مثل اینکه خوب نخوندی اگه خوب میخوندی متوجه میشدی :13::13::13:نقل قول:
Printable View
مثل اینکه خوب نخوندی اگه خوب میخوندی متوجه میشدی :13::13::13:نقل قول:
سلام.اگه ممکنه سعی کنید فارسی تایپ کنید.نقل قول:
509 باید بین 600 تا 700 قیمت داشته باشه.دنون هم مثلا می تونی 1612 تهیه کنید که اونم باید دور و بر 700 تومن باشه.
من صدای دنون رو بیشتر دوس دارم.شما اگه خیلی سر صدا حساسیت دارید و می خواید حتما همونی که تو نظرتون هست باشه باید خودتون برید و از نزدیک صدارو بشنوید.
هر سوالی هم داری راحت بپرس.اگه در توان من و بچه ها باشه حتما با حوصله جواب می دیم.
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
با این بودجه من نمی دونم چه آمپی برای شما پیدا میشه.من اطلاعی ندارن متاسفانه.نقل قول:
كسي نظري نداره؟نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
خواستم ببینم کسی صدای philips hts 5550 -12 یا philips hts 3540-98 رو تست کرده ؟؟؟؟؟
از این نظر که صداش از hts 3569 بهتره ؟؟؟ بدتره ؟؟؟؟
راستی هر سه مدل بالا رو هایپر استار داره ؟؟؟؟
سلام به همه
دوستان می تونید در رابطه با کیفیت و قیمت panasonic pt980 به من کمک کنید؟!
فروشگاه های اینترنتی حدود 650 قیمت دادن منتها از نمایندگی می پرسی می گه 800 الی 900
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
سلام به همه
فروشگاه های اینترنتی حدود 650 قیمت دادن منتها از نمایندگی می پرسی می گه 800 الی 900
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
سلام به همه
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
سلام به همه
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
سلام به همه
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
سلام به همه
من لومکسی 3605خریدم راضیم مشکل خاصی نداره فقط کنترلش خیلی قوی نیست و اون طور که دوستان گفتن فونت زیر نویس کوچیکه (خودم امتحان نکردم)نقل قول:
با اون یکی هم کار نکردم
سلام
میخواستم بدونم کسی نمیدونه تو سپاهان شهر واقع در 6کیلومتری جنوب اصفهان وضعیت سیگنال چه جوری؟میشه همه شبکه ها را گرفت یا نه؟
مرسی
سلام .کدوم گیرنده دیجیتال قابلیت pip یا همون تصویر در تصویر را داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید
فکر میکنم که
قابلیت PIP به تلویزیون بستگی داره.
اگر تلویزیونت این قابلیت را داشته باشه، میتوانی از دو منبع مختلف ( مثلا یکی از خود تلویزیون و دیگری از ورودی usb و ...) دو تصویر متفاوت را ببینی. یعنی این طور نیست که دو تا تیونر داشته باشه که 2 تا تصویر کانال تلویزیونی را با هم ببینی
مثلا شما میتوانی از طریق خود تلویزیون یک برنامه ای را ببینی و بعد تصویر کانال دیگری را از طریق dvbt وصل شده به تلویزیون ببینی.
مثلا تلویزیون های سامسونگ که خودشان تیونر دیجیتال دارند اگر 'dvbt بهش وصل کنی، میتوانی دو کانال متفاوت را ببینی.
بهمین خاطر برخی از این گیرنده های دیجیتال این قابلیت را دارند که شما هنگامی که داری یکی از کانال ها را تماشا میکنی، برنامه کانال دیگر را ضبط کنی.
این قابلیت در ست تاپ باکس ها هم گنجانده شده . یکی از دوستان فروشنده ست تاپ باکس در همین فروم فرموده بودن این قابلیت به ست تاپ باکس ها هم اضافه شده . این قابلیت قبلا در تلویزیون ها بود ولی مثل اینکه گیرنده های دیجیتال جدید هم این قابلیت رو دارن . ایشون به مدل یا مارک خاصی اشاره نکردن . ولی فرمودن کارشون واردات دستگاه هست و مدل های جدیدی که میخوان وارد کنند این قابلیت رو دارهنقل قول: