نقل قول:
همین پست رو در 22 تاپیک دیگه مشاهده کردم..
Printable View
نقل قول:
همین پست رو در 22 تاپیک دیگه مشاهده کردم..
کسانی که سرویس 128 محدود دارن سرعت شبانه و روزانشون چنده ؟
دوستان دیشب مشکل افت سرعت و تایم اوت نداشتن ؟
پس با این حساب نویز من یه سری عدد های نجومیه...چه طور اینجوری اینقدر خوبه؟؟؟؟اشتباه ننوشته؟؟؟نقل قول:
اینم یادم رفت بزارم ! نحوه تاثیر نویز (snr) در اتصال :
* 6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
* 7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
* 11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
* 20dB-28dB. = Excellent
* 29dB. or above = Outstanding
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برمیگرده به باگی که لینکسیس داره ! مودم خودمم همین مشکل رو داره ! عدداش اشتباهه ...نقل قول:
برا همین با یه مودم دیگه تست کردم !
خوب ما هم تصمیممون قطعی شد تا دو سه روز دیگه درخواست سرویس 512 محدود میدم که تا وقتی صبانتم تموم میشه اون یکی رانژه شده باشه. امیدوارم تجربه خوبی باشه پشیمون نشم. :n09:
خیلی روز داره نه!؟ معروفترین و رسمی ترین انجمن تایپیک ISP ها اینجاستنقل قول:
دوستان این انجمن رو دستکم نگیرید هرکس پارس انلاین OR افلاین گوگل کنه مستقیم سر در میاره اینجا مثه خودم
یعنی اگر هزار نفر جمع شید به سمت ISP و اعتراض کنید اونقدری که این تایپیک تاثیر داره اون هزارنفر نداره
شک داری که پول میگیری تبلیغ میکنی؟نقل قول:
با اینحال بازم شک داری؟نقل قول:
امثال تورو در 22 تایپیک دیگه دیدم هر 23 پستی که به نفع ISPتون میدید 1 پست هم خودزنی و فحش میدید تا کسی بهتون شک نکنه!نقل قول:
چرا پارس در یک سری ساعات بطور عمد سرعت رو میمکه اصلا منظورم شبانه نیست در تمام سرویس های پارس در یک سری ساعات در روز بسیار وضع خرابه و به همون چیزی هم که میگند عمل نمیکنند
مثلا در نامحدود این یک دروغه بزرگه که ما میتونیم تا 20 گیگ با سرعت 1 مگ دانلود کنیم ما فقط در یک سری ساعات خیلی محدود میتونیم دانلود کنیم این مشکل مختص نامحدود نیست شما هر سرویسی داشته باشید عملا در یک سری ساعات اینترنتتون فلج میشه این رو من پیگیر بودم که به یکباره پشتیبانی گفت بله در یک سری ساعات مشکل داریم شما در ساعات دیگه امتحان کن
من اصلا دنبال دانلود نیستم موزیک انلاین گوش میدم و پیج باز میکنم من هم از پنج فقط صفر میدم به پارس و به دیگر isp ها هم 2 میدم
این تایپیک رو رها کنید و بزارید برای پیگیری مشکلا باشه بیخیال تبلیغات باشید چون هستند امثال من که با شماها برخورد کنند مطمئنا این برخوردها بیشتر به ضرر شماست
من از دیشب تا الان قطعی های طولانی داشتم. ساکن تهران هستم.شماها هیچکدوم این مشکلو نداشتین از دیشب؟
نقل قول:
اینم فقط به عشق تو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا لطفا دیگه پست نده اوکی ؟
چون تهمت زدن به کسی که داره سعی می کنه تو یک فروم فعالیت و کمک کنه خیلی کار زشتیه. امیدوارم به این حرف پی برده باشی.
من 15 سالمه و کارمند پارس آنلاینم. !!! خیلی هم ازش تعریف می کنم نه ؟ این درد و دل و گریه ها تون رو لطفا به بخش پشتیبانی در میون
بذارید نه با من بدبخت !:n07:
:n02:
مشکل از پس مشکل دیگر
من اهل تهران هستم
از یک سال و نیم پیش از پارس افلاین سرویس میگرفتم (256 محدود) اوایل با 195 دانلود میکرد بعد این سرعت به 110 رسید و در عید فطر امسال یکدفعه به 360 و حتی در برخی ساعات 420 دانلود میکرد تا اینکه از دو هفته ی پیش قطع شد و بعد هم هی قطع و وصل شد زنگ زدم مشکل رو برطرف کردن اما الان سرعتم از 54 بالاتر نمیره!!!
نه به این شوری شوری نه به این بی نمکی!!! واقعا شورشو در اوردن به همون 195 راضی بودیم الان شده 54!!!
من که اگه ادامه داشته باشه میرم 512 نامحدود مخابرات می گیرم!!
اینجا تاپیک مشکلات پارس آنلاین یا رینگ بوکس!
یکم مراعات کنید عزیزان
پست های ... لطفا حذف شوند
نقل قول:
این رو به کسی بگو که این قضیه رو شروع کرد !!!
یه مدت بود بعد ظهر ها سرعت خیلی پایی می امد
نقل قول:
از این تیپ مشکلا پیش میاد ! زنگ بزن بهشون یه تم بده ببینن مشکل کجاست ! سرعت منم یه مدت کم بود ! اینقدر زنگ زدم تا بالاخره مشکل رفع شد ! کلا با چند بار ریست کردن پنل و بررسی مواردی که ممکنه مشکل ساز شده باشه ، میشه یه کاریش کرد !
ولی در کل ، 512 مخابرات فکر کنم به صرفه تر باشه ! ( مخصوصا اینکه نامحدود هم هست ! ) حالا از هر نظر که حساب کنی ! چه حجم دریافتی ! چه هزینه و ...
من که 512 پار آنلاین دارم سرعت دانلود رایگان120 بود دیشب و دیشب 6 گیگ دان کردم
مطمئنی با سرعت 120 میشه توی 5 ساعت 6 گیگ دانلود کرد ؟! :n02:نقل قول:
از دوستان کسی 256 نامحدود با 33 گیگ هیه نداشت ما رو راهنمایی کنه ؟!
بله برایچی نشه میخوای برو امتحان کن خودت بخر !!:n02:
سلام
من الان 3 روزه 128 نامحدود گرفتم ولی ای کاش ای کاش نمیگرفتم من تو 3 روز با 256 حجمی اونهم رایگان 5 گیگ راحت میگیرفتم اما الان با داشتن 128 و 24 ساعته هم دارم دانلود میکنم اونهم امده ام یک وی پی اس مخصوص دانلود گرفته ام که مشکل افت لینک مستقیم نداشته باشم هنوز نتونستم 7 گیگ را دانلود کنم خیلی خیلی بده و اقعا که سرعت دانلودم همین الا هستش 10 کیلو بایت یک فایل یک گیگی را گفته تا 10 ساعت دیگه میگره خوب اگر من 256 حجمی داشتم شب میگذاشتم 3 ساعته دانلود میشد پول برق و هزینه های دیگه هم کمتر بود الان 10 ساعت بزارم برای دانلود پول برق بیشتر میشه که :n02:
یارو زنگ زدم گفتم می خواهم 128 نا محدود بگیرم سرعت دانلودم چند میشه گفت اگر 11 هزار توان بدی 20 تا 30 سرعت دانلودت ولی اگر 27000 تومان بدی سرعت دانلودت را حتی تا 150 کیلو بایت تضمین میشه :n21:
شیطونه میگم برم :n24::n25::n25:
سلامنقل قول:
سرعتت حتما حول و حوش 400-350 بوده ! چون با سرعت 120 بیشتر از 2.1 گیگ نمیتونی دانلود کنی ! با یه حساب سر انگشتی میشه حسابش کرد ! 350*60*60*5 = 6,3 گیگ ! در کل شانس باهات یار بوده :n02:
:n02: حاجی حالا شما کدوم سرویس رو گرفتی ؟! 11 تومنی یا 27 تومنی ؟!نقل قول:
شاید ساعتهای 3 اینا زیاد شده تا جایی که من دیدم تا 120-130 رفت
هر شب سرعتت همینطوره یا نوسان هم داره ؟ مثلا یه شب کم باشه یه شب زیاد ؟!نقل قول:
27000 توماننقل قول:
دوستان ساعت رایگان پارس آفلاین همچنان 2-7 صبح هست آیا ؟؟
هدفت از این پارس آفلاین گفتن چیه ؟حاشیه نرو به سوالت رو بپرس لطفا
بله ، البته من از 1:50 هم امتحان کردم باز هم رایگان حساب شده. کلا یه چند دقیقه زودتر شروع میشه و چند دقیقه ذیرتر هم تموم میشه. البته ظاهرا برای همه یکسان نیست.نقل قول:
دوستان من وایمکس ایرانسل دارم و ماهی 83 هزار دارم پول میدم اما یک کلیپ نمیتونم تو یوتیوب ببینمفقط به درد دانلود میخوره. دارم adsl می گیرم.من میخواهم طرح 512 ماهی 30gb را بگیرم.اساتید لطف کنند بگند با تعرفه ای که گفتم سرعت دانلود رو چند هست در طول روز همچنین در ساعات مصرف ازاد با این اکانت سرعت دانلود چه مقداری است .لطفاً رانمایی کنید .
نقل قول:
برست رو 4 مگ بسته شده. در مراکزی که کشش ندارند رو 2 مگ.
در ضمن ویدئو دیدن در یوتیوب به دو پارامتر ربط دارد نه فقط پارامتر دانلود. به پارامتر دیگه ای ربط داره به نام پینگ. پینگ ایرانسل بالاست برای همین نمیتونید از یوتیوب به طور Smooth استریم کنید.
باید اون فلفل شکنی هم که دارید مناسب باشه و به روت خوبی وصل بشه که پینگ رو خیلی بالا نبره !
من اینترنتم تمام شده بود انلاین تمدید کردم ولی وصل نکردن فکر کردم درست واریزنشده دوباره واریزکردم امروز صبح وصل شدولی دوبار از حسابم پول کم شده ایمیل هم ظهر فرستادم ولی جواب ندادن ؟
حالا من چطور اون پولی که بار دوم از حسابم کم شده رو ازشون بگیرم ؟:n25:
بله دوست من پارس آفلاین (دزد حجم) همون 2 الی 7 ه .نقل قول:
یه سوال اگه به چیزی اعتراض داشته باشی بای از صفحه ی شخصی بهشون بگی یا ایمیل؟؟اگه ایمیله میشه ادرسش رو بدید
دزد حجم !؟ :n19::n19::n19:نقل قول:
لوووووووووووووووووووووووو ووووووول
واقعا دزد حجمه من توی 3 ماه 10 گیگ ترافیک خریدم با اینکه فقط وبگردی میکنم.
ممنون رضاجاننقل قول:
آقا ساعت رایگان چیه سرعت من در ساعات غیر رایگان شده 12 کیلوبایت!رایگان بخوره تو سرشون. آخرین بار تماس گرفتم گفت نویز خطتون برطرف شده. این up که گفتید را هر عددی من بگم میگذارند؟برای من چند ماه اول مشکلی نبوده،اگر از بروز نبودن تجهیزات و ... باشه باید از همون اول مشکل داشته باشه درسته؟
کسی 256 نامحدود ماهی 45 تومان رو تایید میکنه، از نظر سرعت ؟
من 128 نامحدود دارم سرغت در 24 ساعت شبانه روز 17 ساعت بین 20 تا 60 متغیر هست و دوساعت بین ساعات 7 تا 9 صبح 129 کیلو هست و شب هم 2 تا 7 صبح که زیر 30 هست.در کل میگن که به منطقه مخابراتی ربط داره.در ضمن 128 روی یک مگ بستن و 256 احتمالا روی 2 مگ بستن:n20:نقل قول:
سلام دوستان من میخام پارس انلاین 128 11 هزارتومنی بگیرم
سرعت دانلودم چقدر میشه؟
بعد از تموم شدن دوره میشه 512 از اینترنت تمدید کرد ؟
زنگ زدم گفتن فقط باید 6 ماهه بگیری البته دو ماه پیش !
الان نمیدونم اینطوریه یا نه ؟
سرعت دانلود باید 200تا250 باشه ....باید مدرک بدی مثل جواز کسب یه چیزایی تو همین مایه ها
نقل قول:مدرک نمیخواد.من حدود 5 ماه 265 و الان 2 ماهه 512 دارم.مدرک هم ندادم.میگن مدرک ولی به راحتی ارتقا دادم.پول مهمه نه مدرک:n19:نقل قول:
والا خودشون که میگن روی 1.5 مگ بستنش، یعنی سرعت میشه 192، اما خواستم یه ارزیابی کنم ببینم واقعا اینطوره یا دروغ میگن !نقل قول:
من 128 نامحدود دارم سرغت در 24 ساعت شبانه روز 17 ساعت بین 20 تا 60 متغیر هست و دوساعت بین ساعات 7 تا 9 صبح 129 کیلو هست و شب هم 2 تا 7 صبح که زیر 30 هست.در کل میگن که به منطقه مخابراتی ربط داره.در ضمن 128 روی یک مگ بستن و 256 احتمالا روی 2 مگ بستن:n20:
زنگ نمیزنن بگن مدرک بیار ؟ :n02:نقل قول:
مدرک نمیخواد.من حدود 5 ماه 265 و الان 2 ماهه 512 دارم.مدرک هم ندادم.میگن مدرک ولی به راحتی ارتقا دادم.پول مهمه نه مدرک:n19:
دوستان لطف کنن از ping 210.148.52.125 و ping konami.net -t واسم عکس یا شرح حال بدن ! منفی تی هم حتما بذارید !!!
من از همارا مگا خریدم اما بعد از ظهر به بعد پینگم میره بالا و تایم اوتها شروع و زیاد میشن و عملا نمیتونم دیگه pes رو براحتی انلاین بازی کنم !
خواستم بدونم در طی ساعت مختلف مخصوصا شب ها واسه پارس انلاین چطور هست ؟
من که 512 دارم پینگم ثابته مثلا بین 60 تا 70