تا آخرین اطلاعی که دارم فقط مدل 50 موجود هست و دو مدل آخری موجود نیست به هر حال همون مدل 50 کاملآ مناسب کاربرد شماستنقل قول:
غیر از این برند فقط کریتیو موجود هست که متاسفانه فول سایزی در حد و اندازه مدل 50 نداره
شما هم موفق باشید.
Printable View
تا آخرین اطلاعی که دارم فقط مدل 50 موجود هست و دو مدل آخری موجود نیست به هر حال همون مدل 50 کاملآ مناسب کاربرد شماستنقل قول:
غیر از این برند فقط کریتیو موجود هست که متاسفانه فول سایزی در حد و اندازه مدل 50 نداره
شما هم موفق باشید.
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
دوستان فقط همین مدل رو تو این رنج که میکروفون داشته باشه به عنوان بهترین پیشتهاد میکنید؟ برم بخرم دیگه؟:13:
سلام به شمانقل قول:
بسیار خوشحالم که در کنار اشتباهات غیر عمدی که اینجا ازم سر میزنه گاهی اوقات به شکلی می تونم جبران کنم
نیازی به تشکر نیست و بهترین تشکر می تونه این باشه که هر آنچه اینجا یاد گرفتیم به دیگران هم یاد بدیم تا شاید فردا روزی از همون کسان چیزهای جدیدتری یاد گرفتیم
خواهش می کنم دوست من شما هم لطف دارید ولی همه یه روزی آماتور هستند ولی فرداش با تلاش و پشتکار تند تند به مراحل بلاتر رو پشت سر میزارننقل قول:
به هر حال همه ما اینجا با هم و مثل هم هستیم و هیچ تفاوتی با هم نداریم چون:
1. زمانی که سوالی پرسیده می شه هر آنچه تجربه کردیم رو سعی می کنیم توضیح بدیم بدون هیچ چشم داشتی
2. کسی برتر از دیگری نیست و برخلاف سایر تاپیکها دوستی و صداقت و احترام به نظر شخصی اینجا بالاتر از بقیه هست
3. دوست داریم که بشناسیم و درک کنیم و در نهایت درست بشنویم اون چیزی رو که فکر می کنیم درست هست
تمام توضیحات بالا صرفآ به خاطر این بود که دید خودتون رو آماتوری خطاب کردید اما به نظرم این نظر شخصی شما از ابزاری شخصی بود
به هر حال درسته که HE-6 به آمپ بسیار قوی تری نسبت به LCD ها داره و در حقیقت آمپ مناسب این هدفون برخلاف تصور یک آمپ اسپیکر خواهد بود نه آمپ هدفون چون به شخصه صدای سرد رو دوست دارم و علاقه بیشتری به شنیدن جزییات دارم و از بافت صدا لذت می برم نه موزیکالیتی موسیقی ترجیح می دم آمپ لامپی استفاده نکنم و خوشبختانه آمپ های پرقدرت اغلب لامپی نیستند
و توضیح قسمت آخر پست شما که انتخابی از بین بهترینها کار زیاد سختی نیست همونطور که برای ما انتخاب از بین سه مدل معمولی زیاد سخت نیست همیشه کسانی که هدفونهای در این سطح اتتخاب می کنند به اون شکل که ما تصور می کنیم حرفه ای نیستند و هستند خیلی از حرفه ای ها که حتی بهترین هدفونشون کمتر از 400 تومنی قیمت داره و به سختی میشه اون مدل رو جزوء هدفونهای سطح پایین حرفه ای در نظر گرفت ولی اون چیزی که باعث میشه انتخاب راحت باشه اینه که واقعآ تفاوت به اون شکلی که اغراق شده نیست در حقیقت کسی می تونه انتخاب دقیقی از بین این سه مدل داشته باشه که واقعآ حرفه ای باشه نه مثل مای آماتور که به زور صدای چهارتا هدفون رو شنیدیم و هنوز که هنوزه تفاوت در حد 6 دسی بل رو به سختی درک می کنیم در حالیکه تفاوت بین این سه مدل در حد کمتر از 3 دسی بل هست یعنی از نصف دقت شنوایی ما کمتر و در واقع در حد 1 الی 1.5 دسی بل خواهد بود
خوب چه فرقی برای ما خواهد داشت جزء ظاهر؟ یا قیمت؟ یا لوازم مورد نیاز جانبی مثل آمپ؟
ولی اگر ما حرفه ای به معنای واقعی بودیم به راحتی انتخابی درست و مناسب کاربرد خواهیم داشت و مشکلات یا معایب یک ابزار حرفه ای مانعی بر سر راه ما نخواهد بود
تنوع محصول و تنوع کاربرد شاید یکی از علل انتخاب باشه و یا حتی ممکنه برای کسی دردسترس بودن مدل خاصی و یا برای یکی دیگه حتی ممکنه صرفآ یک پیشنهادی باشه که به او شده و یا شاید چیزی در حس قلبی اون وجود داشته که ما ازش بی خبریم مثل زمانی که ما قصد خرید هدفونی داریم ولی موقع خرید با اینکه به قصد خرید مدل خاص رفته بودیم اما با مدل دیگه ای باز می گردیم و . . .
