مبین نت اصلا 512 یکماهه 4 گیگ دیگه نداره همین 2 روز پیش تمدید کردم مجبور شدم 1 مگ بگیرم
Printable View
مبین نت اصلا 512 یکماهه 4 گیگ دیگه نداره همین 2 روز پیش تمدید کردم مجبور شدم 1 مگ بگیرم
همین الان چک کردم ، برای من هست 512 یکماهه 4 گیگابایتنقل قول:
این سرعت 512 مبین نت برا همه همینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس تازه گذاشتن. ولی الان 1 مگ و 512 هیچ فرقی ندارن. فقظ گرون ترهنقل قول:
پس تازه گذاشتن. ولی الان 1 مگ و 512 هیچ فرقی ندارن. فقظ گرون ترهنقل قول:
1 مگ چند روزه سرعتش از 40 بیشتر نمیشه
سلام
چه عجب بالاخره بعد از مدت ها صفحه مشترکین از حالت بتا خارج شد؛
دوستان سرعت دانلود من تو ساعات شبانه میاد رو 40 (طرح 2 مگ 1 ماهه) ،میخوام بدونم برای همه همینطور شده ؟
یه مودم BM632W دارم که یکماه و نیم دیگه طرح 2 مگ داره ، کسی خواست میفروشم .
بابا مبین نت هر چی ما از دستش داغونیم ولی بعضی ها واقعا دروغگو هستن چرا خبر های الکی مزنید
512 کجا برداشته شده ببینید ارتباط بی سیم همه جای دنیا گرونه نه تنها ایرانه درسته قیمت ها بالاست
سرعت خوبی نداریم محدودیت هست ولی چاره چیه با فحش و داد و بی داد مشکل حل میشه اگر مبین بفهم بود تا الان
فهمیده بود نیاز کاربر های خونگیش چیه در هر صورت هر چقدر هم که از این شرکت بدتون میاد دروغ دیگه پخش نکنید زشته
چند میفروشی؟بدم خودمو از دست ایرانسل خلاص کنم که دیگه اعصاب واسم نزاشتهنقل قول:
Sent from my A1-810 using Tapatalk
والا واسه من ۵۱۲ است سرعت دانلودم رو نهایت صد هستنقل قول:
بیخود پول پای دو مگ نده فقط اسمیه
بکس الان یه مگ 4 گیگ گرفتم سرعتش تا 190 میره عجیب شده
گول این زیاد شدن سرعتارو نخورین همش برا زودتر تموم شدن طرحه چه فایده ساعت رایگان که سرعت زیاد نمیشه
دوستان یک سوال حیاتی!
یه مودم مبین نت رو بدون ذخیره اطلاعات و کانفیگ های قبلی ریست شده! (توسط سوراخ پشت)
در حال حاضر فقط یوزر و پسورد رو دارم!
دقیقا چطوری باید یوزر و پسورد مبین نت رو مجدد به صورت درستی وارد کرد؟
در مودم وارد بخش VoIP شدم! در اونجا یک تبی داشت به اسم SIP USER! در اون قسمت می شد یوزر و پسورد رو وارد کرد، اما ازت SIP ID و SIP PORT می خواست!!!
لطفا اگر امکانش هست راهنمائی کنید.
دادا چرا شایعه فراکنی میکنی همین امشب با این سرعت یه مگ با نهایت سرعتش 200 کیلو بیت دان کرده نزدیک2.33گیگ دان کردم اینم عکسشنقل قول:
راستی دوستان انگار سرعتمو رو 1و5مگ بستن اینم تست سرعتش
دادا تول ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن تو مروگر به یوز و رمز رو admin وارد کننقل قول:
بعدش طبق عکسی زیر برو اونجا تو user idو user pass نام کاربری و رمزو بزن بعدشش apply رو بزن و تمام
داداش کدوم عکس زیر؟نقل قول:
عکسی باز نمی شه!!!
در ضمن، من می دونم چطوری باید وارد مودم بشم، فقط نمی دونم کجا باید یوزر و پسورد اکانت مبین نت رو بدم!
عکس رو گذاشته من که میبینم احتمالا ایراد از مرورگر شماست...برو قسمت وایمکس wimax بعد هم security یوزر پسورد رو وارد کن.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
از سمت چب که وارد مودم شدی یه بخش داره به اسم wimaxروش کلیک کن بعد رو بخش securityکلیک کن تو user idیوز نیم و تو user passwordهم رمزو وارد کن و گزینهapply رو در اخر بزن تمام شد:n02:نقل قول:
سعید جان ممنونم، عکس لُود شد.نقل قول:
من یوزر پسورد رو وارد کردم، اما باز هم کانکت نمیشه! اکانت هم شارژ داره!
