منم مشکل قبضم حل شد و مبلغ مثل سابق شد
Printable View
منم مشکل قبضم حل شد و مبلغ مثل سابق شد
من رفتم تو سایت tct.irنقل قول:
همچنان قبض نجومی معروف وجود داره و قبض جدیدی وجود نداشت.
به ۱۸۱۸ هم زنگ زدم همون قبض نجومی رو میگه.
لینکی که برم قبض جدید رو ببینم رو لطفا قرار بدید
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
دوستانی که قبضشون درست شده مخابرات رفتید همگی
من هم مخابرات منطقه رفتمنقل قول:
هم تو سایت 195 شکایت ثبت کردم
برای من که توی سایت مخابرات ایران همون قبض قبلی هست و تغییری نکرده
سلام طرح غزال پس پرداخت 2 مگ با حجم 90 گیگ سرعتش همون 2 مگه یا میشه 8 مگ؟
مشکل منم حل شد و قبض من تصحیح شد. من اصلا مخابرات نرفتم و فقط به پشتیبانی ۲۰۲۰ زنگ زدم.
رفقا سلام پیامک همین الان از مخابرات اومد :
با سلام و احترام شهروند گرامی ؛
سرویس ADSL تلفن 2630XXXX ، نظر به اینکه هزینه مابه التفاوت ترافیک مصرفی و سقف مجاز مصرف ماهیانه (FUP) بروی قبض دوره سوم به تاریخ 97/05/01 الی 97/07/01 اعمال شده و با توجه به اینکه افزایش مصرف مذکور در زمان مناسب اطلاع رسانی نشده بود ،مبلغ مذکور از بدهی ارسالی از طریق این پیامک از حساب شما کسر میشود.
لطفاً برای پرداخت قبض جدید از تاریخ 97/07/21 با شماره های 1818 و 2000 تماس حاصل نموده و نسبت به پرداخت قبض جدید اقدام نمائید.
لازم به ذکر است در صورت پرداخت مبلغ اولیه صورتحساب مابه التفاوت مذکور در بستانکاری دوره آتی شما منظور خواهد شد. با تشکر شرکت مخابرات ایران منطقه تهران
من هم حظوری رفتم مرکز مخابراتنقل قول:
هم توی 195 ثبت شکایت کردم
هم به 2021 (شکایات مخابرات) زنگ زدم و ثبت شکایت کردم
فقط کم مونده بود برم بخابونم زیره گوشه آذری جهرمی که خداروشکر کار به اونجا نکشید.
دقیقا برای منم این پیامک اومده. من شکایت نکردم و تازه فردا میخواستم برم مخابرات حضوری پیگیری کنم که خودش حل شد.نقل قول:
رفتم توی سایت tci.ir هم قبض جدید با مبلغ ۵۰۰۰۰ تومن برای اینترنت (طرح ۲ مگ دارم) صادر شده بود.
احتمالا برای دوستانی هم که این مشکلو داشتن خود به خود حل میشه.
خب خداروشکر مشکل حل شد... فکر کردن مثل قدیمه یه رقم بالا و پایین کنن ملت صداشون درنیاد
دیگه الان توی این دوره زمونه کسی سره هزارتومن شوخی نداره با کسی .. چه برسه به این مبالغ عجیب و غریب :n01:
اون اس ام اسه واسه منم اومد. 2 بار خوندمش تا فهمیدم چی گفته. انگار به سازمان ملل نامه می خواستن بفرستن
مثل بچه ادم می گفتن "سلام...تو محاسبه هزینه این ماه گند زدیم. پول اضافشو ماه بعد بهتون میدیم. خدافس" بازم کافی بود
قبض جدیدم به صورت اینترنتی گرفتم که درست شده
توی 195 هم شکایت کرده بودم ولی هنوز خونده نشده پس احتمالا به اون ربطی نداره
حالا باید ازمایش کنیم ببینم واقعا ترافیک داخلی رو محاسبه می کنن یا نه
به نظر می یاد از این بعد گیگ آزاد حساب می کنن به جای اینکه قطع کنن؟ من می رم سریع پیش پرداختش می کنم. از همون ecare می شه تغییر داد درسته؟ اصلا حساب کتاب نداره این قبض ها
باید به 2020 زنگ بزنی و بگی به جای تعرفه آزاد, قطع بشه. ولی حتما پیش پرداختش کن. هیچ اعتمادی به اینا نیست.نقل قول:
نقل قول:
من اینو پارسال وقتی گرفتم گفتم ولی تا حالا قطع نکردن! مشکل اینه! هیچ وقت 128 نشد.
