کارت به کارت است چرا از شما شماره سپرده میخواهدنقل قول:
چند رقمی است شماره حساب نقصد؟ جا نمیشه در کادر بااا؟
Printable View
کارت به کارت است چرا از شما شماره سپرده میخواهدنقل قول:
چند رقمی است شماره حساب نقصد؟ جا نمیشه در کادر بااا؟
سلام
دوباره جنگ باندها و جناحها به بانک مرکزی کشید
دیروز در اخبار 18:30 کانال TV5 گفت بانک مرکزی به مردم هشدار میدهد که موسسه آرمان مجوز ندارد و در آن سپرده گذاری نکند
دیگه بانک مرکزی هم پر و پیتش ریخته و از هیبتش خیلی کم شده و خیلیها به بخشنامه هاش بی اعتنا هستند
===================================
دیروز هم بنک مرکزی اعلام کرده که نگهداری ارز نقدی بیش از 10.000 یورو یا معادلش ممنوع هست و باید یا بذارند توی حساب ارزی یا بفروشند به بانکها و صرافیهای مجاز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشمشون دنبال حدود 20 ملیارد دلاری هست که خوابیده توی خونه های مردم .
فقط جون مردم رو نگرفتند , اما نه همون رو هم هزار هزار گرفتند . جدی چه چیز ملت و کشور مونده که دست نذاشته باشند روش ؟
======================================
این خبر هم چند روز پیش منتشر شد:
: ولی الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی می گوید: بانکی که در حال ورشکستگی بوده، ممکن است نرخ سود بالا بدهد تا بتواند شرایط را تغییر دهد. بانک مرکزی به تمام سپرده گذاران بانکها علامت می دهد تا در این راستا مراقب باشند.وی می افزاید:
بر این اساس مردم فکر نکنند تمام بانکهایی که از بانک مرکزی مجوز دارند، در وضعیت یکسانی قرار گرفته اند، بلکه ممکن است در شرایط فعلی، بانکهایی که نرخ سود بالا دارند، یکی از دلایلشان این باشد که ریسک بالایی می دهند. نرخ بالا احتمال ریسک بالا هم دارد.رئیس کل بانک مرکزی می گوید: ممکن است آن بانک در شرف ورشکستگی قرار داشته باشد و چاره ای جز پرداخت نرخ سود بالا نداشته باشد، یعنی مردم نباید جذب بانکهایی شوند که نرخ سود بالا می دهد، بلکه باید این احتمال را هم بدهند که ممکن است در پس پرده ریسکی هم در کار باشد. متاسفانه مردم به هشدارها توجه نمی کنند و حتی به خاطر یک تا دو درصد سود بیشتر، در موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز سرمایه گذاری کرده و سرمایه هایشان را به خطر می اندازند.
سیف تصریح می کند:
بانک مرکزی به مردم هشدار می دهد که همه بانکهای مجوزدار مثل هم نیستند و باید دقت شود که کدام بانک سالم عمل می کند. در این شرایط، پرداخت سود بالا نشانه ریسک بالاتر است پس نباید ملاک برای سرمایه گذاری بانکها، نرخ سود بالاتر باشد.
بر این اساس، این اولین باری نیست که بانک مرکزی نسبت به سپرده گذاری در موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز هشدار داده بود، اما تا به حال با این مردم صراحت به مردم هشدار داده نشده بود که باید مراقب نرخ سود بانکی در بانکهای رسمی و مجوزدار هم باشند.
حال این مردم هستند که باید تصمیم بگیرند که در مقابل بانکها، چطور عمل کنند. آیا پول خود را به دست بانکهایی بسپارند که واقعا بانک هستند و برخی تصور می کنند که جای هیچ شک و تردیدی در عملکرد آنها نیست یا اینکه، قبل از سپرده گذاری اطلاعاتی را هم کسب کنند که هر بانک، چه عملکردی دارد و صورتهای مالی آن تا چقدر شفاف است؟
آیا فقط سود بالا توزیع می کند و در مقابل، برای فردای سپرده گذارانش تدبیری نیندیشیده است یا اینکه در چارچوب قواعد و قوانین و با لحاظ کردن همه جوانب، نرخ سود جذاب را بر روی پیشخوان خود و مقابل سپرده گذاران قرار می دهد.
