به نظر من بهترین کار :نقل قول:
یک 360 در کنار یک Ps3 با ps3 بشینید انحصاری ها رو بازی کنید و با 360 هم انحصاری ها و هم مالتی ها . گرافیکاشونم که چیزی از هم کم نداره .
Printable View
به نظر من بهترین کار :نقل قول:
یک 360 در کنار یک Ps3 با ps3 بشینید انحصاری ها رو بازی کنید و با 360 هم انحصاری ها و هم مالتی ها . گرافیکاشونم که چیزی از هم کم نداره .
Slim 120 Gig = 380نقل قول:
Slim 250 Gig = 420
Fat هم 330 فكر مي كنم باشه ، ولي فكر نكنم نو پيدا شه .
خيلي هم با هم فرقي ندارن ، اينجورين : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همينجا خيليا فت دارن و راضين ، خيلي ها هم اسليم دارن و مشكليم ندارن.( ولي اسليم بگير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هارد چيز خوبيه :31: ، 120 خوبه ، اگه تو كار موزيك ويديو و فيلم و PSN و عكس و اينا هستي 250 بگير ترجيحا .
یه سوال دارم
به نظر شما میصرفه یه ps3 دست دو بگیرم؟ یعنی منظورم اینه که ایا احتمال خرابی تو ps3 هست؟
نقل قول:
به به سلام دوست ترنس باز ما:31:چطوری؟؟؟
یاد دوران قسمت موسیقی به خیر:31:
در مورد خرید این دوتا بچه ها قطره چکانی بهت میگن:31:من جمع بندی می کنم مینویسم برات که هر کدوم چه مزیتی دارن:
1-آنلاین بازی کردن: اگه اهل انلاین بازی کردن هستی xbox بیشتر پیشنهاد میشه چون سیستم انلاینش قویه و بازیهای انحصاری انلاین قوی هم داره(مثه halo و gears)البته باید بدونی این سیستم تو xbox پولی هستش
ولی مال سونی رایگانه.........ولی خوب خلوتتر از سیستم انلاین مایکرو ولی اینم بازیهای انحصاری خوفی واسه آنلاین زدن داره(مثه killzone)
2-بازیهای انحصاری:بازیهای انحصاری از نکات برجسته و مهم هر کنسول هستن چون زیبایی یه کنسول در عنواین انحصاری اون هستش..... .
از لحاظ عناوین انحصاری ps3 تعداد انحصاری بیشتری داره ولی xbox هم عناوین انحصاری کم نداره....... .برای من به شخصه تو انحصاریهای ps3 فقط killzone و heavy rain مهم هستن و تو انحصاریهای xbox هم gears و halo...... .
حالا درباره انحصاریهای هر کنسول تحقیق کن تا بدونی انحصاریهای کدوم کنسول بیشتر جذبت می کنه(البته از لحاظ تعداد ps3 برتری زیادی داره)
3-تو بازیهای مولتی که واسه هر دو کنسول هم میاد xbox در وضعیت نسبتا بهتری هست هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ بی دردسر بودن در تهیه(چون ha*ck کنسول ps3 اینده مشخصی نداره)
4-از لحاظ کپی خور بودن هم xbox بی دردسر .یعنی مطمینا تا آخر نسل کپی خور هستش........ولی ps3 با اینکه کپی خور شده ولی سختی و دشورای زیاد داره و علاوه بر اون سونی هی هی فریمور میده تا جلوی کپی خورشدن رو بگیره...... .
5-یه موردم موند اونم kinect یا move هستش..........اگه دراینده اینا رو هم در برنامه خریدت داری باید بدونی که سنسور kinect فقط واسه xbox هسش و move واسه ps3 .......... .
حالا بشین سبک سنگین کن ببین کدوم بهتره............... .
.
بسیار ممنون . ببینید من کلا به مورد 3 که شما گفتید بیشتر اهمیت میدم و خب چون کنسول ندارم مطمئنا بدون تعصب میگم . به نظر میاد دارم به یه جمع بندی کلی میرسم که کدوم کنسول رو بخرم با دلایل و شواهد روشن و راهنمایی های شما !! پولش رو نداریم هر 2 رو بخریم دیگه !! :31: البته دوستان من هم که کنسول دارن بهم پیشنهاد دادن که کدوم رو بگیرم و چرا ؟؟!! :27: اینجا هم مطرح کردم که از شما کمک بگیرم و با خیال راحت بگیرم . ممنون .
UNCHARTED 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس ها رو خود سونی به طور رسمی منتشر کرده
منبع:کد:http://blog.us.playstation.com
دوستان
يه ps3 60gb يه شخصي ميفروشه و اونطور كه ميگه خيلي تميزه!!!عكساشم ديدم----اما اونطرف قم هستن و من تهران!!!اون اسرار كرد كه من برم شهرشون و از نزديك ببينم---چون فرصت نداره خودش بياد تهران----من هم به دلايلي نميتونم برم قم---حالا به نظرتون چيكار كنم؟؟؟اصلا قابل اطميناه؟؟؟قيمتش 270 تومن----در نهايت اون پيشنهاد داد كه با پسته پيشتاز بفرسته و من هم پول به حسابش بريزم---الان چند روزه كلافه ام!!!منو از اين سردرگمي نجات بدين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در كل من يه 60 گيگ لازم دارم-----به نظر شما ميتونم تميزشو تو مغازه هاي تهران گير بيارم؟؟؟يا همينو بگيرم؟؟؟منو بزاريد جاي خودتون!!!
من کلا خرید کنسول دست دوم رو پیشنهاد نمی کنم ! چون شما نمی دونید اون طرف با دستگاه چیکار کرده ، تمیز کردنشم که کاری نداره ...
اگه این گیم پلی باشه که من تایید میکنم:31::27:نقل قول:
میگم دوستان ارزش داره پلی 3رو ه-کی کنم؟
الان دانگرید کردم یه حالی دارم که نگوووو:31:نمیدونم چه کنم الان
شما كه خودت تو امضات اونطوري گفتي---حالا ميخواي ه---ك كنيش!!!