دوستان لطفا قبض بروز رو هم چک کنند. قبض پایان دوره من درست شده ولی یروز هنوز همون قبلی است.
سرویس تغییر دادم به غزال 6 ماهه پیش پرداخت. حالا قبض مهر رو خدا بخیر کنه!
نقل قول:
8!
آپلود متغیره 1 هستش. ممکنه به خاطر تنظیم مودمم باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به مخابرات منطقه زنگ زدم الان.میگه قبض جدید اصلاح شده نیومده . ۱۸۱۸ هم هم قبض قبلیمو میگه به ۱۹۵ هم شکایت کردم.
پس چرا برای بعضی هارو اصلاح کردن ؟
برای منکه هنوز مشکل پا برجاست.
از tct.ir قبض بگیر.
همین الان از همین سایت هم قبض پایان دوره و هم قبض به روز رو گرفتم.مشکلم حل نشده است.نقل قول:
من واسه تانوما باید ماهی 100 و خورده ای میدادم الان قبض اومده 240 هزار تومان! جریان این چیه؟ با 2020 هم زنگ میزنم میگه پاشو برو نمیدونم کجا حضوری بگو.
دوستان این مخابرات گزینه تمدید نداره؟ برای تمدید باید گزینه "تغییر سرویس" رو بزنیم؟ تمدید رو پیدا نمیکنم.
و آیا این طرح غزال حجمی که نشون میده برای هر ماهه؟ یا کل دوره رو داره نشون میده. مثلا 8 مگ 8 ماه 360 گیگ هر ماه 360 گیگ؟ یا کلا انقدر
به ۱۹۵ زنگ بزنید شکایت کنیدنقل قول:
به مرکز مخابراتی منطقه هم تشریف میبرید شکایت میکنید.
گزینه خرید/راه اندازی بسته اولیه.نقل قول:
ماهانه است. از روزی که می خرین شروع می شه. توی جدول سایت می تونید بینید. این 360 ترافیک داخلیه.
من این ماه 90 گیگ رد کردم الان 140 گیگ اما محدود رو 128 نشدم داستان چیه؟
دوباره سرماه قبض نجومی میاد؟ گیر کردیما با اینا :n03:
اگه بازم بهت خبر ندادن که از FUP رد شدی بازم حق با توعهنقل قول:
ولی خب شما هم رعایت کن داداش یا برو یه سرویس بگیر که حجمش بیشتره یا به اندازه مصرف کن :))))) میبینی که این بی شرفا دزدن آماده ی چاپیدن مردمن نباس آتو دستشون بدیم
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 64 230 Attenuation (0.1dB): 465 300 Output Power (dBm): 15.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 2912 123
دوستان این وضعیت خط منه میتونم سرویس 2 مگ طرح غزال رو بگیرم؟؟؟ زنگ زدم پشتیبانی گفت نمیشه . خواستم شما هم نظر بدید، اخه پشتیبانای مخابرات که سواد ندارن.
احتمال خیلی زیاد جواب نمیده و اذیت میکنه..نویز خط خیلی بالاست
سلام دوستان
من سرویس 1 ماهه 4 مگ 240 گیگ پیش پرداخت دارم.
