سلام میشه یه نفر کمکم کنه من شورلت نوا دارم میخوام پروانه را باز کنم بجاش فن برقی ببندم اول اینکه یه فن میخواد یا دوتا بعد اینکه فن چه ماشینی ببندم وباید چکار کنم که مثلا وقتی آمپرآب اومد رو ۸۰ خودش روشن بشه ؟لطفا میکنید اگه راهنماییم کنید ممنون
Printable View
سلام میشه یه نفر کمکم کنه من شورلت نوا دارم میخوام پروانه را باز کنم بجاش فن برقی ببندم اول اینکه یه فن میخواد یا دوتا بعد اینکه فن چه ماشینی ببندم وباید چکار کنم که مثلا وقتی آمپرآب اومد رو ۸۰ خودش روشن بشه ؟لطفا میکنید اگه راهنماییم کنید ممنون
سلام کسی میتونه کمکم کنه من شورلت نوا دارم میخوام بجا پروانه فن برقی بذارم باید یکی یا دو تا فن بذارم؟فن چه ماشینی بهتره؟ وچکارکنم که مثلا وقتی آمپر آب اومد رو۸۰ فن خودش روشن بشه وباید فن را همون سمت که پروانه بوده نصب کنم یا سمت جلو پنجره؟
اگر كمي صبر كنيد، يكي از دوستان كه اتفاقا همين كار رو داره روي نوا خودش انجام ميده، براي شما توضيح خواهد داد.
اما اول توضيح بدين چرا تمايل دارين اين كار رو انجام بديد؟ بخاطر اين ميپرسم ،چون ممكنه نتيجه اي كه شما دنبالش هستي از راههاي ساده تر و ارزانتر هم بدست بياد.
اگر از ماشين چندتا عكس بگذاريد و توضيحاتي هم بديد بهتره،همينطور كارهايي كه تابحال روي اون انجام دادين و اينكه كدوم شهر زندگي ميكنين؟ ( وضعيت آب و هوايي خيلي توي اين قضيه تاثير داره)
چشم علی اقای عزیز.تازه فنها و دینام جدید رو سوار کردم و هنوز سیم کشی نکردم البته 2 تا رله ی 60 امپر و یه مقاومت فن گرفتم که روش نصب مقاومت فن رو هنوز نمیدونم و حتما در ادامه توضیح میدم.
عرضم به حضورشما که شنیدم اگه پروانه ماشین را حذف کنیم موتور راحتتر کار میکنه وکمی تو مصرف وقدرت ماشین اثر گذاره از نظر خودم هم فکر کنم این موضوع درست باشه چون موتور واسه چرخش پروانه باید بیشتر تلاش کنه و در نتیجه زور کمتر نصیب ماشین میشه درجه حرارت بالاتر ومصرف بیشتر البته اینکار بخاطراینه که این جور ماشینها عمرشون زیاده وگرنه در زمانی که جوان بودند نیازی به این کارها نبوده اما خب رفته رفته حالات ماشین وسن ماشین که تغییر کرده ما هم باید یه تغییراتی ایجاد کنیم
راستی من بچه اصفهانم یه شورلت وانت دارم و یه نوا البته وانت را باهاش کارمیکنم
d [IMG]dsc-0017[/IMG]
یه چیز دیگه چه جوری میتونم عکس ماشینم را بذارم اینجا؟
سلام دوستان
می شه مشخصات کامل و ریز بیوک B3 ( فنی و امکانات ) رو بهم بدین. من کل اینترنتو زیر و رو کردم هیچی پیدا نکردم.
اگه میشه بگید چه آپشنایی داره
ممنون
در مورد نصب فن برقی نکاتی وجود داره که در صفحات قبل هم اگر مطالعه بفرمایید به اونها اشاره شده.ازجمله اینکه دینام فابریک نوا حدود 60 امپر هست و توان تامین برق فنها رو نداره و باید به فکر یک دینام قویتر باشید که بنده از دینام 115 امپر بنز استفاده کردم که البته به سختی سوار شد.شما از دینام 120 امپر زانتیا هم میتونید استفاده کنید و برای نصبش باید دست به اچار باشید ولی از جایی که پروانه ی خنک کنش داخل دینام هست فکر کنم نصبش ساده تر باشه.بعد هم نوبت باتری هست که باید قویتر باشه و من قویترین باتری که پیدا کردم 88 امپر صبا بود.وبعد هم که نوبت به فن میرسه در این مورد میتوانید از فن های 405 که دمنده اند و باید از بیرون نصب شوند یا فن 206 که مکنده است و باید از داخل نصب شود یا فن های ماکسیما که خودشون قاب پیوسته ی دوتایی هم دارند و طول قاب اون هم دقیقا به اندازه ی طول رادیاتور نواست و من از فنهای ماکسیما استفاده کردم.و دور قاب هم کاملا با الومینیوم پوشاندم و این فنها هم مکنده اند و باید از داخل نصب شوند.و بعد هم که سیمکشی که شامل 2 تا رله و یه مقاومت فن و یه فشنگی اب دو دمایی هست و البته من هنوز سیمکشی نکردم و تستش نکردم شما میتونید صبر کنید تا من کل سیستم رو راه بندازم و در شرایط مختلف تست کنم و سایر عزیزان رو در جریان قرار بدم.