یه چیزی...
یوزر تو با MOB شروع میشه و به .net ختم میشه، اما یوزر من فقط یک عدده!!!!
حتی آخر یوزر خودمو mobinnet.net هم اضافه کردم، اما اتفاقی نیوفتاد!!!!
اینم عکس از مودم .
دوستان، من رفتم تو صفحه care.mobinnet.ir و اونجا USER رو گرفتم! برای تست رفتم به صفحه mobinnet.net و در اون صفحه USER و پسورد رو وارد کردم، اما می گه The user name or password you entered isn't correct. Try entering it again.
مگه پسورد اکانت همون پسوردی نیست که برای ورد به صفحه mobinnet.ir وارد می کنیم؟؟؟
دادا یوز و رمز همونه که زیر مودم نوشته و باهاش به صفحه مشترکین میرینقل قول:
من اهل شایعه پراکنی نیستم اتقاقاً طرفدار پیشرفت شرکتایی مث مبین نت هستم ولی وقتی داره پول 512 میگیره چرا از 256 کمتر میده این کمی عجیب نیست؟ این پینگ مسخره چیه؟ این سرویس دهی نیست این یچیز دیگست که بیشتر سرگردنه ها کاربرد داره...نقل قول:
خوشبحالت سرعتت زیادتر شده داری حالشو میبری ولی برا من که 512 دارم که هیچی نشده این از سرعت امروزش شب هم تست میگیرم رایگانش هم بزور تا 15تا میره
خوشم میاد بازم میرید دنبال مبین نت, اگر می دونستید چه شرکتای دیگه هم هستند که اصلا قابل مقایسه نیستند با این مبین نت آشغال دیگه حتی یک لحظه هم فکرشو نمی کردین.یکبار گفتم کجا ولی کسی گوش نداد.فقط میام اینجا و به مبین نت میخندم.وقتی تو ساعت رایگان با وایمکس با سرعت 512 دارم با 1.1 مگ تو IDM دانلود میکنم خودتون مقایسه کنید چند برابر حتی سرعت 2 مگ مبین نت بدون هیچ محدودیت و کم شدن سرعت دانلود می کنم.وقتی شبی 15-16 گیگ دانلود میشه کرد تو 5 ساعت بازم میگید مبین نت ؟ ارزونتر هم در میاد
کدوم ISP?نقل قول:
یه speedtest هم بزار
Sent from my GT-I9300
کسی هست با vuze دانلود بزنه؟ میگن سرعت چند صد برابر میشه ارزش داره بجای idm استفاده کنیم؟
نقل قول:
دوست عزیز هم شما درست میگید و هم ایشون. دیگه همه بعداز مدتها مشتری وایمکس بودن میفهمن که سرعت بستگی به دکل و ترافیک منطقه داره. یعنی اگه سیگنال خوب و ترافیک کم باشه، سرعت عالی هست و برعکس. من خودم دیشب دم ساعت ۷ صبح حتی سرعتم لحظاتی به ۴۰۰ کیلوبایت هم رسید ولی حیف که دم ۷ بود و باید مودم رو خاموش میکرد. اما خوب شبهای قبل سرعت در حد ۵۱۲ تا یک مگابیت بود و نه دو مگابیت.
نقل قول:
بیزحمت معرفی کنید. من که الان از شاتل جز دردسر و هزینه چیزی ندیدم. منطقهمون شلوغه و حتی با کمتر از یک مگابیت شبانه محدود میشم. دوستانم توی صبانت هم به شکر خوردن افتادن و گویا پارسآنلاین هم خوب میتیغه و بعد حجم میده.
داداش وضعت نتت خیلی خرابه کدوم شهری زنگ بزن شکایت کننقل قول:
اون که درست همین دیشب خواستم با سر برم تو لب تاب بعضی از سایتها رو عین چی وا میکرد بعضی ها رو نه کل اعصابم خطخطی شده ولی این تو ساعات رایگان درست میشه نمیدونم چرا؟؟نقل قول:
سلام، تا جایی که بنده اطلاع دارم vuze مخصوص دانلود فایل های torrent هست، بنده یه مدت کوتاه ازش استفاده می کردم، برای دانلود torrent خوب بود.نقل قول:
سلام
الان 2 ماهی میشه که از مبین نت سرویس گرفتم کمو بیش ناراضیم چون حس میکنم ترافیکو میخوره!فضایی از حجمم میشه با اینکه کار خاصی نمیکنم با نت!