در آخر برای کسانی که قصد انتخاب بین این دو مدل LCD-2 , HE-6 دودل بودند:
LCD-2 رو انتخاب کنند چون:
1. بیس بسیار عمیق و پرجزییات داره بدون هر گونه اعوجاج و فید شدن سایر فرکانسها حتی در فول پاور
2. مید بسیار گرم و فلتی داره و بدون هر گون صدای هارش
3. های بسیار خوب و بدون هر گونه تیزی
4. راحتی استفاده به دلیل نیازمند نبودن به آمپ قوی و معمولآ حتی با یک آمپ ساده هم قادر به استفاده از اون خواهید بود
5. اگه سبکهای مورد علاقه شما متالبه اضافه تمام زیر سبکها و راک و کلیه سبکهایی که به مید و بیس پر جزییات نیاز دارند
6. کیفیت ساخت بسیار بالا
7. پشتیبانی فنی بسیار خوب از طرف برند و همینطور پشتیبانی فنی از طرف تمام اون تعداد بسیار زیاد صاحبان LCD-2 که کم هم نسیتند
HE-6 رو انتخاب کنید چون:
1. بیس بسیار دقیق و پرجزییات و عمیق دوست دارید
2. مید پرجزییات و فلت و بسیار گرم و بدون هر گونه صدای هارش
3. های بسیار شفاف و باز و با جزییات زیاد به طوریکه بعید می دونم مشابه صدای این هدفون از طرف برند رقیب تولید بشه
4. راحتی استفاده و با توجه به سنگین وزن بودنش از برند رقیب بسیار سبکتره
5. کیفیت ساخت بسیار خوب
6. مناسب سبک های متال و راک و هر سبکی که غیر از کلاسیک البته LCD-2 هم برای کلاسیک مناسب نیست منظور از اینکه مناسب نیست پشتیبانی این این تکنولوژی از این سبک هست چون این نوع درایور ها رنج داینامیک بسیار محدودی دارند و این اولین عنصر پایه برای سبک پرقدرتی مثل کلاسیک هست که متاسفانه هیچکدام به خوبی از پس اون برنمیاند هر چند که LCD-2 کمی اوضاع بهتری داره ولی باز . . .
7. هر چند شرکت بزرگی نیست و پشتیبانی چندان خوبی نداره ولی با تمام وجود سعی در تولید بهترین داشته و انصافآ کم کاری هم نداشته و شاید بشه گفت تفاوت هزینه 300 دلاری این مدل با LCD-2 به خاطر هزینه های تولید محدود این برند باشه نه صرفآ کیفیت ساخت بالاتر اما در نهایت کیفیت ساخت اون در حد بالایی هست
LCD-2 نخرید چون:
1. های شفافی نداره
2. Soudnstage اون کمی محدود هست
3. مید خیلی دقیق و پرسرعتی نداره
4. بیس اون کمی کند هست
5. کسانی که صدای سرد دوست دارند
HE-6 نخرید چون:
1. های اون کمی تیزی داره
2. مید در حد بسیار کمی و بعضی اوقات تمایل به صدای هارش داره البته موردی هست
3. کیفیت صدا نه چندان ثابت (منظور اینه که دو مدل مشابه ممکنه صدای متفاوتی از نظر صوتی داشته باشند هر چند که LCD-2 هم همین طور هست ولی نه به این شدت)
4. نیازمند آمپ بسیار قوی البته نه آمپ مخصوص هدفون بلکه اسپیکر
شما هم موفق باشید.
