سلام دوستان عزیز ایا باقیمانده حجم این ماه به ماه بعد منتقل میشود یا ازبین میره ممنون میشم پاسخ بدهید.
Printable View
سلام دوستان عزیز ایا باقیمانده حجم این ماه به ماه بعد منتقل میشود یا ازبین میره ممنون میشم پاسخ بدهید.
دوست عزیر باقیمانده حجم منتقل میشه به دوره بعد البته تا 180 روز و هر حجم هم یه دوره اعتبار حاص حئدش رو دارهنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جا و قسمت بسته های افزایشی متوالی رو مطالعه کن
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
بله ولی در هر لحظه فقط یک کدوم از مودمها با اون اشتراک میتونه به اینترنت متصل باشه.نقل قول:
بر عکس ماجرا هم امکان پذیره شما میتونید با دو حساب یا بیشتر از یک مودم استفاده کنید.
یعنی چی ؟ من از 707 پرسیدم گفت نمیشه . من ماهیانه 4گیگ دارم الان 2گیگ مونده . یعنی اگه تا آخر ماه استفاده نکنم میره واسه ماه بعد ؟نقل قول:
خیر , حجمی که با استفاده از بسته افزایش خریده باشید منتقل میشه و حجم اصلی حساب سر ماه صفر میشهنقل قول:
دوستان اگر سرويس 512 كه 1 ساله ارائه ميده رو بگيريم با مودم USB مودم مجاني ميفته تقريبا. حال اگر بخواهيم يه مودم USB ديگه هم جدا بخريم با اين 50% تخفيفي كه خورده بعد با يه حساب 2 تا مودم استفاده كنيم قيمتش چند در مياد؟؟؟ تو خود سايت نوشته بود استفاده از چند مودم با يه حساب. 200 هزار كه سرويس 1 ساله هست مودم اضافه هم ند در مياد؟؟؟ فكر كنم اينطوري به صرفه تر باشه تا يه مودم وايرلس بگيرم 2 نفري استفاده كنيم؟!!
دوست عزیز میتونید از دو مودم و یک حساب استفاده کنید به شرط اینکه در هر لحظه فقط یک نفر میتونه متصل باشه. اگر هر دو نفر میخواهید متصل باشید و نزدیک هم هستید و استفاده همزمان هم دارید هم از نظر فنی و هم از نظر اقتصادی به نظر من گرفتن مودم WiFi به صرفه تر هستنقل قول:
ممنونم از راهنمايي. الان وضعيت ايرانسل خوبه؟؟؟ چون يكي از دوستان گفت بگيري پشيمون ميشي جواب هم نداد ديگه. البته من مخابارت دارم ميخواستم برم سرويس بالاتر بگيرم ولي خوب مهم كيفيت هست كه بده و پينگ خوب نيست. ديگه از سايت ميخوام درخواست بدم چون منتظر مودم هم شدم فايده نكرد. بعد كه وصل شد مخابرات رو تحويل بدم. ممنونمنقل قول:
دوستان کسی تا حالا شرکتی حقوقی ثبت نام کرده؟
میخوام برای یه مدرسه بگیرم و مدیرش گفته که به اسم مدرسه باشه که بشه فاکتور گرفت
حالا مشکل اینه که نمیدونم با بعضی از قسمتا چیکار کنم مثلا کد ملی میخواد یا نام پدر !!!! اگه این قسمتا خالی باشه بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
من نمیتونم کیفیت یه شرکت رو برای شما تحلیل کنم اما با توجه به نتیجه گیری خودم در طول این مدت میدونم که بستگی به منطقه تحت پوشش شما داره خیلی از دوستان کاملا راضی هستند و خیلی دیگر از دوستان ناراضی اما من کسانی که در نقاط مختلف دارند و میشناسم ناراضی نیستند.نقل قول:
اما به نظر من شما توی طرح ها بگیر که مودمها با 50% تخفیف هست. طرح یک ساله مودم رایگان تنها ایرادی که داره این هست که شما تا پایان سال هیچ تعییر تعرفه ای نمیتونی بدی. ممکنه تا یک سال دیگه خیلی طرح های تعرفه اضافه بشه و شما نتونی استفاده کنی اگر برات مهم نیست میتونی از طرح مودم رایگان استفاده کنی
تست سرعت من با PN/\ :
جالبه فقط دانلود رو محدود کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مملکته داریم؟