آره از اونجایی که اون یوزرت بانند شد اومدی این یوز و وا کردی:19:نقل قول:
بهت تبریک میگم پس از جنس این عکساتی
دروغگو - دو رو ......
آره از اونجایی که اون یوزرت بانند شد اومدی این یوز و وا کردی:19:نقل قول:
بهت تبریک میگم پس از جنس این عکساتی
دروغگو - دو رو ......
واسه من یه طرح قرمز یه طرح طلایی اضافی حساب کرده .نقل قول:
یعنی طرح طلایی انتخاب کردم 30 تومن اوئمد رو حسابم 1 روز بعد کنسل کردم 30 تومنم کم نشد .
یه طرح قرمز انتخاب کردم که واسه اونم 5 تومن کرد تو حسابم.
با اینکه میدونم کسر نمیکنه ولی ایکاش حداقل اون اضافی هارو در بیاد نخواستیم اون 15 تومن و.
ببخشید دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه من شنیدم که تماس بین خطوط ایرانسل تا 20 شهریور از 3 دقیقه بیشتر تا 30 دقیقه مجانیه یعنی همون 3 دقیقه حساب میشه اما تماس که گرفتم متاسفانه اینجوری نبود و کلی از اعتبارم کم شد در ضمن خطوط هر دو تا مون ایرانسله اعتباریه یکی مشهد و یکی تبریز ایا باید تنضیمات خاصی انجام میدادیم یا کلا من اشتباه متوجه شده بودم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
آقا رضا میشه این قدر این عقاید سیاسیتونا این جا مطرح نکنید؟! باور کن رو اعصاب خیلیا راه میره ! اصلا کلا بحث این جور مسائل خیلی مفصله جاشم اینجا نیست.والا آدمم تو این مملکت می ترسه نظر خودشا بگه آخه ! شما از دید خودت آزادی بیان هست به خاطر عقایدت . (البته نه در عقاید دینیتون که من میدونم از این لحاظ لا اقل کمتر شما نیستم )!نقل قول:
نه کد خاصی نمیخواد! شما هم فکر کنم قربانی شدی :46:!نقل قول:
مسعود جان شما میتونی از ثابت با 140 یا 130 تماس بگیری؟ ما از ثابت هنوز نمیتونیم به 130 یا 140 تماس بگیریم.:41:
با سلامنقل قول:
ولي اگر ناراحت نمشي مي خواستم بگم اون عكس از ديار و شهرتونه و من هم براي اين ترك و همه ترك ها احترام قائل هستم و خواهش مي كنم سابقه ترك ها رو پيش من خراب نكنيد
با سلامنقل قول:
به خدا شرمنده من نمي خواستم بحث سياسي كنم و براي همه شما احترم قائل هستم اگه پست هاي قبلي رو بخوني من اومد عيد و تبريك گفتم كه به من تهمت زدند من هم مجبور شدم جواب بدم
حالا اگر من دارم عذيت مي كنم تا ديگه اينجا چيزي ننويسم و اگر آواتورم شما رو عذيت مي كنه تا اون رو عوض كنم ولي به هر حال من از شما معذرت مي خوام
با تشكر
ببخشید آقای Rezacell اینجا تاپیک ایرانسل هست نه جای بحث سیاسی و ابراز عقاید فردی شما.من قصد بی احترامی و توهین ندارم چون میدونم از همه بچه های این تاپیک کوچیکترم ولی لطف کنید اگه امکانش هست از اهداف عالی و آرمان های ملی تووی تاپیک ایرانسل صحبت نکنید.اعضا این تاپیک یا مهمان ها میان اینجا که مشکلات مربوط به ایرانسلشون رو حل کنن نه اینکه بیان عمل کرد حکومت های قبلی رو بررسی کنن.بازم میگم قصد بی احترامی ندارم.شما از اون موقعه ای که اومدین تووی تاپیک دارین در مورد سیاست و رییس جمهور با همه بحث میکنید.یا علی
سامسونگ، دومین تولید کننده تلفن همراه در جهان
در فصل اقتصادی دوم سال جاری ، شرکت الکترونیکی سامسونگ برای اولین بار در طول تاریخ دومین شرکت سازنده دستگاه های تلفن همراه در جهان شناخته شد.
شرکت سامسونگ در بخش دستگاه های تلفن همراه در جهان از شرکت موتورولا پیشی گرفته است و برای اولین بار رتبه دوم در جهان را از آن خود کرد.
به طور کلی در فصل دوم میزان عرضه تلفن همراه در بازار با 11 درصد افزایش همراه بوده و به 258 میلیون دستگاه رسیده است.این در حالیست که میزان عرضه تلفن همراه شرکت سامسونگ با افزایش 4/48 درصدی همراه بوده و به 37 میلیون و 400 هزار دستگاه رسیده است.این شرکت کره ای سهم خود را در بازار از 9/10 درصد به 5/14 درصد افزایش داده و خود را به عنوان دومین شرکت سازنده تلفن همراه بزرگ در جهان معرفی کرده است.