%100 از نمایندگی های معتبرنقل قول:
معمولآ کیفیت ساخت هدفونهای ارزون قیمت به حدی نیست که بشه به راحتی اصلی رو از بدل تشخیص داد ولی نشونه تقلبی بودن یک هدفون بدون توجه به اینکه چه خصوصیاتی اصلش داره اینه که چند تا هدفون رو کنار هم بزارید و با دقت به هدفون ها نگاه کنید اگه اختلاف ساخت بین اونها زیاد بود که مطمئن باشید تقلبی هستند و در غیر اینصورت احتمال اصل بودن زیاده مثلآ اگه 3 تا هدفون از 5 تا کاملآ شبیه به هم بودند اونها اصل هستند ولی اگه تفاوت ظاهری خیلی فاحشی بین هم داشتند همه تقلبی هستند و نشونه اغلب هدفونهای تقلبی گوشه های قائم و صاف معمولآ گرد شده و در گوشه های خم شده تکه های پلاستیکی که جای تزریق پلاستیک بوده همچنان مشاهده می شه و یا اینکه برای از بین برندن این تکه در گارگاههای ارزان قیمت معمولا از تیغ موکت بر استفاده می کنند و اغلب بعد از جدا کردن اوت تکه پلاستیکی از بدنه یک حفره ای هم به جا میزارن! و یا نهایتآ کج و کوله در میاد هر چقدر هم که پیشرفت کنند با اون حقوقی که به کارگر میدن بهتر از این نتیجه ای به دست نمیاد و یک ، یک به نفع ما
برای مورد خاص شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نمونه تقلبی که پایینی باشه آرم کریتیو به صورت کج و با فاصله زیادی برروی دسته هدفون چاپ شده که معمولآ رنگ آرم به جای سفید کمی ته مایه ابی داره و اینکه بسیار توپر و محو شده هست و نکته بعدی قسمت استیل مانند دست هدفون هست که در نمونه تقلبی اگه با دقت نگاه کنید بسیار ناصاف و دارای فرورفته گی و نا صافی هنگام قالب گیری هست مثلآ اگه تصویری رو توی اون نگاه کنید خیلی کج و معموج خواهد بود در حالیکه اصلی اینطور نیست
توری یا فیلتر نمونه اصلی که در سمت راست تصویر قرار گرفته تقریبآ در لبه بدنه هدفون نصب شده در حالیکه نمونه اصلی هم توری با سیم ضخیم تری هست و با دونه های درشت تر و هم داخل تر نصب شده که این مورد خاص باعث میشه هم بیس این هدفون قوی تر به گوش برسه و هم اینکه به راحتی چربی و گردوغبار به سمت داخل هدفون نفوذ کنه که این در نمونه اصلی خیلی خیلی کمتر اتفاق می افته
S4 هم حدود 110 تومن هست که با توجه به قیمت مناسب اون البته با توجه به قیمت دلاری یک ارتقاء عالی برای Ep830 هست
شما هم موفق باشید.
EP-830 رو با گارانتی شاب تهیه کنید اصله .نقل قول:
سلام.بچه ها من میخوام یه هدفنin ear خوبه اصل مارکهای shure,monster از اینا بگیرم پیدا نکردم .چیکار کنم جایی هست
بفروشه یا مثلا جایی هست سفارش بدی برات بیارن یا از آمازون میشه بگیری؟مارکی هست که موجود باشه در سطح این
برندها؟
این klipsch S4 خروجیش بلند هست یا نه ؟ من قبلا cowon D2 داشتم با هر هدفونی صدای بلندی داشت اما با cowon X7 مشکل حجم صدا دارم . بودجم رو به 180 رسوندم لطفا راهنمایی کنید
رضا جان ممنون بابت جواب هایی که به دوستان میدی
برای Ipod/Iphone چه مدلی از Headset Blutooth و In-Ear Hedsets رو پیشنهاد میکنی ؟ قیمت مهم نیست فقط کیفیت مهمه برام.
