هیچکی نیست جواب سوال منو بده :20::5:
Printable View
هیچکی نیست جواب سوال منو بده :20::5:
من به ازای هر 1072 مگی که دانلود میکنم یه قطعو وصلی میشمو ip عوض میشه اما قبلا این جوری نبود
زنگم زدم پشتیبانی میگه پسوردتو عوض کن مودمتم یه بار ریست کن درست میشه اما نشد من خودمم موندم آخه عوض کردن پسورد چه ربطی داره به اینکه رو 1072 مگ قطع میشه
بقیه همچین مشکلی دارند ؟خیلی بده این جوری هم دانلودایی که اکانت نداریم قطع میشه هم سرعت یهو افت میکنه ؟
کسی راه حلی نداره ؟
و مورد بعدی اینکه من قبلا vci رو 35 زده بودم اما حالا که ریست کردم دیگه وصل نمیشه پشتیبانی میگه 59 بزن
لطفا راهنمایی کنید مخصوصا در مورد موضوع اول
والله از نظر تئوری وقتی من به vci 35 پارس آنلاین وصل شدم شما هم باید با همین channel بتونید وصل بشید. مگه اینکه تو مناطق مخابراتی مختلف با هم متفاوت باشند. من فکر نمیکنم اشکال از vci باشه. احتمالا ایراد از mtu هستش!نقل قول:
واسعه من هر 377 یا 380 مگ یه بار دی سی میشه . مودم هم ریست کردم درست نشد .
کسی میدونه واسعه چیه ؟
تا حالا حدودا 70 گیگ دانلود کردم که دقیق کل این 70 گیگ هر 380 مگ دی سی شد !!!!!
بله دقیقا همینطورهنقل قول:
البته الان خدارو شکر یک ماهی میشه دیگه این طوری نشده ولی اگه ریست کنم دوباره همون آش و همون کاسه:2:
من مودمم رو درحالت بریج کافیگ کردم اگه روppoeباشه هیچ مشکلی نداره:13:
نقل قول:
سلام
من فکر میکنم مقدار ترافیک باقیمانده در حساب شما هم همین قدر باشه یعنی حدود380مگ
چون من در دوره قبلی حدود40مگ داشتم و روزهای آخر اکانتم بود و هر40مگ دیسکانکت میشد
شما میتونید نرم افزار reconnect رو باحجمحدود 30کیلوبایت!دانلود کنید و در تنظیمات آن بعد از هر بار دیسکانکت بعد از 500میلی ثانیه :18:به صورت اتوماتیک شما رو کانکت کنه!
به این صورت شما لیست دانلوداتون هم بهم نمیریزه!!:27::21:
از نظر تئوری البته 35 مال تهرانه ولی بلحاظ عملی شهرستان 59 پس بسخندانی نیست بعمل کار برآید.نقل قول:
نقل قول:
یعنی mtu باید روی چند باشه ؟این mtu معمولا کجاست من پیداش نمیکنم ؟
آخه چرا این mtu واسه 59 کار میده ولی واسه 35 نه ؟
شما کدوم شهری؟
نقل قول:
آهان ایول گل گفتی منم دقیقا همین قدر ترافیک دارم یه 10-20 مگ بیشتر
اما پس چرا واسه بعضیا این جوری نیست یکی از دوستان یه ریزکارد صفحه قبلی گذاشت که 24 گیگ دانلود داشت اما بعید میدونم 24 گیگم ترافیک داشت
مسئله اینجاست که وقتی vci شما با عدد x جواب میداده دیگه امکان نداره با هیچ عددی غیر از x جواب بده. خلاصه کلام اینکه vci باید همون چیزی باشه که پشتیبان بهتون گفته. اگه vci اشتباه تنظیم بشه مثل اینه که سوار اتوبوس ونک بشید ولی انتظار داشته باشید به توپخونه برسید :31: اگر vci رو درست کردید و وصل نشدید و یا وصل شدید اما بعضی از سایت ها رو نمی تونید باز کنید احتمال داره که اشکال از mtu باشه. این امکان وجود داره که با تغییراتی که در شبکه اونا پیش اومده شما نیاز داشته باشید مقدار mtu رو کاهش بدید. جاش بستگی به مودمتون داره. توی همون تنظیمات wan پیداش کن. میتونی از پشتیبان بیپرسی مقدارش چند باشه. ماکزیمم 1492 برای pppoe هستشنقل قول: