دوستان یه سوال. هرجا گشتم ساعت سرور آسیاتک رو پیدا نکردم که باهاش دانلود شبانه رو اوپتیمم کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
Printable View
دوستان یه سوال. هرجا گشتم ساعت سرور آسیاتک رو پیدا نکردم که باهاش دانلود شبانه رو اوپتیمم کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
عزیز سرویست چیه؟نقل قول:
شما خوب روز و شب سرعتت یکیه مال من که تا تایم رایگان شروع میشه محدود میشه
حالشو ببر:n33:
دوستان username آسیاتک تهران بصورت پیش فرض چی هست که داخل مودم بزنم؟ شماره تلفن خالی 8 رقمی؟ یا با 21؟ یا با 021؟
شماره تلفن 8 رقمینقل قول:
ممنون، هرچی میزنم error 691 میده گفتش فردا میره مرکز چک بکنه...
اینی که شما گذاشتی سرعت دانلود از سرور داخلی ایران هست که سرعت اینهنقل قول:
من هم روی سرور ایران در ساعت رایگان سرعت دانلودم از این هم بیشتره و حدود 1.5 مگ هست
مهم سرعت سرورهای خارجی و تک کانکشن هست که فعلا چند وقتی هست افتضاحه ....
واسه ما که داخلی خارجی نداره همشو محدود میکنن رو 250 ... حتی سرور های Hostdl ...نقل قول:
اگه داخلیا سرعت خوب می بود میشد با یه سرور مجازی خارجی ها رو هم درست کرد .
اصلا بیشتر سایت های ایرانی از پارسال مال خود آسیاتک هست از سرور خودش دانلود نکنه دیگه فاتحه چند وقت ایترانت اومده میان از سرور ایران میذارن از خارج بذارید اونوقت بگین ایتنرنت داریم با فیلتر هوشمند سرور دانلود خارجی هم ببنددن دیگه رسما با کره شمالی یکی شدیمنقل قول:
من هرشب رأس ساعت 12 شب اینترنتم قطع میشه فردا صبح طرفای 8 یا 9 صبح میاد .چرا؟کسی مشکل نداشته؟
چند ساله اکانت رپیدباز دارم با این اعماله محدودیت عملا غیر استفاده شده واسم سرعتش تو تایم رایگان 120 و غیر رایگان 250 هست اگه شهاب بگیرم 250...نقل قول:
یادش بخیر یه زمانی(سال های89-87) با صبانت از 3 تا 8:45 صبح شبی 4 گیگ دانلود میکردیم اون موقع تو شمال فقط اندیشه سبز خزر بود که سرعتش به زور به 80 90 میرسید.....
من تو تایم رایگان سرعت سرور داخلی با خارجی برام یکیه ! هم هرو 90 هست ! نمیدونم چرا اینجوریه سرور داخلی باید بالاتر باشه ولی ...نقل قول:
---------------------
اوه اوه عجب شیر تو شیری این آسیاتک هر کسی یک سرعتی داره کدوم سرویس دارین سرعت روزانه چقدر هست ؟ سرویس های شهاب که خیلی پول میگیره با این سرعت!نقل قول:
سرویس 1 مگنقل قول:
روزانه هم رو همونی که خطم بسته شده یعنی روی 5 مگ هست
90 خیلی کمه شبی یک گیگم نمیشه با این قیمت های بالاش من شبانه دارها ایرانسل 4g عالی داخلی خارجی 1 مگ ولی بسته نامحدود برداشتن فن اوا امتحان کردم 190 فیکس شبی 3 گیگ ولی سرعت روزانه داخلی خارجی ثابت نبود هر چند هفته بالا پایین میشد عصر تلکام زنگ زدم قیمت هاش که عالیه حالا هفته دیگه خط تخلیه بشه میگم چجوره ولی 8 گیگ شبی هم دانلود دارن عصرتلکامنقل قول:
چرا من حدودا شبی 1.5 گیگ دانلود دارمنقل قول:
کلا آسیا تک شبانه رو سرعت اسمی میکنه
اسیاتک هزینه سرویس هاش خیلی بالاست الکی هم میگه ما تو مرکز پورت هامون بالای 1 مگ یکی نیست بگه پورت که دیتایی نیست براش نرخ تعیین می کنید ... این ادا اصولا رو شرکت های دیگه هم دارن یاد می گیرن ... ملت رو ساده گیر اوودن
دوستان هدیه گذاشته. به ازای دو گیگ یا بیشتر، یه گیگ هدیه میده .
راستی بالاخره تونستم دیشب تو تایم رایگان با سرعت یه مگ هم دان کنم ! اما هنوز موندم چرا باید سرور های هاست دی ال که مال خودشونه رو محدود کنن :|
برای شهاب کولاک هم شبانه سرعت اسمی باشه خوبه پایینتر از سرعت اسمی باشه محدود بشه خیلی پول میگیره ماهی 70 80 تومان یا نامحدود میگیری یا 2 مگ وایمکس ایرانسل 27 تومان 5 گیگ شبی میده
این آسیاتک اون دفعه حجم دزدی کرد که آخرش هم چیزی بر نگردوند و طبیعی کرد.