میزان فروش شرکت موتورولا نیز در طی این دوره سه ماهه 6/31 درصد افت داشته و از 51 میلیون و 900 هزار دستگاه به 35 میلیون و 500 هزار دستگاه رسیده است.سهم این شرکت هم از 3/22 درصد به 8/13 درصد کاهش یافت.شرکت فنلاندی نوکیا هنوز رتبه نخست بزرگترین شرکت سازنده تلفن همراه در جهان را دارد و سهم خود را تا 1/39 درصد افزایش داد.
در فصل اول سال جاری نیز ضرر مالی شرکت موتورولا 181 میلیون دلار و در فصل دوم نیز 209 میلیون دلار اعلام شد.لازم به ذکر است ، سهم این شرکت در بازار در سال 2004 ،8/27 درصد بوده که این موضوع به علت رشد تقاضا برای سری گوشی های Razr این شرکت بوده است اما این رقم در سال 2004 به 4/19 درصد کاهش یافت.
عرضه اولین تلفن همراه زیستی بدون تشعشع
شرکت آلمانی تولیدکننده تلفن همراه، اولین مدل از گوشی های موبایل زیستی را برای استفاده کودکان وارد بازار کرد.
به گزارش مهر، شرکت "کندی موبایل"(Kandy Mobile) آلمان اولین تلفن همراه زیستی را که مناسب استفاده کودکان است عرضه کرد.
این تلفن همراه هیچ گونه تشعشعی ساطع نمی کند و برای سلامت انسان و محیط زیست خطری بوجود نمی آورد.
تلفن همراه کندی می تواند تحولی در عرصه تلفن های همراه بوجود آورد.
براساس گزارش پایگاه خبری کاتاوب، حداکثر میزان تشعشاتی که این تلفن همراه ساطع می کند، تنها 59/0 وات بر کیلوگرم است که این رقم نسبت به قانون حداکثر 2 وات بر کیلوگرم انتشار تشعشع از تلفن های همراه بسیار پایین تر است.
به علاوه تمام موادی که در ساخت این تلفن همراه بکار رفته است، تا میزان قابل توجهی به چرخه طبیعت باز می گردند.
درواقع این تلفن همراه عاری از فلزات سرب و کادمیوم است.
در این خصوص رالف اشتگمولر، مدیر اجرایی شرکت کندی اظهار داشت:" میزان اندک تشعشات کندی، این تلفن همراه را تبدیل به ابزاری مناسب برای استفاده کودکان کرده است."
موبایل گوگل سال آینده به بازار می آید
گوگل امیدوار است اوایل سال آینده میلادی تلفن همراهی تولید کند تا به کاربران این امکان را بدهد که به راحتی بتوانند از اینترنت استفاده کنند .
نام این تلفن همراه "GPhone" خواهد بود . شرکت گوگل از توضیح در مورد برنامه های خود برای تولید این گوشی خودداری کرد .
این شرکت امیدوار است GPhone بتواند جای گوشی جدید و معروف شرکت اپل iPhone را که در ماه ژوئن در بازار آمریکا عرضه شد ، بگیرد .
قرار است خدمات اینترنتی گوگل از قبیل موتور جستجو گوگل ، نامه الکترونیک و نقشه های گوگل در این گوشی نصب و اجرا شوند .
هدف از ساخت این گوشی کمک به کاربران برای دسترسی آسان تر به اینترنت در زمانی که از کامپیوترهای خود دور هستند ، عنوان شده است .
به نظر می رسد گوگل قصد دارد از راه بازار سودآور تبلیغات از طریق تلفن همراه کسب درآمد کند .
آقای اریک اشمیت ،رئیس شرکت گوگل اخیرا اظهار داشت تبلیغات از طریق تلفن همراه دو برابر تبلیغات غیر موبایلی سودآور هستند چون این تبلیغات بسیار شخصی تر خواهد بود .
در تحقیقی که یک شرکت تحقیقاتی انجام داده پیش بینی شده است ارزش بازار تبلیغات موبایلی تا سال 2011 سالیانه 5 میلیارد و 400 میلیون پوند خواهد بود .
گفته می شود گوگل برای طراحی و ساخت این گوشی با یک شرکت تایوانی قراردادی به امضاء رسانده است .
این شرکت تاکنون از جزئیات این قرارداد سخنی به میان نیاورده است.
سخنگوی گوگل اعلام کرد : هدف نهایی ما این است که به کاربران این امکان را بدهیم تا در هر مکان و هر زمان به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند .
کاربران ما دوست دارند از برنامه ها و خدمات گوگل در گوشی شان استفاده کنند و ما برای نیل به این هدف سخت در تلاشیم . با این وجود یکی از کارشناسان نسبت به تحقق گوشی GPhone تردید داشت .آقای هوسان می گوید: به نظر می آید اینها در حد شایعه باشند .
اگر نگاهی به بازار موبایل در جهان بیندازیم متوجه می شویم با عرضه این گوشی به بازار ، تاثیر زیادی بر بازار تلفن همراه ایجاد نخواهد شد.
حتی گوشی شرکت اپل iPhone نیز نتوانست آنگونه که از آن انتظار می رفت موفق باشد.