حالا سوالم این که مبین نت مثل سایرین ساعاتی برای دانلود نامحدود نداره؟
من توی سایتش چیزی با این عنوان پیدا نکردم!
مرسی
اون نامحدودی که اسمش نامحدود باشه ندارهنقل قول:
ساعات رایگان داره ولی حجمیه
نقل قول:
نکنه این هم شده مثل تنتاک که براش جوک ساختن استفاده ازش همه کار میکنه از جمله شستن ظرفها و عوض کردن کهنه بچه و غیره و غیره؟:n06:
درکل هر کاری کنید هرگز سرعتتون بیشتر از اونی که سرور بهتون اجازه میده، نمیشه. یعنی اگه جاهایی به دلایل مختلف سرعت میره، بخاطر این هست که سرور اجازه سرعت بیشتر رو داده و البته ترافیک هم کم و اتصال هم خوب بوده. یعنی نمیشه با یه اکانت مثلاً یک مگ، در حد ۱۰۰ مگابیت دانلود کرد.
الان هم IDM جدید با ۳۲ کانکشن همزمان، بیشترین اتصال رو میده و جوری هست که خودش هم گفته که امکان داره این تعداد بالای اتصال رو همه سرورها ﴿مثل سرورهای نازنین وطنی﴾ اجازه ندن و بدتر باعث کم شدن سرعت بشه. قضیهاش مثل رانندگی پرگاز و ترمز مکرر هست که برخلاف تصور خیلی جاها از یه رانندگی معقول که ترمز رو به حداقل میرسونه، کندتر هست. چون مشابه رانندگی توی دانلود هم باید برای هر اتصال، اول وصل شدن به سرور و تبادل اطلاعات شناسایی انجام بشه و بعد سرعت شتاب بگیره که اگه این دفعات تعدادش زیاد باشه، بدتر سرعت رو کم میکنه.
یعنی IDM الان هم بهترین هست ولی با انتخاب معقول تعداد کانکشن بسته به شرکتی اینترنتی و ساعت دانلود. و البته Vuze هم همونطور که ghadeer عزیز گفتن مخصوص دانلود تورنت هست و نه دانلود مستقیم.
اها مرسی
با اینکه خیلی تفاوت چندانی نداره ولی میدونی چه ساعاتی هستن؟
3شب تا 7 صبح ولی بیشتر از 2برابر حجم طرحت نمیتونی دانلود کنی.نقل قول:
اخیرا پست های اسپم توی این تاپیک زیاد شده. لطفا رعایت کنید.
درباره برنامه Vuze من چیزی نمیدونستم. دیشب وقتی اینجا دیدم دربارش صحبت شده و گفتید برای تورنته دانلود و نصب کردم. عجیب جواب میده!!! :دی دمتون گرم :n16:نقل قول:
راستی جدیدا مبین نت برخی موارد سرعت رو پیش از سقف قرارداد می بنده، از دید روانشناسی برای اینه که حرص و ولع دانلود رو در کاربر بالا ببره و کاری کنه که زودتر حجمش تموم بشه :n15:سیاست خیلی کثیفیه که مبین نت پیش گرفته.
موندم امیدوارتون کنم یا ناامید... پروانه کسب مبین نت برای یه سال دیگه اعتبار داره و همراه اول گفته تمدیدش نمی کنه. حالا این که چه اتفاقی برای شرکت و کاربرانش بیافته، الله اعلم! احتمالا در یه شرکت دیگه ادغام بشید اما اون شرکت کدومه اینم باز معلوم نیست.
پ.ن: من تنتاک ندارم، نمیدونم چجوریاست و اصلا هم علاقه ای ندارم بدونم!!! ولی پرفکت استپز دارم. خداییش اوایل اصلا نمیدونستم چی چی هست و همینجوری خریدمش! :دی ولی واقعا جواب میده، دیر خسته میشم توی پیاده روی...
جدیدا فهمیدم که سرعت اینترنت ساعت 6 صبح خیلی بالاست، همین طور که میدونین سرعت دانلود شبانه پایین تر از حالت عادیه. به نظرتون ممکنه ساعت 6-7 مجانی نباشه و الکی گفته باشن تا 7؟نقل قول:
یا امام حسیننقل قول:
خدا کنه ایرانسل نخردش که بدبخت میشیم