سلام.
یکی از دوستام میخواد یه پلیر بخره و سال بعد با خرید ساب و بلندگو یه سینمای خانگی راه بندازه!
میخواستم ببینم با این فرض الان میتونه هر پلیری خواست بگیره؟ یعنی بعداً میتونه بدون مشکل سینمای خانگی ترتیب بده!
Printable View
سلام.
یکی از دوستام میخواد یه پلیر بخره و سال بعد با خرید ساب و بلندگو یه سینمای خانگی راه بندازه!
میخواستم ببینم با این فرض الان میتونه هر پلیری خواست بگیره؟ یعنی بعداً میتونه بدون مشکل سینمای خانگی ترتیب بده!
چه پليري؟نقل قول:
تا سال ديگه كلي مدل جديد مياد! چه كاري همون سال ديگه بخره
چقدر كوچيكه؟ مي توني يه فيلم پخش كني و يه عكس از تصوير تلويزيون با زيرنويس بذاري؟نقل قول:
آخه فعلاً میخواد کارش تا سال بعد راه بیفته و بعد که دستش فرصت اومد ، اقدام به خرید بقیه تجهیزات بکنه!نقل قول:
سوال من اینه که الان هر پلیری بخره مشکلی نداره و بعد میتونه ساب و بلندگو ها رو بهش وصل کنه؟
سلام.من ميخوام گيرنده ديجيتال بخرم...لطفا يه مدل از ايكس ويژن به من معرفي كنيد كه هم كيفيت خوبي داشته باشه و هم تمام فايلهاي صوتي و تصويري رو از طريق USB پخش كنه...
در ضمن ميخوام بدونم من تو كرج چند تا شبكه رو ميتونم بگيرم؟؟و اينكه به چه نوع آنتني احتياج دارم؟؟؟
با تشكر
در حال حاضر تو XVISON ها X333 از همه کامل تر و پر قدرت تر هست . فایل از USB هم اجرا می کنه . خروجی HDMI هم داره . ( کابلش توی جعبه اش هست ) . قیمت اش هم بین 80 تا 85 متغییره .نقل قول:
واسه آشنایی بیشتر با امکانات اش لینک زیر رو ببین :
در مورد آنتن دهی کرج از دوستان ساکن اون منطقه باید به این بخش سوال تون جواب بدن .کد:http://tiny.cc/5jckx
دوستان سلام
سلام مخصوص هم به رایان گرامی و بزرگوار
چند تا سوال پیش اومده واسم خواستم ببپرسم ممنون میشم جواب بدید
1. فرق آمپ 520با 920پایونیر به غیر از خروجی تو چیه . از لحاظ کیفیت صدا و تصویر کدوم بهتره .واسه rs77می خوام
2یه تو ضیح راجع به کابل hdmi می خوام راهای شناخت کیفیت شون رو چون من خودم تو کار کامپیوتر هستم کابل hdmiرو می خرم 13هزار تومان با مارک k net که مار خیلی خوبی هستش حالاتو جمهوری دم از 40یا 50هزار میزنن قصه چیه نمی دونم ممنون میشم راهنمایی کنید
لطفا در مورد مدل 131 توضيح بديد...آيا فايلهاي صوتي و تصويري رو پخش ميكنه؟؟؟فايلهاي اچ دي و فول اچ دي رو چطور؟؟؟نقل قول:
کاملترین xvision الان 333 ه هست که قابلیت پخش فایل hd رو داره اما فول اچ دی رو خیر.نقل قول:
فکر کنم دستگاه elcomex mv200 مدل جدید بهتر و کاملتر باشه چونکه فرمت wmv رو هم ساپورت میکنه که هیچ دستگاه دیگه ای زیر 100 تومن اونو پشتیبانی نمی کنه
[PHP]http://www.saamabusiness.com/ElcomaxMV200.html[/PHP]