راه اساسي آن است كه در قسمت فرمول نويسي روي منوي style رفته و داخل گزينه define فونت آن را يك فونت فارسي انتخاب كني!نقل قول:
Printable View
راه اساسي آن است كه در قسمت فرمول نويسي روي منوي style رفته و داخل گزينه define فونت آن را يك فونت فارسي انتخاب كني!نقل قول:
سلام دوستان
در حال نوشتن متنی هستم که نیاز دارم بعضی از صفحات آن به صورت landscape باشه ولی با انتخاب آن از منوی page layout همه صفحات عوض میشه یا راه حلی برای این موضوع هست . لطفا راهنمائی کنید. با تشکر
سلام
شما مي تونيد براي اين كار از منوي insert گزينه Break را انتخاب سپيس Next Page را تأييد نماييد.
سپس جهت صفحه جديد را تغيير دهيد.
سلام دوستان . من می خوام به جز صفحه ی آخر ، مراجع ، اعداد فرمت هیندی داشته باشه باید چه کار کنم تا صفحه آخر مستثنا بشه ؟
سلامنقل قول:
لطفا یکی جواب منو بده ممنون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
برای درست کردن کتاب یا کتابچه شما باید حاشیه خاصی برای صحافی در نظر بگیرید . این میزان از کاغذ در صحافی ناپدید میشه و شما دیگه اون را توی سند و نتیجه نهایی نخواهید دید .
به عنوان مثال ابتدا به منوی Page Layout رفته و از قسمت Page Setup گزینه Margins را زده و سپس Custom Margins را انتخاب کنید و از صفحه باز شده در تب Margins گزینه Gutter را مثل 1 قرار دهید و سپس از قسمت Multiple Page گزینه Mirror Margins را انتخاب کنید . حالا توی قسمت preview نگاه کنید صفحه شما به شمل زیر خواهد بود .
یعنی یک حاشیه در کنار صفحه قرار خواهد گرفت که در صحافی دیده نخواهد شد .
یه خورده کار کنی متوجه میشی .
یعنی کلا واسه درست کردن کتاب یا کتابچه یه حاشیه باید برای صحافی در نظر بگیری
یکی از مشکلات اصلی در این موارد فونت هست که با نصب فونت های استاندارد مشکل حل میشه و اگر مشکل حل نشد آفیس رو مجدد نصب کنید و فونت ها رو هم مجدد رو سیستم بارگذاری کنید
در مورد نوشتن اعدا بصورت فارسی وارد قسمت Word Option و سپس قسمت advance بشد و حالا از بخش show document content بخش numeral رو روی گزینه system قرار بدید و ok کنید.
موفق باشید
در بعضی فونت ها حرف "ی" جدا میشه، راه حل کلی نداره؟(به غیر از درست کردن تک-تک کلمات!)
- وقتی تمام حروف فارسی برعکس نشون داده میشه، راه حل کلی نداره؟
فکر میکنم برنامه Tray Layout بتونه این مشکل را حل کنه . سرچ کنید پیدا می شه .نقل قول:
یه روش هم اینه که توی منوی Home از قسمت Editing گزینه Replace را بزنید و توی قسمت Find What حرف ی معمولی را بنویسید و سپس در قسمت Raplace with حرف ی را با کلید های Shift + x بنویسید و سپس روی گزینه Replace All کلیک کنید .
با این کار تمامی حروف ی که باید به حرف قبل از خود می چسبیدن می چسبند
موفق باشی
دوستان ببخشید این واسم خیلی حیاتی من می تونم واسه ی سکشن های خاص نامرال متفاوت انتخاب کنم اگه راهی به نظر تون می رسه ممنون میشم