این دفعه وسط دانلود پچ برداشت اینترنت رو پکوند ، بعد می گه به من چه!
100 و خورده ای دانلود کردم ، بعد قطع کرده ، مجبور شدم 248 مگ دانلود کنم ، باز اولاش قطع کرده و ......
پدرم در اومد.
میگه حجمت رو هم بر نمی گردونم
نزدیک 40 دقیقه فقط بین شهری با تهران حرف زدم ، هی می گفته یک لحظه ، 5ا 10 دقیقه میگذاشته رو Wait بعد دوباره هی همین کار رو تکرار می کرده
این ها کلا دزدن ، فقط بلدن از ملت بدزدن ،عرضه هم ندارند وسط میلیار میلیارد در آمدشون چند هزار تومن پولی که بدهکارند رو پس بدن.
خوب از ی جا دانلود کن که قابلیت pause و resume داشته باشهنقل قول:
کسی اونجا ننشسته ببینه بین 100 هزار نفر کی دانلود می کنه و دانلودش رسیده به فلان درصد قطع کنه
سرویس کلا نباید قطع بشه ولی تو کشور ما که روی خطوط مسیه این چیزا طبیعی حساب میشه ولی شما برای اطمینان کار خودت از جایی دانلود کن که قطع هم شد بتونی ادامه بدی دانلودت رو
با Internet Download Manager دانلود بکن، قطع شده را با pause and resume ادامه میده
صبح پیامک از آسیاتک، امروز بمناسبت میلاد ۸ گیگ به قیمت ۴ گیگ....کسی دیگه گرفته؟
اگر لازمم بود میگرفتم ولی فعلا چیزی خوبی برای دان نیست...
با دانلود منیجر پچ و آپدیت دانلود می کنند؟نقل قول:
توجیه نکن لطفا
الان هدیه ای که گذاشته "یک گیگابایت حجم هدیه به مناسبت روز زن برای حجم اضافه 2گیگ و بیشتر"است
۸اشتباه کردم، مثل اینکه ۸ گیگ به قیمت ۴ گیگ فقط مخصوص قم است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک گیگابایت حجم هدیه به مناسبت روز زن برای حجم اضافه 2گیگ و بیشتر .... واقعا عوضین!!! هدیه به این میگن؟؟؟ خرید ترافیک زوری
داداش اینا همشون یه پخن. فقط دزدی میکنند مثله بقیه ی سازمانها. این حق مردم ماست ، وقتی جلوی ظلم مثل خر سرمون رو میندازیم پایین و هیچ کاری انجام نمیدیم صد برابر بدتر از اینا باید سرمون بیاد.نقل قول:
دوستان کسی خبر داره که آسیاتک سرعت دانلود از بعضی آپلودسنتر هارو محدود کرده؟
با اکانت پرمیوم Hex سرعت دانلود بیشتر از 140 نمیده. در صورتی که با 4upld سرعت 460 دانلود میکنه
میخواستم اکانت پرمیوم آپلودباز بخرم. تضمینی هست که سرعت دانلودش محدود نباشه؟
به دلمون موند 1 گیگ ترافیک رایگان هدیه بده !
---------------------------------------------------
این باشگاه مشتریان چه جوریه ؟ هر چی یوزر پسورد میزنم میزنه اشتباهه !
قبلاً با پسورد اولیه وارد میشد. حالا با پسوردی که خودت گذاشتی.نقل قول:
باشگاه مشتریان آسیاتک چند روزی هست پین 1 گیگ اضافه کرده من دیروز 2 تا پین 1 گیگ گرفتم
برای هر پین یک گیگ نیاز به 70 امتیاز هست
یوزرنیم و پسورد هم همون یوزر و پسورد ورود به 1544 هست ...
آپلودباز 2 3روزه محدود شده نخر.....نقل قول:
دوستانه گرامی .... سرعت دانلود ۱مگ نامحدود برنزی ، وقتی محدود شه چقدره ؟ لطفا کسی که میدونه بگهههههه
قاعدتاً باید 120 اینا باشهنقل قول:
برای پارس آنلاین که اینطور بود
به به مرسی، تابحال نگاه نکرده بودم. ۲۹۰ امتیازی شدمنقل قول:
پین چیه؟؟؟؟نقل قول:
همون بن تخفیف هست که چند تا عدد و حرف هست مثلا 3-xkl35475 که 70 امتیاز کم میکنه و بهت یه دونه از این کدها میده که میرینقل قول:
توی پنلت توی سایت 1544 میزنی بهت یک گیگ حجم اضافه میشه ...