خیر نداشت :n13:نقل قول:
حالا تو فروم خودش حوصله کردم مطرح میکنم شاید راه حلی بدن.
Printable View
خیر نداشت :n13:نقل قول:
حالا تو فروم خودش حوصله کردم مطرح میکنم شاید راه حلی بدن.
مشکل osi رو حل کردم ولی تو نصبش گیر کردم
اون بخشی که برای پارتیشن هست و باید درایو رو انتخاب بکنم نمیشه درایو مورد نظر رو انتخاب کرد.یعنی تیکش فعال نمیشه.
چی کار باید بکنم؟
واسه اینکه پارتیشنت اشتباس . پارتیشنتو درس کننقل قول:
رضا جان دقیق تر توضیح بده. الان به بخش پارتیشن بندی در مراحل نصب رسیدی؟ پارتیشنی داری که میخوای دیلیت کنی و برای نصب اوبونتو استفاده کنی؟ معمولا اگر پارتیشن رو انتخاب کنی پایین پنجره گزینه های حذف و اضافه کردن فعال میشن.نقل قول:
من از قبل موقع پارتیشن بندی ویندوزم یه درایو جداگانه به حجم 35 گیگ مخصوص اوبونتو ساخته بودم.موقع نصب یه گزنیه میگفت کنار ویندوز نصب بشه.یه گزینه میگفت فقط لینوکس باشه و ویندوز پاک بشه و یکی هم میگفت درایو بسازه واسش.من زدم ساخت درایو.طبق دستوراتی که یه جا خونده بودم انجام دادم و درایو رو تنظیم کردم ولی درایوی که میخواستم توش اوبونتو نصب بشه رو نمیشه انتخاب کرد برای نصب اوبونتو.یه بخش زده format? که باید تیک رو اونجا بزنم وی تیکنمیخوره.برای هیچ درایوی تیک نمخوره.
تو قسمتی که باید پارتیشن بسازید، درایوی که برای ubuntu ایجاد کرده بودید رو از روی حجم شناسایی و حذف کنید، از فضای آزادی که ایجاد شده پارتیشن های:نقل قول:
/ (روت)
home/
و ... ( در صورت علاقه )
رو ایجاد کنید، خودکار تیک جلوی این پارتیشن ها برا فرمت زده میشه.
نیازی نیست / رو انتخاب کنید با زدن گزین نصب os به صورت پش فرض روی / نصب میشه.
میشه دقیق تر توضیح بدید.من به محیط نصب لینوکس و روت و هوم و... اصلا آشنایی ندارم.
ببین رضا جان همونطور که دوستمون هم توضیح دادن شما باید پارتیشنی که برای نصب اوبونتو در نظر گرفتی پاک کنی و در فضای خالی ایجاد شده پارتیشن های روت و سواپ رو بسازی. برای اینکار روی فضای خالی دوبار کلیک کن. در پنجرهٔ باز شده حجم پارتیشن رو تعیین کن. برای پارتیشن روت فرمت ext4 و برای سواپ هم گزینهء سواپ رو انتخاب کن. برای سواپ حجمی معادل دو برابر رم سیستم در نظر بگیر و بقیهء فضای خالی رو به پارتیشن روت اختصاص بده. پارتیشن روت با علامت / مشخص میشه.نقل قول:
نقل قول:
باتوجه به این لینک و راهنمایییی که برای اضافه کردن زبان دوم به لیست سویچ زبانها شده، من فقط بجای زبان روسی، فارسی رو جایگزین کردم پس کلیه حقوق معنوی این مطلب برای نویسنده اصلیش محفوظه
راه حلی که برای این مشکل ارایه شده اینه که وارد محیط خط فرمان یا همون باصطلاح ترمینال بشین و این دستورهارو وارد کنین:
کد:setxkbmap us,ir -option 'grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll'
کد:touch ~/.config/autostart/keymaps.desktop
کد:nano ~/.config/autostart/keymaps.desktop
حالا خطهای زیرو به این فایل اضافه کنید:
کد:[Desktop Entry]
Encoding=UTF-8
Version=0.0.1
Type=Application
Name=Keymap US-IR
Comment=
Exec=setxkbmap us,ir -option grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll
StartupNotify=false
Terminal=false
Hidden=false
در نهایت با ترکیب Ctrl+O و Enter فایل رو ذخیره و با Ctrl+X خارج بشین
حالا تعدادی فونت فارسی هم اگه دوست داشتی نصب کن ;-)
اگه مشکل حل شد که چه بهتر و اگه نشد هم اینجا خبر بده تا ببینیم چکار باید کرد.
سلام خدمت دوستان
برای اولین بار اوبونتو نصب کردم و در همین ابتدا چند تا سوال برام پیش اومد.
لپ تاپ من دو تا کارت گرافیک داره از کجا میتونم مدیریت کنم که از کدوم استفاده کنه؟
کتاب و راهنمایی نیست که یک شمای کلی از منو ها و امکانات اوبونتو رو توضیح بده؟ انگلیسی هم اگه بود اشکال نداره.