زنگ زدم 2020 که طرح غزال 2 مگ 6 ماهه که سرعت 4 برابر و ماهی 360 گیگ میده بگیرم. ولی اپراتورشون گفت شما فقط می تونید 4 مگ 3 ماهه 130 تومن با همین حجم بگیرید و تنها مزیتش اینه که 1 ماه هدیه داره یا 6 ماهه 240 تومن بگیرید 2 ماه هدیه داره. پس این طرحای رنگ و وارنگ غزال همش تبلیغاتیه!؟
نه تبلیغاتی محض نیست ولی یادمه اون موقع که میخوندم نوشته بود بستگی داره که چه سرویسی رو از قبل داشته باشید، مثلا 512 اگه داشتید میتونستید 2 مگ بگیرید. حالا اگه مثلا توی طرح هاشون 16 مگ نباشه عملا دیگه شما نمیتونید چیزی بگیرید. من این جور یادم مونده بود حالا باز هم پیگیری کنید شاید اون سرویسی رو که میخواید بهتون بدن.نقل قول:
اون محدودیت چرنده, من راحت سرویس 16 مگ را از طریق پنل کاربری تبدیل کردم به 4 مگ غزال.
البته سرویس زیر 4 مگ من تو پنل ندیدم.
سلامنقل قول:
الان این سرویس برای تمدید دیگه نیست من امروز قطع شدم در حالی که سر برج تمدید کرده بودم وقتی رفتم دیدم سرویس 4 مگ پیش پرداخت شده 15 گیگ ترافیک داخلی یا 30 گیگ ترافیک خارجی:n35:
منم فعلا تمدید نکردم این احمق ها خودشون از سر برچ میدونستن چه غلطی میخوان بکنن در صورتی که وقتی به قسمت خرید 2020 زنگ میزدی میگفتن ما خبر نداریم در کل من که به فکر عوض کردن ISP هستم...
یعنی شما پولشو هم داده بودی یه چیز دیگه بهت دادن؟نقل قول:
من اون سرویس قبلی با 240 گیگ ترافیک رو گرفته بودم سر ماه الان قطع شدم و صفحه ECAREبالا میاد زمان که یک ماهه تموم نشده ترافیک هم من این ماه 5 روز اصلا مسافرت بودم خلاصه معلوم نیست چه خبره احتملا میگن ترافیکت تموم شده منم حوصله سر و کله زدن با اینا رو ندارم فعلا تمدید نمیکنمنقل قول:
میشه بهشون ترفند زد؟
یعنی اول زنگ بزیم بگیم سرعت رو از 4 مگ به 2 مگ 1 ماهه تغییر بدین. بعد از دو هفته زنگ بزنیم غزال 6 ماهه با سرعت 4 برابر بگیریم؟
در یک ماه نمی تونی سرویس را بیش از یک بار عوض کنی. باید یه ماه صبر کنی.
دوستان من سرویس 2 مگ 6 ماهه 90 گیگ بین الملل گرفتم سرعت سرویس نوشته چهار برابر و سرعتم همون 2 مگه هست و بالاتر نمیره زنگ زدم 2020 گفتن چون خط شما فیبر نوری هست رو دو مگ بسته شده میگم چرا باز نمیکنید که بتونم سرعت بیشتری بگیرم جواب درستی نمیدن . به نظر شما چیکار کنم به کجا شکایت کنم که سرعت بیشتر از 2 مگ بتونم بگیرم کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
اینم خطم
Downstream Upstream TCM(Trellis Coded Modulation) 1 1 SNR Margin 31.6 dB 6.4 dB Line Attenuation 40.0 dB 30.1 dB Path Mode Interleaved Interleaved Interleave Depth 64 4 Data Rate 2047 kbps 232 kbps Max Rate 18064 kbps 232 kbps Power 17.7 dbm 12.2 dbm INP 0.0 symbols 0.0 symbols
خب باگ زمان رو که درست کردن، ببینیم با باگ حجم چه میکنن :n02:
سلام بر شما و بقیه دوستاننقل قول:
باگ حجم هم درست شده چون سرویس 4 مگ من بخاطر تموم شدن حجم قطع شد وگرنه زمان دارم هنوز در کل مخابرات دیگه فایده نداره
نباید قطع شه باید به 128 برسهنقل قول: