بچه ها راستی میدونستید هادی ساعی سه چهار سال پیش جزو تیم تکواندو پرسپولیس بوده و به نوعی جز افتخارات باشگاه پرسپولیس هم محسوب میشه.
بچه ها راستی میدونستید هادی ساعی سه چهار سال پیش جزو تیم تکواندو پرسپولیس بوده و به نوعی جز افتخارات باشگاه پرسپولیس هم محسوب میشه.
آقا راستی کسی لینک دانلود فیلم مردان پرسپولیس رو نداره!
صحنه های درگیری مربوط به نیکبخت و قطبی،درگیری توی رختکن بعد از باخت به اهوازیا همه حذف شدن.در اصل بیشتر از 2ساعت بوده ولی به 52دقیقه کاهش پیدا کرده.نقل قول:
فصل قبل حبیب کاشانی با گرفتن 70 میلیون اجازه داد و تیم فیلمبرداری توی تمام مراحل بودن،این فصل قرار بود مبلغ 200 میلیون بشه که مصطفوی موافقت نکرد.
واقعا خیلی جالبه،کارای مرزبان،شیث،قطبی وقتی بین 2نیمه پرسپولیس برق قاطی کرده بود و با مشت به تخته وایت بورد میزد و میگفت فلانی کردتون تو قوطی،من اگه جاشما بودم با لگد میزدمش،یه کم غرور داشته باشید:31:
خیلی باحاله.
به همه توصیه میکنم بخرن.1000تومن ناقابل
اره منم فیلم را دیدم
صحنه ابتدایی فیلم داشت اشکم دوباره در میومد
وقتی میگفت یک یک مساوی
تو اون دعوا که سانسورش کردن قطبی هم درگیری فیزیکی داشت یا اینکه بد و بیراه می گفت؟
اونجاش که خیلی خوف بود.اضطراب اون روز دوباره میاد سراغ آدم،وقتی اون صحنه های دلهره آور پخش میشه،گزارش فردوسی پور،نشون دادن کسایی که گریه میکردن یا میزدن تو سروصورت خودشون،اونایی که یا علی میگفتن.همشون باعث میشه آدم بازم به روز مسابقه برگردهنقل قول:
فکر نکنم.درگیری لفظی بودهنقل قول:
کجا ها میفروشن ؟ چی باید بگیم اسم سی دی چیه؟
همه دکه ها دارن.
از 1000 تومان می فروشن تا 2000.
اسمشم مردان پرسپولیسه.
نقل قول:
آره.واقعا جالبه.
خریدم بشینم ببینم چیه