دوست عزیز در مورد آپگرید به ورژن های بالاتر کسی درست نمی تونه جواب بده چون این بر میگرده به سیاست های شرکت ها ی تولید کننده گوشی .
قضیه اینه که گوگل ابتدا نسخه اندروید رو بیرون میده ... که ورژن 4 قراره تا 45 روز دیگه و با تولید نکسوس پرایم توسط سامسونگ وارد بازار بشه...خب حالا شرکت ها هستند که تصمیم میگیرند که کدوم گوشی خودشون رو براش آپدیت رو ردیف کنند البته شرکت ها قبلا با گوگل توافقاتی بر سر آپدیت داشتند ولی.... تازه دیر و زود هم داره مثلا ممکنه برای گالکسی اس یک ماه بعد ریلیز بشه برای دیزایر اس 5 ماه بعد خلاصه اینطوری ....
گالکسی اس و دیزایر اس حدودا از نظر قدرت تو یه رنج هستند و میتونند اندروید 4 رو ساپورت کنند ولی بحث بر میگرده به سیاست های شرکت ها ( البته اگه به رام رسمی علاقه مند هستید )
البته من فکر میکنم بهرحال برای جفتشون رام بیاد حالا رسمی یا غیر رسمی.....
برای شما دوست عزیز که آپگرید پلاتفرم گوشی اهمیت داره و به حق هم هست باید بدونید در مرحله مهمی در زندگیتون برای خرید گوشی هستید :31: چون دو هسته ایها دارن زیاد میشن و باید بدونید بهرحال سیاست فروش شرکت ها حکم میکنه که ساپورت بیشتری رو به اینگونه گوشی ها بدن تا تک هسته ایها این قضیه در آینده نزدیک با ورود گوشی ها بیشتری از این دست نمود بیشتری پیدا میکنه ... در نتیجه اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید در خرید دو هسته ایها شک نکنید که لااقل با یکی دو سال راحت باشید.
پ.ن من خودم مترصد خرید گوشی بودم که با ورود این دو هسته ایها دست نگه داشتم ...چاره ای نیست باید کمی آینده نگر بود.