من مشهد هستم سرویس 512 دارم برام 4مگ بسته شده،به نظرم نسبت به شرکت های دیگه بهتره پشیمون نمیشی:n01:نقل قول:
تست با سرور لندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من مشهد هستم سرویس 512 دارم برام 4مگ بسته شده،به نظرم نسبت به شرکت های دیگه بهتره پشیمون نمیشی:n01:نقل قول:
تست با سرور لندن
شب چند گیگ دانلود دارید شما ؟نقل قول:
الان دیگه زیاد دانلود ندارم ولی میشه گفت بین4 تا 4.5گیگ میتونم بگیرم:n09:...نقل قول:
فعلا تا قطعه ما چندتا سوال بپرسیم ! :n02:
اول اینکه برای دانلود شبانه کار خاصی که قرار نیست بکنیم ؟ ری استارت مودم و ازین کارا ؟
بعد این بسته های دینامیک و فشفشه و کپسولی :n02: و ... رو کسی امتحان کرده ؟ ازینا بگیریم دیگه دانلود شبانه هم میپره دیگه ؟
امکان نداره من سرویس 512 داشتم تایم رایگان سرعت دان بالای 70 نمیرفت اونم توی 3 ساعت:n04:خودتی بکشی نمیتونی بالای 2گیگ دان کنی خیلی از دوستان توی این تاپیک این حرفو زدننقل قول:
حالا طرحه 1مگ را بگی اخرش 3گیگ دان میکنه با سرعت دان 270 تایم رایگان:n02:
تست همین حالا 1مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
:n04::n03::n27::n28::n19::n13::n08::n30::n29::n24:
-ببین تو تایم رایگان مودم نباید ریست بشه یا اینکه مودمو خاموش کنی دوباره روشن کنی اگه این 2نکته رو رعایت کنی بدون شک با ماکزیمم سرعت میتونی دانلود داشته باشی،شما مودمت رو شبا اصلا خاموش نکن.نقل قول:
سرویس 512 تایم رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
-نه اصلا اینکارو نکنید،شبا مودمو خاموش نکنید،تو تایم رایگان هم مودمو ریست نکنید تا ماکزیمم سرعتو داشته باشید.
-فشفشه ربطی به دانلود شبانه نداره و باید تو زمان خاصی مصرف بشه،مثلا یه بسته 3گیگ باید تو1روز مصرف بشه.
من مودم رو شبا ریست نمیکنم بازم سرعت دقیقا سر ساعت چهار نصف میشه هفت صبح دوباره دو برابر میشه چهار مگ میشهنقل قول:
ترفند فقط خاموش نکردن مودمه برای شما !
یکی از هم استانی هامون هم های وب داره که شبانه با روزانه اش فرق نداره نمیدونم چرا برای من محدودیت داره
برای منم خاموش نکردن مودم در دانلود شبانه تاثیری نداره با سرویس 1 مگ نهایتا 250 کیلو میده
در هفته گاهی یک شب میشه که نهایت سرعت رو بده کلا شانسی هست برای من