسط دو مدل مناسب هست:نقل قول:
1. IE7
2. Klipsch S4
برای سفارش IE7 با نمایندگی جدید سنهایزر (نامداران - سایتشون هم به همین نام هست) صحبت کنید
برای خرید S4 هم تشریف ببرید بازار حتمآ موجود هست و اغلب اصل هم هستند
این بودجه برای خرید از خارج با توجه به هزینه ای بسیار زیاد وارد کننده ها اصلآ مناسب نیست چون تقریبآ 100 تومنش می شه سود وارد کننده و بقیه می شه هدفون حالا به نظر شما بصرفه هست؟
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
خیلی از هدفونها خوش قیمت هستند اما . . .نقل قول:
به هر حال متاسفانه مدل انتخابی شما رو به شخصه تست نکردم و نمی تونم نظر دقیق به شما بدم ولی با توجه به نظر کسانی که داشتند:
1. بیس نسبتآ ضعیف
2. مید کمی هارشی
3. های نسبتآ ضعیف
از جمله خصوصیات صوتی این هدفون هست که به نظر قابل مقایسه با S4 با همون قیمت نیست اما اگه سعی کنید جایی تست انجام بدید خیلی بهتر خواهد بود
شما هم موفق باشید.
تا جایی که اطلاع دارم فقط UE10 Pro موجود هست و قیمت حدود 400 تومننقل قول:
جوابی برای این سوالهای شما ندارم چون جوابشون پیش خودتون هست نه در نظر دیگراننقل قول:
دوما با توجه به سلیقه من در صدا ؛آیا شما پیشنهاد میکنید که من اصلا in ear monitor بگیرم (مثل Westone ES5 یا Ultimate Ears یا Westone UM3X) یا اینکه یک مولتی درایو معمولی مثل Westone 4 یا Shure se535 ؟؟؟؟؟
سوال سوم این که اصلا با سلیقه من در صدا نکنه باید بیخیال balanced armature بشم و برم سراغ یک Dynamic Driver های اند مثل ex1000؟؟؟ امیدوارم که اینجوری نباشه چون دوست دارم یک مولتی درایور داشته باشم.
معمولآ اول هدفون انتخاب می کنند بعد متناسب با سورس و همین هدفون آمپ انتخاب می شهنقل قول:
سوال چهارم هم اینکه شما تیوب آمپ را پیشنهاد میکنید یا ترازیستوری؟و چه مدل و چه مارکی؟آیا باید سراغ داک و هدفون آمپ برم یا اسپیکر آمپ؟
اگه منظور شما از "داک" همون دک یا صحیح تر DAC هست که این هم بسته به سورس تراک و Setup و کاربرد شما انتخاب می شه و در آخر متوجه آمپ هدفون یا آمپ اسپیکر نشدم که منظورتون از عنوان کردن اینها چی بود
شما هم موفق باشید.
رضا جان قرار هست از اون ور برام بیارن واسه همین مشکلی از بابت اصل بودنش ندارم.نقل قول:
در مورد سبک من بیشتر کلاسیک و POP گوش میدم و در بعضی مواقع Metal .
من به شدت رو تفکیک صدا و دلنشین بودن صدا تأکید دارم و خیلی دلم میخواد رو db های بالا افت کیفیت نداشته باشه