از برند های Beats و Bose چیزهای جالبی دیدم ، نظرت چیه ؟
یه سری مدلهایی که خوده Apple پیشنهادی گذاشته :
راستی من هم Hedset BT میخوام برای رانندگی و هم In-Ear میخوام برای موسیقی باز اگه مدلی هست که هردوی اینها را در کیفیا بالا داشته باشه که چه بهتر
سلام به شمانقل قول:
اگه منظورتون از مانستر همون برند بیتس هست که اینجا تا دلتون بخاد از تقلبی تا Highcopy و شاید اصل پیدا می شه ولی Shure حتی تقلبی، اگر وجود خارجی داشته داشته باشه ، اینجا اثری نیست
بهترین کار برای خرید Shure اینه که یا دوست یا آشنایی در خارج داشته باشید تا اون براتون خرید کنه یا اینجا به شرکتهای وارد کننده سفارش خرید بدید که خیلی گرون درمیاد و بصرفه نیست و یا اینکه از موجودی همینجا که برندهای خوب دیگه باشن انتخاب کنید
اگر برندها شبیه هم بودند که هیچ دیگه (:
اما به نظرم برند مشابه Shure ترکیبی از برندهای Beyedynamic به خاطر بیس و AKG به خاطر مید و سنهایزر به خاطر های ، می شه
پیشنهاد می کنم کاربرد و بودجه خودتون رو مشخص کنید شاید دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشند
اگر منظورتون از خروجی بلند توان بیس این هدفون باشه که به نظرم خیلی قوی هست ولی اگر منظورتون توان صوتی پخش شده توسط هدفون باشه که می شه گفت هدفونی با توان خیلی خوب تا قوی هستنقل قول:
این هدفون هم حدود 110 تومن حالا 10 تومن بالا پایین قیمت داره و نیازی به هزینه 180 تومنی نداره مگر اینکه تصمیم شما برای خرید یک مدل دیگه باشه که متاسفانه با این بودجه مدل خوبی سراغ ندارم تا حدود 300 تومن
شما هم موفق باشید
اول از همه چیز از شما تشکر میکنم بابت قدرشناسی شمانقل قول:
برند Bose یکی از برندهای مطرح و خوشنام هدفون ساز هست ولی متاسفانه این برند Highcopy داره که انتخاب رو کمی سخت میکنه و تشخیص اصلی و بدل نیاز به 5 سال تجربه ساخت و تولید داره که یکی مثل من کم سواد از پس تشخیص برنمیاد شما رو نمیدونم
برند Beats هم به هیچ عنوان برند با نسبت کیفیت به قیمت بالایی که چه عرض کنم حتی مساوی هم نیست مثلآ ممکنه یک هدفون 200 تومن قیمت داشته باشه هر چند کاری به تقلبی و اصل و Highcopy بودن اون فعلآ نداریم ، ولی از نظر کیفیت صدا حتی به زور بتونه با یک هدفون 50 تومنی مقایسه بشه نشون به اون نشون که توی هیچ رنکینگ معتبری با اون هزینه روزشمار و هنگفتی که این برند بابت تبلیغات هدفونهای بی کیفیتش خرج میکنه اما رنکینگ خریدنی نبود البته خوشبختانه و به غیر موارد استثناء
و اپل هم برندی هدفون ساز نیست و نخواهد شد چون نه توات و تجربه ساخت داره و نه اینکه بعد از این همه سال دست از خرید هایی OEM برداشته و معمولآ کیفیت هدفونهای این برند در حد آماتور هستند و معمولآ بیس بسیار ضعیفی دارند و به نظرم در حد همون هدفون همراه لوازم صوتی هست نه بیشتر
درسته که برند بسیار خوش نام و مشتری پسندی هست اما هیچ دلیل منتطقی برای خرید همه چیز یک برند خوشنام وجود نداره
نوچ نوچ نوچ ، هدست بلوتوث برای رانندگی . . . (:
به هر حال بهترین پیشنهاد که به نظرم میرسه:
یک WM600 از سونی + یک هدفون خوب توگوشی که هر وقت نیاز بود ازش با هدست بلوتوث استفاده کنید و در سایر موارد به عنوان هدفون
برای مشخص کردن مدل هدفون ترجیح می دم صبر کنم تا سبک مورد علاقه شما مشخص بشه
شما هم موفق باشید.