امکانش نیستنقل قول:
امکانش نیست منظور خودتون در دسترستون نیست یا بانک ( البته بانک که چه عرض کنم!) این امکان را نمیدهد؟!نقل قول:
ببینید، دو حالت داره؛نقل قول:
مهراقتصاد به پاسارگاد:
اگه میخاید از حساب مهراقتصادتون (مبدا) به بانک پاسارگاد (مقصد پاسارگاد) انتقال بدید که باید حضورا به خود بانک مراجعه کنید
پاسارگاد به مهراقتصاد:
ولی اگه میخاید از بانکهای عضو شتاب مثل پاسارگاد (مبدا) مبلغی رو به بانک مهراقتصاد (مقصد مهراقتصاد) انتقال بدید باید ابتدا وارد لینک زیر بشید:
در فیلد "سپرده مقصد"، شماره حساب بانک مهراقتصادتون رو وارد کنیدکد:https://vas.mebank.ir/Transfer
بقیه فیلدها هم که ساده هستند، پر میکنید و در پایین صفحه "ادامه" رو میزنید
حالا در صفحه ی جدید به درگاه پرداخت بانک متصل میشید
در این صفحه باید مشخصات کارت و رمز دوم اینترنتی و cvv2 و تاریخ انتقضا کارت پاسارگادتون (مبدا) رو وارد کنید و ... تا به این صورت انتقال وجه از بانک پاسارگاد به مهراقتصاد صورت بگیره
من یک سئوال در پرداخت قبض تلفن ثابت برایم پیش آمد (نمیدانستم کجا مطرحش کنم):
مخابرات اصفهان قبض تلفن ثابت را از طریق سایت خودش پرداخت میکند یعنی مثل پرداخت قبض همراه اول بعد از نشان دادن قبض نمیرود به سایت شاپرک و درون سایت مخابرات میماند و بدون زدن CCV و بدون زدن تاریخ صدور کارت پرداخت را انجام میدهد!
چطور بدون گرفتن آن دو مورد پرداخت را انجام میدهد؟
آیا چنین پرداختی که به شاپرک وصل نیست امن هست؟
برای مثال شماره هتل کوثر را امتحان کنید : 36240230
(لازم نیست شماره کارت بانکیتان را بزنید فقط ببینید چه اطلاعاتی با زدن این شماره تلفن ثابت برای پرداخت میخواهد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شماره کارت و رمز دوم رو هم میخواد نه فقط شماره کارت.به شماره همینطوری زدم بهد یه قسمت اومد پرداخت قبض تلفن گاز ... با 2000 اونم زوم رفت یه صفحه اونجا رمز دوم و شماره کارت رو خواست البته سایر اطلاعات مثل تلفن و هزینه و تاریخ دوره و .. که خودش بودبله شاپرک نبود و اصولا باید cvv2 و تاریخ رو میخواست. میدونید کارت شما اگر دست کسی بیفته شماره کارت و تاریخ و cvv2 رو داره عملا تنها چیزی که نداره رمز اینترنتی یا رمز دوم هست!نقل قول:
سلام دوستان من یه سوال داشتم
از نظر خدمات بین بانک آینده و شهر کدوم بانک رو انتخاب می کنید.....؟؟؟
واقعا در ایران بانک ها خدمات متمایز و رقابی ارائه نمیدن و در حد بانکداری خرد یکسان هستند اما بنظرم پیشخوان مجازی و همراه کارت آینده گزینه بهتری در خدمات الکترونیک باشه؛نقل قول:
بانک شهر بیشتر شهرنت هاش خدمت متمایزش هست و کارت شهروندیش اگه بزاتون کاربرد داره
اون تصویر اسکرین شات که "کارت به کارت" است رو از اینترنت بانک مهر اقتصاد گرفتم که خودش طبق عکسی که ملاحضه می کنید گفته انتقال به کارتهای شتابی ولی خوب نمیشه و نمی دونم چرا اینو نوشته و اصلا یعنی چی و چی معنی می ده. اگر قرار بود خط هیروگلیف یا میخی رو بشینیم مرور کنیم حتما به یه نتیجه ای می رسیدم و یه چیزی دستگیرمون می شد ولی اینو من نمی فهمم:n02:. حالا سجاد عزیز که به پست من جواب دادن فرمودند که منظور از مقصد همون بانک مهر اقتصاده. در حالیکه من می خواستم از مهر اقتصاد بفرستم به پاسارگاد. واسه همینه که جا نمیشه. چون سه شماره های دوم حسابهای مهر اقتصاد از سمت چپ 3 رقمی هست و واسه پاسارگاد 4 رقمی و به این خاطر جا نمیشه.نقل قول:
منم شک کردم که موسسه ای که شتاب نیست چطور سرویس انتقال پول از طریق شتاب رو به کارتهای شتاب فراهم کرده. اما همونطور که تو تصویر و تو اینترنت بانک مهر اقتصاد می بینید که گفته "برای انتقال وجه از کارتهای بانک مهر اقتصاد به کارتهای عضو شتاب" ولی خوب در عمل چنین چیزی نیست و وارونه باید خواند و فهمید :n04::n02:. چون همه چیز تو این مملکت وارونه است :n09:.نقل قول: