دوستان با نقطه نقطه بودن سایه ها تو GTA IV چیکار میشه کرد ؟!
پچ من نسخه 1.0.3 و کرک هم razor هست
چنتا دیگه رو هم تست کردم اینجوری بود !
نسخه درایورم هم 260.99 هست و کارتم 460
Printable View
دوستان با نقطه نقطه بودن سایه ها تو GTA IV چیکار میشه کرد ؟!
پچ من نسخه 1.0.3 و کرک هم razor هست
چنتا دیگه رو هم تست کردم اینجوری بود !
نسخه درایورم هم 260.99 هست و کارتم 460
شما آخرین پچ را نصب کن که پچ 1.0.7 است ببینید اگه نتونستید نتیجه بگیرید باید کیفیت سایه را پایین بیارید.می تونید پچ 1.0.4 رو هم امتحان کنید.نقل قول:
اینجا مشکلات GTA IV - E F L C رو هم میشه گفت ؟:31:
.
من تازه این بازیو نصب کردم !!! تنظیمات گرافیکی رو که تا ته کم میکنمباز هم 15 الی 20 فریم بر ثانیه اجرا میشه !! تا به حال هیچ بازی اینطوری نبود !!
گرافیکم 9500 (اور شده) و رم 2 گیگ و سی پی یو هم e7300 - 2.90GHZ هستش ! میدونم که سیستمم ضعیفه اما چرا گرافیکو کم میکنم باز افت فریم داره ؟! اصلا قابل بازی کردن نیست !
لطفا راهنمایی کنید ! چیکار کنم ؟!:2:
درود
من پست اول رو خوندم چند تا تاپیک هم خوندم ولی چیزی متوجه نشدم
بازی رو نصب کردم ولی بازی رو پلی میکنی قسمت ایمیل و یوزر رو که میخواد نمیدونم چیکار کنم
1-سیوهایی که تو یه ویندوز دیگه انجام شده اونطوری که تو پست اول گفته شد عمل نکرد دقیقا سیوهای اون ویندوز رو میخوام بیارم تو ویندوز جدید چیکار باید کرد
2-میشه بازی رو بدون نصب دوباره در ویندوز جدید اجرا کرد؟
3-جدیدترین پچ بازی کدومه؟ نیازی به نصب هست؟
4-جدیدترین بازی دقیقا تو این سبک کدومه ورژن جدید این بازی اومده؟
نقل قول:
توی پست اول کامل نوشته
توی قسمت یوزر و پسورد Skip login رو بزنید و بعد شما میتونید هنگام ورود به بازی با زدن دکمه Home یک اکانت آفلاین برای خودتون بسازید و با اون بازی کنید .
نقل قول:
سیو ها باید ویندوز هاشون یکی باشه تا عمل کنه یعنی سیو ویندوز Xp توی ویندوز 7 عمل نخواهد کرد و شما باید فایل Xlive هم همراه با سیو بر دارید و در جاهای خودشون جایگزین کنید
2-نه باید بازی دوباره نصب بشه
3-پچ 1.7 بله باید نصب بشه
4-GTA IV:Episodes From Liberty City
موفق باشید:11:
نقل قول:
کلا این دونسخه GTA یعنی GTA IV و GTA IV-EFLC این جوری هستن و حتی بعضی از سیستم های عالی هم از نظر فریم دهی مشکل دارند رم شما هم یکم کمه ولی شما اگر درایور کارت گرافیکتون قدیمی هست ورژن جدیدش رو دانلود و نصب کنید یه کم تاثیر داره توی بازی آخرین پچ بازی هم نصب کنید ورژن EFLC 1.1.2.0 بهتر میشه
موفق باشید:11:
دوست عزیز من مراحل رو انجام دادم ولی دکمه home که میزنم اصلا عمل نمی کنهنقل قول:
من رو لپ تاپ نصب کردم
1- کردم ولی نمیشه ویندوز xp یه چیزای دیگه هم بودا که باید سرچ میکردیم همونارو جایگزین میکردیم اسم فایلاشو نمیدونم فقط یادم چندتا 0 داشتنقل قول:
4-خیلی فرق دارند؟