:n04:نقل قول:
خیلی دلم میخواد بزنم تو گوش این آدم .. ولی حیف.. نماز و روزه ی قضا فقط به خود شخص و خدای خودش مربوطه. به کجا رسیده وضعمون.. هی خدا
Printable View
:n04:نقل قول:
خیلی دلم میخواد بزنم تو گوش این آدم .. ولی حیف.. نماز و روزه ی قضا فقط به خود شخص و خدای خودش مربوطه. به کجا رسیده وضعمون.. هی خدا
آقا سعید سلامنقل قول:
میشه راجع به پادگان ولیعصر اردکان یزد بیشتر توضییح بدین
من اول اردیبهشت اعزام میشم( پذیرش دارم)
قضیه 20 روز مرخصی چیه ؟
به همه میدن؟
بچه ها میگن هیچی نبر همون روز جیره میدن بر میگردی حتی کچل هم نکن ؟؟؟؟!!!
اما تو برگه سفیدم نوشته با شماره 4 بزنید موهارو
دوستان دیگه هم اطلاعاتی دارن ممنون میشم ج بدن
من 1 تیر اعزامم و پادگان اردکانم یعنی یک چهار پس اینجوری صد در صد اون دوره 45 روزه نمیخوره بهم دیگه ؟؟؟:n20::n20:
دوستان الان تو دفترچه من اضطراب و ترس و نفس تنگی رو تیک زدم به نظرتون خاصیتیم داره ؟؟؟ یا بده ؟؟؟
اقا من میخورم به ماه رمضان خوبه ؟؟ اردکانم که کویره و گرم به نظرتون رعایت حالمون رو میکنن ؟؟؟
بعد من نگران اون اردوی دو روزه هستم از عقرب متنفرررررررررررررم :n14:
بعد اقا جام جهانیم هست چیکار کنم ؟؟؟ میزارن ساعت 12 تلویزیون ببینیم ؟؟
بعد من الان دفترچه رو بفرستم اصلا احتمال داره 1 درصد همین هفته دیگه اعزام شم برا اردیبهشت ؟
سلام
دوستان اگه من با چند تا از دوستام با هم دفترچه بفرستیم یکجا میافتیم ؟ احتمالش چقدره که یکجا بیفتیم ؟
بستگی به رشته و مدرک تحصیلی و نیاز هر ارگان داره دوست عزیزنقل قول:
دوره تکمیلی یک سال بسیج فعال می خوادنقل قول:
از همون حوزه بسیج می تونی بپرسی
و اینکه پایان دوره تکمیلیت باید یکسال قبل از اعزامت باشه
خوب میشه گفت احتمالش کمتر از 5 درصد میشه که پیش هم باشید شما حساب کن چند تا مرکز اموزشی داریم به نظرم احتمالش کمهنقل قول:
دوستان الان با توجه به اینکه 1هفته تا پایان دوره آموزشی ما مونده میخوام بدونم محل خدمتم مشخص شذه یا نه؟ این شماره پرسنلی رمزی چیزی در این زمینه نداره به ما بده؟؟:n02:
سلام این که بهت گفت 20 روز مرخصی میدن حقیقت داره و جز خدمت شما حساب میشه دلیلش هم اینه که با دوستانی که دیپلم یا زیر دیپلم که تاریخ اعزامشون 19 هر ماه هست اموزشتون با هم شروع بشه دلیل اینکه هم دورتون با دیپلمه ها یکی باشه اینه که هزینه ها یی مثل برگزاری اردو پیاده روی ها یا میدان تیر کمتر بشه. بله به نظرم کچل نکن ولی موقعی که از مرخصیت برگشتی کچل کننقل قول:
عزیزم من نمیدونستم شما لیسانس هستی دوره پدافند برای دیپلمه ها هست . این که توی ماه رمضان هستین خیلی خوبه صبح تا ظهر میرین سر کلاس بعد الظهر هم میرید داخل حسینیه قران میخونید نگران اون 4 روز و 3 شب اردو اصلا نباش چون همش تو فکر رفتن خونه هستی اصلا سخت نیست اگر هم بچه های خوبی باشین و اذیت نکنین اردوتون از اموزشی خیلی راحت تره این حرفمو خودت متوجه میشی در مورد جام جهانی و تلویزیون اختیارش با ارشد اسایشگاه هست اگه بخواد میتونه تلویزیونو روشن کنه. در مورد اردیبهش هم که دیگه خیلی دیره بخوای تعجیلی بزنینقل قول:
سلام دوستان
کسایی که ارشد دادن نتایجشون نهاییشون آخریه شهریورمیاد
تاریخ اعزام رومیشه آبان واسم بزنن؟
من 27شهریورفراغت ازتحصیلم تمام میشه
بله الآن محل تقسیم شما مشخص شدهنقل قول:
اگر کسی رو تهران دارید میتونید بفهمید که کجا تقسیم شدید
شما خود شهریور یعنی تا قبل از 27 شهریور دفترچه پست کنید که نه اضافه خدمت دفترچه ای بخورید نه اینکه خود شهریور اعزام میشیدنقل قول:
اعزامتون میخوره 1 آبان و شما هم میتونید معافیت تحصیلی بگیرید
برا اینکه پارتی بازی نشه تقریبا متغییره ولی معمولا بعد از عید و 3 ماه اول ساله فکر کنم که البته مدارک افراد رو برای هر پایگاه بسیج قبل عید میفرستننقل قول:
خیلی نوکرتم به خداااا داداش ممنون .نقل قول:
فقط الان برگشتم از دکتر گفت واریکوسل گرید بین دو و سه داری معاف از رزم رو صد در صد داری ولی چون هنوز گرید 3 نشدی کمسیون ممکنه مخالفت کنه برای معافیت دائم گفت اموزشیت تموم شه شاید گرید سه شده باشی چون فشار میاد بهش
خوب دوستان راهی هست من این گرید دو نیم رو برسونم به سه ؟؟؟؟؟
اگه بعد اموزشی برسه به سه معافم میکنن اون موقع ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
عاقا فرق لیسانسه ها با دیگر سربازان در چی هستش ؟ خیلی فرق داره ؟؟؟؟؟؟ میشه یکی کامل توضیح بده .
من میخواستم برم سریع تر تموم بشه بعد ارشد رو بخونم . چون میخواد با لیسانس استخدام شم و بعد ادامه تحصیل بدم .:n16:
جالبه!نقل قول:
کلا اینایی که مشکل شما رو دارن تو خدمت حال میکنن . یه بیماری که با عمل درمان میشه و تو خدمت هیچی نباشه یه 10 روزی استعلاجی رو شاخشه
راهنمایی: این سوالتو برو تو انجمن علوم پزشکی بپرس شاید یکی راهنماییت کرد :n13:
اول اینکه که تو خدمت هرچی مدرکت بالاتر باشه بهت راحت تر میگذره .نقل قول:
الان هم رو به جایی داره میره که برخوردشون با لیسانس مثل برخوردشون با دپلمه و کلا مثل ارزش مدرک شده.
ولی به نظر من هرکس میخواد بره خدمت حداقل لیسانس داشته باشه که خیلی فرق وجود.
تو حالت کلی هم شما وقتی بری خدمت دیگه پشتت باد میخوره برا ادامه تحصیل پس اول درس بعد سربازی.
البته شاید تا موقعی که درست تموم شه شرایط استخدامت از بین بره که اون دیگه برمیگرده به خودت.
نقل قول:
خیلی ممنون داداش خوب یعنی من مثلا معاف از رزم میگیرم بعد تو اموزشیم خودمو بزنم به دردو اینا اهمیت میدن ؟ :n29:
.
.
.
.
.
بقیه دوستانم نظری دارن ممنون میشم بگن لطف میکنید مرسی
فقط الان برگشتم از دکتر گفت واریکوسل گرید بین دو و سه داری معاف از رزم رو صد در صد داری ولی چون هنوز گرید 3 نشدی کمسیون ممکنه مخالفت کنه برای معافیت دائم گفت اموزشیت تموم شه شاید گرید سه شده باشی چون فشار میاد بهش
خوب دوستان راهی هست من این گرید دو نیم رو برسونم به سه ؟؟؟؟؟
اگه بعد اموزشی برسه به سه معافم میکنن اون موقع ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستمون در جواب شما گفتن یه بیماری که با عمل درمان میشه و.....نقل قول:
واریکوسل یه بیماری ساده نیس
(یعنی وقتی بهت معافیت پزشکی میدن-الان- ببین چجوریه).
شما به خاطر 21 ماه نرفتن به خدمت داری دنبال راهی میگردی که بشه گرید3
ولی خدای نکرده باید 21 سال دنبال راهی بگردی که بچه دار بشی
شما تا 20 شهریور (یکی دو روز اینور اونور) فرصت داری دفترچه بفرستی.نقل قول:
من در تاریخ 14 اسفند دفترچه فرستادم، با اینکه تاریخ پیشنهادی رو نوشته بودم اول اردیبهشت؛ تاریخ اعزام برام اومد اول تیر (تقریبا 3 ماه و نیم بعد)
چون شهریور هم ماه شلوغی هست، پس احتمالش زیاده که اگه شهریور ماه شما دفترچه بفرستی، بزنن اول دی
اگه هم رشته و همشهری باشین، احتمالش زیاده که یکجا بیوفتین (آموزشی)نقل قول:
نقل قول:
وقتی معاف از رزم شدی، رژه نمیری مثلا
وقتی رژه نمیری، دیگه چه کاریه خودتو بزنی به درد داشتن و این چیزا
(مگه واریکوسل درد هم داره؟)
خودتم بزنی به درد، میبرن بهداری، دو تا آمپول میخوری میگن برو خدمتتو ادامه بده
اگه بعد از آموزشی بشه گرید سه (خدای نکرده)، میری کمیسیون و همه دکترها باید بدون دستگاه و معاینه (با چشم غیرمسلح) باید ببینن که واریکوسل داری، اونوقت احتمالش زیاده که بقیه خدمت رو معاف بشی.
شما چرا 14 ماه خدمت کردی؟نقل قول:
از کجاهاش زدی؟:n02::n02::n02::n04::n08::n09:
آقا یکی هم جواب ما رو بده اعزامی برج هشت 91 هستم بعد 18 ماه خدمت میگن دو ماه کسری منطقه بد اب و هوا برداشته شده باید 21 ماه خدمت کنی برج شش 91 با 19 ماه ترخیص شده آقا خواهشا کسی میدونه جواب بده مردیم زنده شدیم شامل اعزامی های 91 میشه؟
تهران کدوم قسمت باید اشنا داشته باشم؟ نظام وظیفه آشنا داشته باشم معلوم نمیشه؟؟نقل قول:
شما باید نیرو انسانی نظام وظیفه آشنا داشته باشید،چون محل تقسیمات سربازان آموزشی حدود 10 روز قبل از پایان آموزشی مشخص میشه و ابلاغ نمیشهنقل قول:
در صورت داشتن آشنا میتونی پیگیر کارات باشی
اصل خدمت آموزشه ، تو یگان اگه یکم سرزبون داشته باشی زیاد سخت نمیگذره.نقل قول:
شما به خودت فشار نیار .
اگه بیماریت شدت پیدا کرد که معافی واگه نه ادامه میدی دیگه.
بعد هم ببین یگان کجا میفتی ، شاید جات خوب باشه.
در هر صورت الان زوده که بخوای در موردش تصمیم بگیری.:n13:
شما درست میگی.نقل قول:
این دوستمون میتونه بپرسه که چه کارایی بیماریش رو تشدید میکنه و تصمیم بگیره که این کارا رو انجام بده یا نده.
انواع دیگه این بیماری هم مثل چشم میمونه که خیلیا میرن معاف میشن و بعد با یه عمل کامل عینک رو برمیدارن.
سلامنقل قول:
توی پادگان ما یه نفر بود مشکل شما رو داشت که معاف کامل شد
حدود 2 ماه تو یگان بود بعدش معاف کامل شد رفت
از همه دوستانی که جوابمو دادن خیلی خیلی ممنونم
فقط من نمیدونم از کی بپرسم گفتم از شماها بپرسم من الان بخوام برای معاینه برم دکتر باید در مرحله اول چیکار کنم ؟؟؟ برگ معافیت توی دفترچه رو ببرم پیش پزشک معرفی شده از سوی نظام وظیفه که معاینه کنه و اگه حالا گرید 3 یا 2 بود توش درج کنه و منو میفرسته کمسیون ؟؟؟
بعد اون برگ شماره 2 که ماله پزشکی هستو پر کرد مثلا زد شماره 2 یا 3 بعد من باید دفترچه رو ببرم بدم پلیس +10 و ارسالش کنم ؟؟؟؟
بعد اون جوابش میاد که منو میفرستن کمسیون ؟
ممنون میشم بگید چیکار کنم
برا اینکه معاف بشی، دکتر از فاصله 3 متری نگات میکنه، اگه به سادگی ببینه که واریکوسل داری، خیالت راحت، حتما معافینقل قول:
ولی اگه به قول خودت بین 2 و 3 باشه، احتمالش خیلی خیلی زیاده که بری سربازی
از مراحل دقیقش اطلاعی ندارم
دوستان دیگه بگن مطمئن تره
تونستن که میتونننقل قول:
ولی حرف من اینه که اول تحقیق کنن که این بیماری چه مضراتی میتونه داشته باشه، بعد دنبال بیمار کردن خودشون برن.
ولی اینکه شما این بیماری رو در حد یه عمل لیزر چشم یا زندگی با عینک ببینی خوب نیس.
بچه دار شدن (لااقل زندگی ایرانیها) که مهم هستش
و من فقط میخواستم اینو بهشون بگم که اگه عمل هم کنن، باز امکان داره بچه دار نشن.
پس با علم به این موضوع، رفتار کنن که بیماریشونو تشدید کنن یا نه.
من 8 ماه و 10 روز کسر داشتم که متاسفانه چون جوابش رو دیر دادن 7 ماه و 2 روزش رو تونستم استفاده کنم.نقل قول:
کیا میگن؟ مگه قراره هر کسی هر حرفی بزنه شما باور کنید؟نقل قول:
دکترش حتما این موارد رو بهش گفته .نقل قول:
نباید بیاد اینجا بگه که عوارضش اینه.
منم گفتم انواع دیگر این بیماری مثل چشم میمونه.
یه مورد هم بود که یکی از دوستان چند سال پیش پرسیده بود که اون رو برا شما پ.خ میکنم.
من و يكي از دوستام تا ديروز ميخواستيم در حال تحصيل واسه معافيت پزشكي اقدام كنيم كه نزاشتن گفتن بايد از دانشگاه انصراف بدينقل قول:
و داريم نامه انصراف از دانشگارو ميگيريم
انصراف از دانشگاه مشكلي در ادامه تحصيلمون ايجاد نميكنه؟
دوستان به بزرگي پستان در اقايون كه خيلي تو ذوق ميزنه و تو چشمه چطوري معاف ميدن؟
دكتر چطوري معاينه ميكنه و معافي صادر ميكنه؟
فك كنم به بزرگي پستان در اقايون ژنيكوماستي ميگن نميدونم
اگه با دکتره آشنا باشه میگه، وگرنه میگه بیا عمل کنمنقل قول:
اتفاقا باید گفته بشه
برا کسی که دندونشو میکشه زیاد مهم نیس بگی
چون طرف خودش میدونه دندون نخواهد داشت
ولی این خاص هستش.
من معذرت میخوام ؛ "انواع دیگر" رو اشتباه متوجه شده بودم.
ازتون عذر میخوام
ممنون از پ خ
بله میشه مجانی در حین خدمت عمل شد و 15 روز هم استعلاجی میدن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ژنیکوماستی شدید معاف دائم.تشخیص با پزشک هست
الان تو نت خوندم ژنيكوماستي تو ليست بيماري هاي غدد بيضه هست ولي من غدد بيضم مشكل نداره و بزرگي پستانم ارثي هستش پدر و برادر كوچكترم نيز ژنيكوماستي دارن
با اين شرايط معافيت پزشكي به من تعلق ميگيره؟