چطور ميشه عوض كرد ؟نقل قول:
Printable View
چطور ميشه عوض كرد ؟نقل قول:
اصولا کسی که بخواد شب خودش بخوابه اما دانلود انجام بشه ، لینک دانلودو میذاره توی دانلود منیجر و اونو scheduled میکنه و تنظیم میکنه سر فلان ساعت دانلودو شروع کنه و بهمان ساعت stop ..نقل قول:
همینطور میشه تنظیم کرد که از فلان حجم ، بیشتر دانلود نشه . کامپیوتر هم تنظیم میکنی بعد از فلان ساعت خاموش بشه (مثلا اگه ۱۱ از پای کامپیوتر پا میشی میری میخوابی تنظیم میکنی هفت ساعت و نیم دیگه که 6:30 باشه خاموش بشه .) دانلود منیجرها هم بعد از دانلود میتونن سیستمو خاموش کنند .
پ.ن : یه موقعی قبل از نظامی شدن مخابرات میشد به بخش بازرسیش ایمیل زد و شکایت کرد اما تا نظامی شد بازرسی و سایتش به تاریخ پیوست!!! (شاید الان دوباره یه چیز سوری راه انداخته باشند . دیگه پیشو نگرفتم)
اگه شکایتی از عملکرد مخابرات دارید و خیلی هم پاکارید ،به بازرسی کل کشور شکایت کنید . (ایمیل و تلفن و نامه و ...)
من خودم قبلا واسه راه افتادن همین ADSL پیزوری مخابرات روی خطوط DLC، کلی شکایت کردم اینور و اونور . البته با چند نفر دیگه توی همین انجمن که تاپیکشم هست . اما فعلا حال و حوصله فکر کردن به این چیزا رو ندارم . پول زورو میدم و یا علی!!! ولی شماها که جوونید و انرژیتون زیاده شاید حوصلتون بشه. :دی
تو صفحه اصلی وقتی نقطه ای که میخوای تست بگیری کلیک کنی یه کادر باز میشه که سرور رو انتخاب میکنی.نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
هیچ وقت پیگیر شدی که طرح کمپین مخابرات رو برداری؟؟؟ یا اصلآ نتونستی مثل من؟؟؟؟؟نقل قول:
من اينترنتم از وقتي طرح نوروزي و زرين را باهم بر داشتم و دو تا كانكشن درست كردم ...بعضي موقع هايي كه به اينترنتم كانكت هستم اون كادر ارور معروف ويندوز xp ظاهر ميشه بدش اينترنتم قطع ميشه . طوري كه ديگه نميتونم كانكت بشم . بدش مجبورم سيستم رو ريست كنم بدش دوباره وصل بشم ... برا كسي اينجوري هست ... دليلش رو كسي ميدونه ؟؟؟ كمك كنه ..
یه سوال :من طرح کمپین را فعال کردم(6ماهه) به نظرتون حالا تمدیدش کنم(12ماهه)؟ ممکنه بعدا دیگه نگذارند یا برش دارند ؟
من خودم همش با xp دارم کار میکنم و هیچ مشکلی نداشتم. منظورت کدوم ارور معروفه؟؟؟؟نقل قول:
این طرح همین الانشم از طرف مخابرات حذف شده ولی تو بابت تمدید مشکلی نخواهی داشت و تا ده سال دیگه هم میتونی همینجوری تمدیدش کنی. مثل من که الان برنا دارم و با اینکه حذف شده ولی میتونم تمدیدش کنم.نقل قول:
من طرح کمپین نوزوی یک مگ دارم سرعت دانلودم در شب شده 80 تا واسه چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
یه حسی به من میگه مخابرات همینجوری داره سرعت دانلود شبانه رایگان ها رو کم میکنه تا جایی که دیگر کسی دانلود شبانه زیاد انجام نده. مثلآ یه بازی مثل resident evil 6 میاد طرف میخاد دانلود کنه میبینه 16 گیگه و وقتی دانلود شبانه اون طرف یه گیگ هم نرسه شاید برای دانلود این بازی باید حداقل 20 شب صبر کنه که بی خیالش میشه. :n21: